Polokalama aoga mo Adobe Photoshop CS6

Pin
Send
Share
Send


Faʻaogaina faʻapitoa add-ons - plugins faʻatagaina oe e faʻafaigofie tele ma faʻateleina galuega i Photoshop. O nisi plugins faʻatagaina oe e faʻatinoina gaioiga tutusa vave, aʻo isi e faʻaopopo eseʻaina pe iai foʻi isi galuega fesoasoani.

Mafaufau i nai maua fua aoga aoga plugins mo Photoshop CS6.

Tagata faʻaipoipo

O lenei plugin e mafai ai ona e vave maua HEX ma RGB lanu tulafono laiti. Galue faʻatasi ma le Eyedropper meafaigaluega. A e kiliki i luga o se lanu, e tuʻuina e le plugin le faʻailoga i luga o le laupapa laupapa, ina ua maeʻa ona faʻaogaina o faʻamatalaga i totonu o se sitaili poʻo isi tusitusiga.

Tele maka

Ole fua o faʻailoga e otometi lava ona fausia se faʻailoga ole itu mai se faʻafifiga o se sikuea I se faʻaopopoga, o le igoa e tu ai i luga o se fou faʻaliliuga pito i tua ma fesoasoani i le tagata mamanuina le galuega, faʻatagaina oe e fuafua le tele o elemene e aunoa ma le le aoga le faʻatautaia ma le fuafuaina.

Picura

O se aoga aoga tele e mafai ai ona e suʻe, download ma faapipii ata i se pepa. E tupu mea uma i le potu faigaluega o le Photoshop.

Aolo

Atiina ae e Nvidia. O le DDS plugin mo Photoshop CS6 faʻatagaina oe e tatala ma faʻatonutonu tusitusiga o taʻaloga i le DDS faʻafanua.

FAAMAONI

Ole isi plugin mo web designers. E aofia ai le tele o faʻataʻitaʻiga ma tisiki faʻapitoa. Built-in modules faatagaina oe e vave faia faasee itulau itulau elemene.

LOREM IPSUM GENERATOR

O le mea e taua ole "generator iʻa". Iʻa - leai se uiga o tusitusiga e faʻatumu palakalafa i luga o le fausiaina faʻasologa o laupepa itulau. O se faʻamatalaga o luga ole laiga eletise i luga ole laiga, ae e galue saʻo i Photoshop.

Lenei ua naʻo se mataʻu ile pakete plugins mo Photoshop CS6. Tagata uma o le a maua mo i latou lava le tatau seti o add-ons o le a faʻaleleia atili le faigofie ma le saoasaoa o galuega i la latou polokalama sili ona fiafia i ai.

Pin
Send
Share
Send