VkOpt mo Mozilla Firefox: faʻalauteleina avanoa mo le social service Vkontakte

Pin
Send
Share
Send


Vkontakte o le sili atu lauiloa agafesootai i uma Rusia ma isi atunuʻu o le lalolagi. I tausaga taʻitasi, e tele foʻi agavaʻa o lenei fesoʻotaʻiga lautele, ae peitaʻi o le tele o galuega manaia e leʻi folasia ma e le faʻaopopoina. O i ai i le tulaga lea e sau ai le VkOpt add-on mo le Mozilla Firefox browser e aoga.

VkOpt o se lauiloa browser faʻaopopo mo Mozilla Firefox, o se seti o tala faʻatonutonu e faʻalautele le faʻalauteleina o agavaʻa o agafesootai Vkontakte. O lenei faʻaopopoga o loʻo iai le tele o latou, ma e le faʻapopoleina e le au atiaʻe e tu ai iina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi VkOpt mo Mozilla Firefox?

Mulimuli i le sootaga i le iʻuga o le tusitusiga i le aloaia website a le tagata atiaeina. O le polokalama o le a otometi iloa ai lou browser ma ofo e download VkOpt faapitoa mo Firefox.

O le browser e amata download le VkOpt, a maeʻa ona e manaʻomia le faʻatagaina le faʻapipiʻiina.

A maeʻa nai taimi, ona faʻapipiʻi lea o VkOpt mo Mozilla Firefox.

Faʻafefea ona faʻaaoga le VkOpt?

Alu i le Vkontakte 'upega tafaʻilagi ma, afai e manaʻomia, alu i totonu i le social network.

A e muamua alu i le Vkontakte 'upega tafaʻilagi, VkOpt o le a faʻaalia se faʻafeiloaʻiga faʻamalama lea o le a lipotia ai o le faʻaopopo e tatau ona laʻuina mai na o mai le 'upega tafaʻilagi aloaia a le tagata atiaʻe, i se faʻaopopoga, pe a manaʻomia, e mafai ona suia le gagana o le faʻaopopo.

VkOpt ei ai le tele o foliga. Sei o tatou vaʻai i mea sili ona manaia:

1. Sii mai le musika. Naʻo le kiliki i le taumatau o le faʻalogologo icon i luga o le download button, ma o lau browser o le a vave amata ona siiina le auala filifilia. Faʻamolemole ia maitau o oe faʻapipiʻi i luga o se ala, o le faʻaopopo o le a faʻaalia ai lona tele ma laupepa, lea o le a faʻatagaina ai oe e download ata o loʻo manaʻomia le lelei i lau komepiuta.

2. Aveese uma ala. Masalo o se faʻailoga e tele tagata faʻaaoga e le lava. O agafesootai e maua ai le mafai e tape naʻo playlists, ae matou te le o talanoa e uiga i le lisi atoa o ala faʻaopopo na faʻaopopoina i le My Audio Records. Faatasi ai ma VkOpt, o lenei faafitauli o le a le toe i ai.

3. Sii mai le vitio. O tagata e iai le agavaʻa e puʻe ai le vitio i se komupiuta, aʻo e mafai ona e filifilia le lelei o le vitio, aua o le tele o le faila mulimuli e faʻalagolago iai.

4. Faamamaina o feau. Tatala le "O Laʻu Savali" vaega ma kiliki i le "Galue" faʻamau. I le lisi e aliali mai, oe mafai tape uma feʻau mai, feau mai fafo i le taimi e tasi, faʻapea foi ma maua faʻamaumauga o fetusiaiga patino.

5. Fufulu le puipui. Faʻamamaina puipui e faia i le auala tutusa e pei o savali tumaoti. Tatala uma faʻamaumauga i luga o le puipui, kiliki i luga o le "Actions" button ma filifili le "Clear Wall" mai le lisi e aliali mai.

6. Faʻaleaogaina faʻasalalauga. Mo sina taimi i le taimi nei, o faʻasalalauga ua aliali mai i luga o le Vkontakte 'upega tafaʻilagi. I le tulaga masani, o le fa' polokaina poloka i VkOpt ua le atoatoa, ae e mafai ona e faʻatagaina i soʻo se taimi. Ina ia faia lea mea, filifili le "VkOpt" vaega i le pito i lalo tauagavale. I le faamalama e matala, alu i le "Interface" tab ma faʻaola le togi faʻamau latalata i le "Aveese Ads" aitema.

7. Fesuiai i le va o ata ma le uili uili. E foliga mai o se faigofie galuega, ae o le a le tele faigofie e matamata ai ata i Vkontakte e ala i se browser. A vaʻai i se isi album, faʻamili le uili e alu ai i le isi ata.

8. Suia leo. A e mauaina feau ulufale ma isi faʻasilasilaga, oe faʻalogo i se uiga faʻailo leo. Afai ua e le lava i leo masani, e mafai ona aveina oe lava i soo se taimi. Ina ia faia lenei mea, na ona e tatalaina le VkOpt tulaga ma alu i le "Sounds" tab.

Ua matou lisiina mamao mai uma foliga o VkOpt. O lenei faʻaopopoga o se mea e taua tele mo Vkontakte, o le a faʻalauteleina tele le agavaʻa o lenei auaunaga lautele.

Sii mai VkOpt mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Pin
Send
Share
Send