Toe Maua mai Upega Tusa Tusitusiga

Pin
Send
Share
Send

Afai mo soʻo se mafuaʻaga oe galo ai pe leiloa passwords mai Outlook ma teuga tupe, ona i lea tulaga o le a tatau ona e faʻaaoga faʻapisinisi polokalame e toe maua passwords.

O se tasi o ia polokalame o le Outlook Password Recovery Lastic, o se aoga-gagana Rusia.

O lea la, ia toe maua le upu faataga, tatou manaʻomia e download le aoga ma faapipii i luga o le tatou komepiuta.

Faʻapipiʻiina oe, e tatau ona tamoe le faila faʻatinoina, lea e tu i totonu o faila download.

A maeʻa le faʻapipiʻi mai faʻafesoʻotaʻi, tatou te o mai i le faʻamalama faamalama.

Talu ai o loʻo aofia ai faʻamatalaga e uiga i le polokalame ma le faʻapipiʻiina o vaʻaiga, tatou vave kiliki "Next" ma e agaʻi atu i le isi laʻasaga.

Lenei ua valaauliaina matou e faitau le laisene maliega ma faailoa lau faʻaiuga. Ina ia agaʻi atu i le isi laʻasaga, e tatau ona e tuʻuina le ki i le "Ou te talia tuutuuga o le maliega" ma kiliki "Le isi".

I lenei laasaga, e mafai ona filifili le faila na tuʻuina ai le polokalame. Ina ia faʻamaoti lau lisi, e tatau ona e kiliki i le "Suʻe" faʻamau ma filifili le nofoaga manaʻomia. Kiliki "Le isi" ma alu loa.

O lenei, o le wizard fautuaina fausiaina se vaega i le Amata menu pe filifili se tasi o iai nei. Filifiliga a le kulupu o loʻo faʻatino i le teuina o le "Browse" button. Alu i le isi laasaga.

I lenei laʻasaga, e mafai ona e taʻuina i le faʻapipiʻi wizard pe tatau ona fai ni auala 'alo i luga o le laulau pe leai. Ua tatou agai i luma.

I le taimi nei ua mafai ona matou toe siaki uma setiina filifilia ma faʻaauau i le faʻapipiʻiina o le talosaga.

O le taimi lava e maeʻa le faapipiiina o le polokalama, le wizard le a lipotia lenei ma ofo atu e amata le polokalama.

Ina ua amata ona amata, o le polokalame o le a tutoʻatasi tutoʻatasi le Outlook faʻamaumauga faila ma i le faʻasologa o se laulau o le a faʻaalia uma faʻamaumauga aoina.

O le Outlook Password Recovery Lastic o le a faʻaalia ai e le gata imeli imeli i Outlook, ae o faʻamatalaga foʻi e faʻatulaga i luga o faila PST.

O le mea moni, o le upu toe faʻafoʻi ua maeʻa. E tatau lava ona e toe tusi i latou i se fasi pepa pe sefe le faʻamatalaga i se faila tuusao mai i polokalame.

Talu ai o le polokalame e fai pisinisi, i le demo mode e le faʻaalia uma passwords. Afai e te vaʻai i laina o faʻamatalaga, o lona uiga e mafai ona e vaʻavaʻai i le faʻamatalaga e ala i le faʻatau mai se laisene.

I le taimi o le tusia, o se laisene patino sa 600 rubles.O le mea lea (seivagana ua e filifili e faʻaaogaina lenei polokalama faʻapitoa) o le tau o le toe maua uma passwords i Outlook o le 600 rubles.

Pin
Send
Share
Send