Faasa’o tusitusiga ile MS Word pepa

Pin
Send
Share
Send

Galulue ma se tusitusiga tusitusiga i le Microsoft Office Word tuʻuina i luma nisi mea manaʻomia mo le faʻatulagaina o tusitusiga. O se tasi o filifiliga auiliili o le laina gatasi, lea e mafai ona faʻamalosi pe faʻatonutonu.

Ole tafailagi faalava ole tusitusiga e iloa ai le tulaga ile laupepa ole itu tauagavale ma itu taumatau o palakalafa faatatau i le itu tauagavale ma itu taumatau. O le faʻapipiʻi o le tusitusiga e iloa ai le tulaga i le va o le pito i lalo ma pito i luga o laupepa i le pepa. O nisi mea e faʻavasega tapulaʻa o loʻo setiina i le upu, ae mafai foi ona suia faʻatulagaina. Auala e faia ai lea mea, ma o le a talanoaina i lalo.

Ogatasi laina o le tusi i se pepa

E mafai ona faia i luga ole fausaga eseese laina e tutusa ile laiga ile MS Word:

    • i le itu tauagavale;
    • i le itu taumatau;
    • i le ogatotonu;
    • o le lautele o le laupepa.

Ina ia setiina se tasi o avanoa avanoa gatasi mo tusitusiga mataupu o se pepa, mulimuli i nei laasaga:

1. Filifili se fasi tusitusiga poʻo ni tusitusiga uma i se tusitusiga e ogatasi faʻatasi e te manaʻo e sui.

2. I luga ole laulau e faʻatonutonu, ile laupepa “Fale” i le kulupu “Parakalafa” kiliki i luga o le ki e fetaui ma le ituaiga o gatasi e te manaʻomia.

3. O le aofaʻi o le tusitusiga i luga o le pepa o le a suia.

O la matou faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le auala e mafai ai ona e faʻavasega tusitusiga i le Word i le lautele. O lenei, i le auala, o le masani i pepa. Peitaʻi, e manaʻomia ona matauina o nisi taimi o ia gatasi e manaʻomia ai le vaʻaia o avanoa tetele i le va o 'upu i laina mulimuli o palakalafa. E mafai ona e faitau e uiga i le auala e maua ai i latou i la tatou tusitusiga, faʻaalia i le fesoʻotaʻiga lalo.

Lesona: Faʻafefea ona aveese potu tetele i le MS Word

Faʻasolo saʻo i tusitusiga i se tusitusiga

Oe mafai ona ogatusa tusitusiga i luga faʻamalosi ma se sikuea faʻataʻitaʻi. Oe mafai ona faitau pe faʻapefea ona faʻatagaina ma faʻaaogaina i le tusitusiga i le sootaga i lalo.

Lesona: Faʻafefea ona faʻatagaina le laina i le Word

Peitaʻi, o le faʻatulagaina o laina e mafai e le gata mo tusitusiga manino, ae mo faʻailoga i totonu o le tusitusiga. I luga o la matou '' upega tafaʻilagi e mafai ona e mauaina se tusitusiga i le auala e galulue ai ma ia mea faitino, iinei o le a matou na o le talanoa i le auala e faʻavasega ai tusitusiga i luga o le faʻavae: luga o le pito i luga poʻo le pito i lalo, faʻapea foi ma le ogatotonu.

Lesona: Faʻafefea ona matamata le tusitusiga i le MS Word

1. Kiliki i le pito i luga o le tusitusiga e faʻaleleia ai le galuega ma oe.

2. Alu i le laupepa e aliali mai “Faatulagaina” ma kiliki i le faʻamau o le "Change the label label alignment" o loʻo i totonu o le kulupu “Tusitusiga”.

3. Filifili le faʻatulagaina talafeagai e faʻafetaui ai le igoa.

Naʻo le pau na, o lea ua e iloa le faʻataʻitaʻi o tusitusiga ile MS Word, o lona uiga e le gata i lea mafai ona e sili atu le faitaua ma malie i le mata. Matou te manaʻo ia maualuga lau faʻatonuga i galuega ma aʻoaʻoga, faʻapea foi ma faʻaiuga lelei i le faʻatautaia o se polokalama matagofie pei o le Microsoft Word.

Pin
Send
Share
Send