Tampermonkey mo Browser Mozilla Firefox

Pin
Send
Share
Send


O le saʻo faʻaalia o itulau itulau i luga o le faʻavae o le faigofie i luga ole laiga i luga ole laiga. Ina ia faʻamautinoa le saʻo o faʻagaioiga o tusitusiga, na faʻaopopo se faʻaopoopoga mo le Mozilla Firefox browser.

Tampermonkey o se faʻaopopo e tatau mo tusitusiga e galulue saʻo ma toe faʻafouina i se taimi talafeagai. I le avea ai o se tulafono, e le manaʻomia e tagata faaaoga e faʻapipiʻi faʻapitoa lenei add-on, peitaʻi, afai e te faʻapipiʻi ni tusitusiga faʻapitoa mo lau sailiga, ona ono manaʻomia lea o Tampermonkey e faʻaali saʻo.

O se faʻataʻitaʻiga faigofie: o le faʻasalalauga faʻaopopo Savefrom.net faʻaopopo le Download faamau i lauiloa 'upega tafaʻilagi punaoa, lea e mafai ai ona e download ala o faasalalauga anotusi na muamua mafai ona taʻalo i luga ole laiga.

O lea, ina ia mautinoa le faʻaali saʻo o nei faʻamau, o le tuʻu eseʻese faʻapipiʻi Tampermonkey faʻaopoopo tuʻufaʻatasia le faʻagaioiga o tusitusiga, ma faʻaitiitia ai le tutupu mai o faʻafitauli pe a faʻaalia itulau web.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi Tampermonkey?

E tatau ona malamalama o loʻo talafeagai le faʻapipiʻi o Tampermonkey pe a fai e te faʻaaogaina tusitusiga na "tusia" faapitoa mo lenei faʻaopopo. A leai, o le a itiiti lagona mai Tampermonkey.

O lea la, e mafai ona e faʻapipiʻi le Tampermonkey add-on pe a tuʻusaʻo i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga pe maua oe lava i le Mozilla Firefox faleoloa.

Ina ia faia lea mea, kiliki i le browser menu button ma i le faʻamalama e aliali mai, filifili le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faamalama o le ai ai se laina sailiili, lea e te manaʻomia ai e ulufale i le igoa o le manaʻomia faʻalautele - Tampermonkey.

O le tatou faʻaopopo o le a faʻaalia muamua i luga o le lisi. Ina ia faʻaopopo i ai i le tagata suʻesuʻe, kiliki i le itu taumatau Faatuina.

O le taimi lava e faʻapipiʻi le faʻaopoopoga i lau sailiga, o le faʻaopopo foliga o le a aliali mai i le pito i luga taumatau o Firefox.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Tampermonkey?

Kiliki i le Tampermonkey icon e faʻaali ai le faʻaopopo menu. I lenei lisi, e mafai ona e puleaina le gaioiga o mea faʻaopopo, faʻapea foi ma vaʻai i se lisi o faʻasologa e galulue faʻatasi ma Tampermonkey.

I le faagasologa o le faʻaaogaina e mafai ona maua faʻafouga mo scripts. Ina ia faia lea mea, kiliki i le ki "Siaki mo faʻamatalaga lata mai".

I le taimi nei, o le faʻaopopo o loʻo i le suʻega beta, ua tele na faʻatautaia i le faʻagaioiga o le tusia o ni tusitusiga e galulue faʻatasi ma Tampermonkey.

Faʻafefea ona aveese Tampermonkey?

Afai, i se isi itu, o loʻo e feagai ma le mea moni o le Tampermonkey add-on sa faʻafuaseʻi faʻapipiʻiina i lau browser, ona lalo lea o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ona aveesea.

Faʻamolemole ia matau afai o loʻo e faʻapipiʻi ni mea faʻapitoa poʻo ni polokalama e manaʻomia e galue ai ma Mozilla Firefox, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapipiʻi ai leo ma ata mai le Initaneti, o le foliga mai o Tampermonkey e le tupu faafuasei: pe a uma ona aveese lenei mea faʻaopopo, masalo, o tusitusiga o le a taofia le faʻaalia saʻo.

1. Kiliki i le Mozilla Firefox menu ki ma alu i le vaega "Faaopopo".

2. I le itu tauagavale o le faamalama, alu i le lau "Tufaaga" ma i le lisi o faʻaopoopoga faʻateleina maua Tampermonkey. I le itu taumatau o lenei faʻaopopo, kiliki i le ki Tapē.

Mozilla Firefox e masani ona i ai ni mea fou e faʻalauteleina ai agavaʻa o lenei browser. Ma Tampermonkey e leai se tuusaunoaga.

Sii mai Tampermonkey mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send