Telefoni Dial mo Mozilla Firefox: faʻamatalaga e faʻaaoga

Pin
Send
Share
Send


Faʻailoga vaʻaia tusi o se tasi lea o auala sili ona lelei e vave maua ai le teuina i itulau uepisaite. O le sili ona taʻutaʻua ma aoga faʻaopopoina i lenei itu o le Speed ​​Dial mo Mazil.

Speed ​​Dial - faʻaopopo i le Mozilla Firefox, o se itulau ma faʻaaliga vaʻaia. O le faʻaopopoga e tulaga ese i totonu o loʻo iai se tele afifi o foliga e leai se faʻaopopo e mafai ona mitamita mai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi FVD Speed ​​Dial mo Firefox?

E mafai ona e vave alu i le Speed ​​Dial download itulau faʻaaoga le fesoʻotaʻiga i le pito i tua o le tusitusiga, pe maua oe lava ia i le faʻaopoopo faleoloa.

Ina ia faia lea mea, kiliki i luga o le lisi ki i le pito i luga taumatau o le Mozilla Firefox ma i le faamalama e aliali mai, alu i le vaega "Faaopopo".

I le pito i luga taumatau o le faamalama o loʻo matala mai, o le a faʻalautele le laina suʻesuʻe, lea e te manaʻo ai e ulufale i le igoa o le manaʻomia faʻaopopo, ona fetaomi ai lea o le Enter.

O le mea muamua i luga o le lisi faʻaalia le faʻaopopo tatou te manaʻomia. Ina ia amata faʻapipiʻi ai, taumatau kiliki i le ki Faatuina.

O le taimi lava e maeʻa faapipiiina le saoasaoa telefoni, o le ae manaʻomia le toe amataina o lau 'upega tafaʻilagi browser i le kiliki i luga o le ki talafeagai.

Faʻapefea ona faʻaaoga le Speed ​​Dial?

Ina ia faʻaalia le vave Dial faamalama, Mozilla Firefox o le a manaʻomia e fausia se laupepa fou.

O le Speed ​​Dial faamalama e aliali mai i luga o le mata. E ui lava o le faʻaopoopoga e le tele faʻamatalaga, ae faʻaalu sina taimi faʻatulagaina, e mafai ona e faia e sili ona aoga meafaigaluega mo Mozilla Firefox.

Faʻapefea ona faʻaopopo se tusi vaʻaia i le Speed ​​Dial?

Gauai atu i le avanoa matala ma faʻaopopo. O le kiliki i luga o lenei faamalama, o le a aliali mai se faʻamalama i luga o le laupepa lea o le a fesiligia ai oe e tuʻuina mai se tuatusi URL mo se isi faʻailoga vaʻaia.

Lē tatau vaʻaia faʻailoga tusi vaʻaia. Ina ia faia lenei mea, taumatau-kiliki i luga ole laupepa tabbed ma i le tusiga menu e aliali mai, filifili Faʻatonutonu.

O se faʻamalama e matala o le a matala mai ai e te manaʻomia e faʻafou le itulau URL i se tasi manaʻomia.

Faʻapefea ona tape lau faʻailoga vaʻaia?

Kiliki taumatau i le tusi tusi ma i le lisi menu e aliali mai, filifili Tapē. Faamaonia le toesea tusi.

Faʻafefea ona momoliina faʻailoga vaʻaia?

Ina ia maua le o loʻo manaʻomia faʻailoga tusi i le vave e mafai ai, e mafai ona faʻavasega i latou i le faʻasologa manaʻoina. Ina ia faia lea mea, uu le faʻailoga o le uila ma toso le toso i se isi nofoaga, ona tatala lea o le ki ma le faʻailoga o le a loka.

Faʻafefea ona galulue ma faʻalapotopotoga?

O se tasi o mea sili ona fiafia i ai o le Speed ​​Dial o le faʻavasegaina o faʻaaliga tusi i totonu o faila. E mafai ona e fausiaina soʻo se numera o tuatusi ma tuʻuina ia i latou igoa manaʻomia: "Galuega", "Faʻafiafiaga", "Social Networks", etc.

Ina ia faʻaopopoina se faila fou i le Speed ​​Dial, kiliki i le faʻailoga i le itu taumatau pito i luga.

