Greasemonkey mo Mozilla Firefox: tamoe tu masani tusitusiga i luga o upega tafailagi

Pin
Send
Share
Send


O le Mozilla Firefox browser e le gata e aoga tele, ae o loʻo i ai foʻi ma le tele o faʻaiuga o le vaega vaega lona tolu o loʻo faʻapipiʻiina, faʻatasi ai ma le mafai ona faʻalauteleina agavaʻa o lau 'upega tafaʻilagi. O lea la, o se tasi o tulaga eseʻese mo le Firefox o le Greasemonkey.

Greasemonkey o se browser-faavae add-on mo Mozilla Firefox, o lona uiga o le mafai ona faʻatino tu masani JavaScript i soʻo se nofoaga i le faagasologa o le faimalaga i luga o le upega tafailagi. O le mea lea, afai o iai sau oe lava tusitusiga, ona faʻaaoga lea o le Greasemonkey e mafai ona otometi ona faʻalauiloa faʻatasi ai ma isi vaega i luga ole upega tafailagi.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le greasemonkey?

Faʻapipiʻi Greasemonkey mo Mozilla Firefox e pei lava o soʻo seisi browser faʻaopopo. E mafai ona e alu vave i le faʻaopoopoga download itulau faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i le iʻuga o le tusitusiga, pe maua oe lava ia i le faʻatelega faleoloa.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button i le pito i luga taumatau ma filifili le vaega i le faamalama o loʻo aliali mai "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo i ai se laina sailiili o le a matou sailia ai le matou faʻaopopoga.

I le sailiga faʻaiuga, o le muamua faʻaopopoga i le lisi faʻaalia le faʻaopoopoga o loʻo tatou sailia. Ina ia faʻaopopo i ai i le Firefox, kiliki le faʻamau i le itu taumatau Faatuina.

A maeʻa le faʻapipiʻiina o le add-on, o le a manaʻomia ona e toe amataina le browser. A e le fia tolopoina, kiliki i le ki e aliali mai Toe amata nei.

O le taimi lava e faʻapipiʻi ai le faʻaopoopoga o le Greasemonkey mo Mozilla Firefox, o le a tamai ata i ai ma se manuki aulelei o le a aliali mai i le pito i luga taumatau.

Faʻafefea ona faʻaaogaina Greasemonkey?

Ina ia amata faʻaogaina Greasemonkey, e tatau ona e faia se tusiga. Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le aikona ma se aū, lea e tu i le itu taumatau o le aikona o le faʻaopopo e faʻaali ai se lisi mataʻu i lalo. Lenei oe manaʻomia le kiliki i le ki Fausia Tusitusiga.

Ta i totonu le igoa o le faʻamatalaga ma, afai e tatau ai, faʻatumu le faʻamatalaga. I le fanua Nofoaga avanoa faʻaali le tusitala. Afai o le faʻamatalaga e a oe, ona avea lea o se sili pe a e ulufale atu se fesoʻotaʻiga i lau 'upega tafaʻilagi poʻo le imeli.

I le fanua Aofia o le a manaʻomia ona e faʻaalia se lisi o itulau itulau web lea o le a faʻatino ai lau tusitusiga. Afai o le fanua Aofia tuu atoa e faʻatumu, ona faʻataunuʻuina lea o le script mo nofoaga uma. I lenei tulaga, atonu e te manaʻo e faʻatumu le malae. Tuusaunoaga, i totonu e tatau ona lesitala tuatusi o 'upega tafaʻilagi itulau mo, e tusa ai, o le tala e le o le a faʻataunuuina.

Le isi, o le a faia se faʻatonu i luga o le laupepa, i totonu o tusitusiga e faia. Lenei oe mafai faʻatulaga tusitusiga e faʻatulagaina ma faʻapipiʻi filifiliga saunia-faia, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o lenei itulau o loʻo i ai le lisi o tagata e faʻaaogaina 'upega tafaʻilagi, mai le mea e te maua ai tusitusiga e te manaʻo i ai o le a faʻaogaina ai le faʻaaogaina o le Mozilla Firefox browser i se tulaga fou atoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga o le a tatou fatuina le sili ona le faʻaupuga faʻamatalaga. I la matou faʻataʻitaʻiga, matou te mananaʻo e vaʻai i se faʻamalama ma le feʻau na matou faʻataʻitaʻia a o faʻaalia i luga o soʻo se nofoaga. O le mea lea, ua tuua ai le "Faʻavaʻa" ma le "Tuʻufaʻatasia" fanua le lelei, i le faʻatonutonu faamalama vave lava i lalo o "// == / UserScript ==" tatou ulufale atu i le faʻaauau nei:

mataala ('lumpics.ru');

Matou te sefeina suiga ma siaki le faʻagaioiga o la matou tusitusiga. Ina ia faia lenei mea, matou te asia soʻo se '' upega tafaʻilagi, a maeʻa le matou faʻamanatu ma le feʻau tuuina atu o le a faʻaalia i luga o le lau.

I le faʻagasologa o le faʻaaogaina o Greasemonkey, e tele lava tusitusiga e mafai ona fausia. Mo le puleaina o tusitusiga, kiliki i le Greasemonkey drop-down menu icon ma filifili Tusitusiga Pule.

O le mataʻitusi o loʻo faʻaalia uma ai tusitusiga e mafai ona suia, faʻaleaogaina pe tape atoa.

Afai e te manaʻo e taofi le faʻaopopo, ia tauagavale-kiliki le Greasemonkey aikona faʻatasi, ina ua maeʻa, ona sesega ai lea o le aikona, faʻailoa mai ai o le faʻaopopo e le ola. Faia faʻaopopo e faia i le tutusa tutusa auala.

Greasemonkey o se faʻaopopoga faʻaopopo lea, ma se poto faʻaogaina metotia, o le a faʻatagaina oe e faʻapitoa atoatoa faʻatautaia le faʻagaioiga o 'upega tafaʻilagi i ou manaʻoga. Afai e te faʻaogaina ni tusitusiga tusitusia i le faʻaopoopo, ia matua faʻaeteete - afai o le tusitusiga na faia e se tagata taufaʻaseʻe, ona e mauaina loa lea o le tele o faʻafitauli.

Sii mai Greasemonkey mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send