Analogs Tor Suʻe

Pin
Send
Share
Send


Tasi o le sili ona lauiloa Initaneti tagata tafailagi leai se igoa o Tor Browser. O ia lea na alualu i luma lauiloa nai lo le tele o ana tagata tauva ma o loʻo tumau pea i le taʻimua tulaga. Ae o le tele o tagata e le fiafia i le saoasaoa o utaina itulau, o loʻo latou sailia ni faʻamatalaga a Thor Browser, taumafai e saili se polokalama o le a maua ai sili atu le saogalemu tele, le faʻailoaina o tagata ma saosaoa.

Sii mai Tor Browser

Comodo tarako


O le Comodo Dragon browser na faia e faʻaaogaina ai le Chromium engine ma e leʻo se igoa e le faailoaina. E iai le galuega faʻapenei e mafai ai ona sefe le incognito, ae o le polokalama e lauiloa mo lana puipuiga. O le browser e iai alualu i luma puipuiga tekonolosi, faaleleia SSL tusipasi, puipuiga mai malware ma isi siama.

O le tagata e mafai ona faʻaulufale mai uma ana faʻailoga mai isi sailiga i le Comodo Dragon browser.

Sii mai Comodo Dragon

Taolo Doble


Dooble Browser o se polokalama freeware luga o se afi afi nai lo Chromium. E avanoa le browser mo le tele o faʻagaioiga ma e ese mai le tele o tauvaga aua e faʻataga oe e tape kuki i taimi masani. Le polokalame encrypts tele tagata faʻaaoga faʻamatalaga, sefe le sauniga mulimuli i le tulaga o se faʻaletonu le faʻamoemoe, ma ua i ai o loʻo fausia i totonu faila faila ma le FTP tagata maʻi.

Pirate browser


Pirate Browser o le polokalama e sili ona tutusa ma Tor Browser, aua e iai le tele o mea e tutusa, e amata lava mai le afi ma faʻaiʻu i galuega ma faiga. Eseesega mai le Tor o sui, faʻaopopo tulaga mo nofoaga faʻasaina ma auala auala. O le Pirate browser e fetaui lelei mo i latou uma e alolofa i le leai o se igoa ma le le lava o tusiga igoa i luga ole Initaneti.

O loʻo i ai pea le numera tele o 'auʻaunaga e foliga tutusa ma Tor Browser, ae o loʻo taʻua i luga e tolu o le sili ona lauiloa ma sefe i le faʻaaogaina. A iai sau polokalame i lou mafaufau, tuu o latou igoa i totonu o manatu ma faʻaali ou manatu i le latou faʻaaogaina.

Pin
Send
Share
Send