Faʻaopopoina le avanoa avanoa i le Microsoft Word

Pin
Send
Share
Send

Le polokalame MS Word ao lolomiina otometi flips i se laina fou pe a tatou oʻo i le iuga o le taimi nei. I le tulaga o le avanoa i le pito i tua o le laina, ua faʻaopopo se ituaiga tuʻuga tusitusiga, lea e le manaʻomia i nisi tulaga.

O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fai e te manaʻomia e aloese mai le solia o se fale atoa o loʻo aofia ai ni upu poʻo fuainumera, se laina laina faʻaopopo faʻatasi ma se avanoa i lona pito o le a mautinoa lava o se faʻalavelave.

Lesona:
Faʻafefea ona fai malologa itulau i le Upu
Faʻafefea ona aveese itulau malolo

Ina ia aloese mai le le fiafia malologa i le fausiaina, i le pito o le laina, nai lo le masani avanoa, e tatau ona seti le avanoa e le mavavaeeseina. E uiga i le faʻapitoa ona tuʻuina se avanoa e le ma faʻamatalaina i totonu o le Upu o le a talanoaina i lalo.

Ina ua uma ona faitauina le tusitusiga i totonu o le faʻamalama, masalo ua leva ona e malamalama pe faʻapefea ona faʻaopopoina se avanoa e le mafaamatalaina, ae ona o le faʻataʻitaʻiga o lenei ata, e mafai ai ona e faʻaali manino pe aisea le mea e manaʻomia ai.

E pei ona e vaʻaia, o le ki faʻasologa i le upusii o loʻo vaevaeina i ni laina se lua, e le manaʻomia. I se isi itu, oe mafai, ioe, tusi ai e aunoa ma avanoa, o le a faʻaitiitia ai laina motusia. Ae peitai, o lenei filifiliga e le talafeagai mo tulaga uma, e le gata i lea, o le faʻaaogaina o se potu e le mafai ona vaʻaia o se sili atu ona aoga fofo.

1. Mo le faʻavasegaina o se avanoa e le mafai ona vaʻaia i le va o upu (mataitusi, numera), tuʻu le faʻasino i le avanoa mo avanoa.

Tusi: O se lē faʻateʻa avanoa e tatau ona faʻaopoopo nai lo le avanoa masani, ae lē faʻatasi / i tafatafa ane.

2. Fetaomi ki “Ctrl + Siitiaga + Avanoa (avanoa)”.

3. O le le-soli avanoa o le a faʻaopoopoina. O le mea lea, o le fausiaina i le pito o le laina e le malepe, ae o le a tumau atoa i le laina muamua pe e faʻaliliu atu i le isi.

A manaʻomia, toe fai le faʻagaioiga e tasi e tuʻu ai i avanoa e le mafaamatalaina i le va o mea uma o le fausaga o lona paʻaga e te manaʻo e taofi.

Lesona: Faʻafefea ona aveese 'eseʻesega tetele i le Word

Afai e te faʻaavanoaina le faiga o le faʻaalia o foliga natia, o le a e vaʻaia o faʻailoga o se masani ma le faʻaaogaina avanoa ese ese.

Lesona: Tab i le Upu

Mea moni lava, lea e mafai ona uma. I lenei puʻupuʻu tusitusiga, oe aʻoaʻo e uiga i le faʻafefea ona faia se avanoa e le mavavaeeseina i totonu o le Word, ma faʻatatau foi i le taimi e ono manaʻomia. Matou te faʻamanuia lou manuia i le suʻesuʻe ma faʻaaogaina lenei polokalame ma ona foliga uma.

Pin
Send
Share
Send