O se tamai faamalama o le a aliali mai i luga o le laupepa lea e te manaʻomia ai e ulufale i se igoa mo le kulupu o le a faia.

Ina ia mafai ona suia le igoa o le kulupu "Le mautonu", taumatau kiliki i luga, filifili Faʻatonutonu le kulupu, ma ulufale atu i lou igoa mo le kulupu.

Ole fesuiaiga i le va o kulupu o loʻo faia uma ile itu taumatau pito i luga - e tatau ona e kiliki i luga o le igoa o le kulupu ma le agavale agavale i le itu tauagavale, ina ua maeʻa le faʻaaliga vaaia o loʻo aofia i lenei vaega o le a faʻaalia i luga o le mata.

Faʻaalia foliga vaaia

I le pito i luga taumatau o le Speed ​​Dial, kiliki i le kia ki e alu i le tulaga.

Alu i le ogatotonu tab. Lea oe mafai suia le ata o le ata i tua, ma oe mafai ona faʻaulu lau oe lava ata mai le komupiuta, pe faʻailoa se URL sootaga i le ata i luga ole Initaneti.

I le tulaga masani, o se mea lelei parallax aafiaga o loʻo faʻagaioia i totonu o le faʻaopopo, lea e suia teisi le ata aʻo faʻasolosolo le isumu isumu luga o le lau. O lenei aafiaga e tutusa lelei ma le aʻafiaga o le faʻaalia o se ata ata i luga o masini Apple.

A manaʻomia, e mafai ona e fetuʻutuʻunaʻi uma le ata faʻatino mo lenei aʻafiaga, ma faʻamuta atoa le filifilia e ala i le filifilia o se tasi o le isi aʻafiaga (lea, e ui i lea, o le a le toe i ai se faʻaolaina aafiaga).

Alu alu loa i le muamua tab i le itu tauagavale, o loʻo faʻaali mai ai le kia. Ole a manaʻomia le tatalaina o le sub-tab "Fuafuaga".

O iinei e mafai ona faʻalelei lelei le faʻaali mai o sikuea, amata i le elemene elemene ma faʻaiu i la latou tele.

I se faʻaopopoga, iinei, pe a manaʻomia, e mafai ona e aveese igoa i lalo o ie, faʻamuta le paʻepaʻe suʻesuʻe, sui le autu mai le pogisa i le malamalama, suia le faʻasolosolo faalava i le faʻatu i luga, ma isi.

Sync Seti

Le lalo ifo o le tele Firefox add-ons ma vaʻaia faʻailoga tusiaina o le le maua o synchronization. Ua e faʻaaluina le tele o le taimi ma le malosi i luga o auiliiliga faʻatulagaina o le faʻaopoopo, ae afai e te manaʻomia ona faʻapipiʻi mo se browser i se isi komupiuta pe toe tuʻu mai le upega tafailagi i luga o le PC o loʻo i ai nei, ona tatau loa lea ona e faʻatonutonu le faʻaopopo i luga o se fou.

I lea tulaga, o le synchronization function na faʻatinoina i le Speed ​​Dial, ae ui i lea, e le vave tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻaopopo, ae o loʻo siʻitia mai i se isi. Ina ia faia lenei mea, i le Speed ​​Dial setting, alu i le lona tolu tab i le itu taumatau, o le e nafa ma synchronization.

Lenei, o le faiga o le a logoina oe o le a manaʻomia e faʻapipiʻi nisi faʻaopopoga i luga o fausaga e faʻatulaga ai se taimi, lea o le a maua ai e le gata Speed ​​Speed ​​data synchronization, ae o se otometi le galuega fesoasoani faaleoleo. I le kiliki i luga o le ki "Faʻatu mai le addons.mozilla.org", e mafai ona e faʻaalu e faʻapipiʻi lenei seti o mea faaopoopo.

Ma i le faaiuga ...

A maeʻa loa ona setiina au faʻailoga tusi vaʻaia, nana le Speed ​​Dial menu icon i le kilikiina o le aū.

O lenei ua vaʻaia faʻailoga vaʻaia vaʻaia, o lona uiga o lagona o le faʻaaogaina o Mozilla Firefox o le a faʻaauau pea ona matua lelei.

Sii maia Speed ​​Dial mo Mozilla Firefox mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send