Faʻafefea ona faʻaopopo musika i le iPhone e ala i iTunes

Pin
Send
Share
Send


Afai e te manaʻomia e lafo i lalo musika mai se komepiuta i se iPhone, ona e le mafai lea faia aunoa iTunes faapipiiina i lau komepiuta. O le mea moni e naʻo ala mai i lenei aufaʻasalalau tuʻufaʻatasia e mafai ona e puleaina masini Apple mai lau komepiuta, e aofia ai le kopiina o musika i lau gadget.

Ina ia paʻu musika i iPhone ala iTunes, oe manaʻomia se komipiuta ma iTunes faʻapipiʻi, se USB uaea, ma le apu gadget lava.

Faʻafefea ona faʻafouina musika i le iPhone e ala i iTunes?

1. Faaoso iTunes. Afai e leai sau musika i le polokalama lava ia, muamua e tatau ona e faʻaopopo musika mai lau komipiuta i iTunes.

2. Faʻafesoʻotaʻi le iPhone i le komepiuta ma faatali seʻia iloa le masini e le polokalama. Kiliki i luga o le ata o lau masini i le pito i luga o le iTunes faamalama e tatalaina ai le gadget pulega menu.

3. I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Musika", ma i le taumatau siaki le pusa i autafa "Faʻaleleia musika".

4. Afai o le masini na i ai muamua musika, o le faiga o le a fesili pe tatau ona tape, aua Musika synchronization na o le ono ma le tasi o avanoa i lau iTunes faletusi. Talia le lapataiga i le kiliki o le ki. Aveese ma sync.

5. Ma e lua auala: faʻafetaui uma musika mai lau iTunes faletusi pe kopi naʻo tagata taʻalo taʻitasi.

Sync musika uma

Faʻatu le mea latalata "O le aufaasālalau atoa faletusi"ona kiliki ai lea ole ki Apalai.

Faatali mo le synchronization taualumaga e maeʻa.

Faʻafesoʻotaʻi taʻaloga taʻitasi

Muamua, ni nai upu e uiga i le a ma lisi lisi ma pe faʻapefea ona fatuina.

Playlist o se sili ona lelei foliga o iTunes, lea e mafai ai ona e faia ese musika aoina. E mafai ona e fatuina i totonu o iTunes se numera e le gata o le playlists mo taimi eseese: musika i le ala e galue ai, mo taʻaloga, papa, siva, pese e sili ona fiafia i ai, musika mo tagata taʻitasi o le aiga (pe afai o le aiga e tele Apple gadgets), ma isi.

Ina ia mafai ona fausia se lisi i iTunes, kiliki i luga o le "Toe" faʻamau i le pito i luga taumatau tulimanu o iTunes e alu ese ai ma le pule o lau iPhone.

I le pito i luga o le iTunes faamalama, kiliki le laupepa "Musika", ma i le agavale alu i le vaega manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, "Pese"e tatalaina le lisi atoa o ala faaopoopo i iTunes.

Taofimau i lalo le ki Ctrl, amata faʻaoga le isumu e filifili ai 'auala na e iʻu ina ulufale le taʻaloga. Le isi, taumatau-kiliki i luga o auala filifilia ma i le anotusi menu e aliali mai, alu i le "Faaopopo ile playlist" - "Fausia se isi taʻaloga.

O le lisi tusi na e faia e faʻaalia i luga o le mata. Ina ia faʻafaigofie mo oe e faʻasino i le lisi o lisi lisi, latou fautuaina e taʻu igoa o tagata taʻitoʻatasi.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le igoa o le playlist faʻatasi ma le ki ole ki, a maeʻa, o le a faʻaosoina oe e ulufale i se igoa fou. O le taimi lava e te faʻataʻuina, kiliki Enter.

O lenei e mafai ona alu saʻo i le taualumaga mo le kopiina o se playlist i lau iPhone. Ina ia faia lenei mea, kiliki i luga o le iPhone i le pito i luga o le iTunes.

I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Musika"faailoga le aitema "Faʻaleleia musika" ma siaki le pusa faʻafeagai Lisi o Faʻasalalauga, Faʻafiafiaga, Albums, ma Ituʻaiga.

Lalo oe o le a vaʻai i se lisi o playlists, i totonu o lea e te manaʻomia e siaki igoa o mea o le a kopiina i le iPhone. Kiliki le ki Apalaie ogatasi musika i le iPhone e ala iTunes.

Faatali mo le synchronization e maeʻa.

I le taimi muamua e ono foliga mai o le kopiina o musika i le iPhone o se mea faigata tele. O le mea moni, o se auala faʻapena mafai ai ona sili atu faʻatulaga lou iTunes faletusi, faʻapea foi ma musika o le a alu i luga o lau masini.

Pin
Send
Share
Send