Autofill Pepa: Autocomplete Data i le Mozilla Firefox Browser

Pin
Send
Share
Send


Galue i le Mozilla Firefox browser, matou te masani ona lesitala i 'upega tafaʻilagi fou, i le mea e tatau ai ona faʻatumuina foliga tutusa i taimi uma: igoa, login, tuatusi imeli, tuatusi o le nofoaga, ma isi. Ina ia mafai ona faʻafaigofie lenei galuega mo tagata e faʻaaogaina le Mozilla Firefox browser, o le Autofill Forms add-on na faʻatinoina.

O le Autofill Forms o se faʻaopoopoga aoga i le Mozilla Firefox web browser, o lana galuega autu o le otometi ona faʻatumu pepa. Faatasi ai ma lenei faʻaopopo, e te le toe manaʻomia le faʻatumuina o latou lava faʻamatalaga i nisi taimi, pe a mafai ona tuʻu i totonu i le tasi kiliki.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Autofill Pepa mo Mozilla Firefox?

E mafai ona e faʻatoa vave ona faʻaopopo le add-on e ala i le soʻotaga i le iʻuga o le tusitusiga, pe maua oe lava.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le Mozilla Firefox menu ki, ona tatala ai lea o le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le upega tafailagi o se sailiga pa, lea e te manaʻomia ai e ulufale i le igoa o le faʻaopopo - Autofill pepa.

O iʻuga i le ulu o le lisi o le a faʻaalia ai le faʻaopoopoga tatou te sailia. Ina ia faʻaopopo i luga ole browser, kiliki ile ki Faatuina.

Ina ia maeʻa le faʻapipiʻi o le add-on o le ae manaʻomia le toe amataina le browser. Afai e te manaʻo e fai nei loa, kiliki i le ki talafeagai.

O le taimi lava e otometi faʻapipiʻi Pepa Pepa i luga o lau sailiga, se penitala icon o le a aliali mai i le pito i luga taumatau.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Autofill Pepa?

Kiliki i luga o le aū mata o loʻo i le itu taumatau o le faʻaopopo, ma i le lisi o loʻo aliali mai, alu i le "Tulaga".

Se faʻamalama ma faʻamaumauga a le tagata lava ia o le a manaʻomia e faʻatumu o le a faʻaalia i luga o le lau. Lenei e mafai ona faʻatumu faʻamatalaga e pei o le login, igoa, telefoni, imeli, tuatusi, gagana ma sili atu.

O le vaega lona lua i le polokalama ua taʻua Talaaga. E manaʻomia pe ae faʻaogaina ni filifiliga mo autocomplete ma faʻamaumauga eseese. Ina ia fausia se talaaga fou, kiliki i le ki. Faaopopo.

I le laupepa "Faavae" E mafai ona e toe setiina ni faʻamatalaga o le a faʻaaogaina.

I le laupepa "Avanoa" O loʻo maua nofoaga faʻapipiʻi: o iinei e mafai ona faʻafaigofie ai faʻamaumauga o faʻamatalaga, faʻaulufale mai poʻo le auina atu i fafo pepa e avea o se faila i luga o se komipiuta ma sili atu.

Itulau "Faʻamatalaga" faʻatagaina oe e faʻapipiʻi ni auala pipi keyboard, isumu galuega, faʻapea foʻi ma le foliga mai o le faʻaopopo.

A maeʻa ona faʻaaogaina lau faʻamatalaga i le faʻatulagaina o polokalame, e mafai ona e agaʻi atu i lona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te lesitala i luga o se upega tafailagi o mea e tatau ona e faʻatumu atoa tele fanua. Ina ia faʻafaigofie autocomplete fanua, oe na o le manaʻomia e kiliki le faʻaopopo i luga o le faʻailoga e tasi, ina ua maeʻa ona manaʻomia uma faʻamatalaga o le a otometi lava ona suia i koluma talafeagai.

Afai e te faʻaogaina ni faʻamatalaga eseese, ona e tatau ai lea ona kiliki i le aū i le itu taumatau o le faʻaopopo, filifili Talaaga Puleona faailoga lea i se togi le faʻaaliga e te manaʻomia i le taimi lea.

Autofill Pepa o se tasi o sili aoga aoga faʻaopopoga i le Mozilla Firefox 'upega tafaʻilagi browser, ma faʻaaoga ai le browser e avea atili sili atu le mafanafana ma aoga.

Sii maia Autofill Pepa mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send