Faʻafefea ona faʻaaogaina ni fusi i le AutoCAD

Pin
Send
Share
Send

Fusiua o loʻo avea ma mea taua i le AutoCAD mea faigaluega e faʻaogaina saʻo lelei le tusia o ni ata. Afai e te manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi mea faitino poʻo ni vaega i se mea faʻapitoa pe tuʻu tonu a elemene faʻatatau i le tasi ma le isi, e le mafai ona faia e aunoa ma ni fusiua.

I le tele o tulaga, o le nonoa faʻatagaina oe e faʻavave ona amata fausia le mea i le mea manaʻo e aloese mai mulimuli ane gaioiga. O lenei faia le ata faagasologa vave ma sili atu.

Sei o tatou mafaufau i noataga i sili atu auiliiliga.

Faʻafefea ona faʻaaogaina ni fusi i le AutoCAD

Ina ia amata faʻaaogaina fusia, naʻo le oomi i le ki F3 i luga o le keyboard. I se tulaga tutusa, e mafai ona faʻaleaogaina pe a faʻalavelave le fusifusia.

E mafai foi ona faʻatoagaina ma faʻatulaga le fusia i le faʻaaogaina o le pa faʻamau i le kiliki i luga o le nonoa faʻamau, pei ona faʻaalia i le ata puʻeata. O le gaioiga e faʻamamaina i le lanumoana.

Fesoasoaniga Fesoasoani: AutoCAD Hotkeys

Pe a gaui le ola, o foliga fou ma mea i ai ua "tusia" i le mea o le mea na toso latalata i le mea o le mea faʻasolosolo gao.

Faʻavavevave gaioiga o fusifusia

Ina ia filifilia le manaʻo o le vave snap, kiliki i le au i autafa o le snap faamau. I le laupepa e matala, naʻo le kiliki i luga ole laina faʻatasi ma le fusi manaʻo faʻatasi. Mafaufau i le sili ona masani ai.

O fea e faʻaaoga ai fusifusi: Faʻafefea ona toto se ata i le AutoCAD

Le manatu. Fusi se mea fou i tulimanu, fetaulaiga ala, uaua tulaga o mea o lo oi ai nei. Ua faailo le togi i le sikuea lanu meamata.

Le ogatotonu. Saili i le ogatotonu o le vaega lea o loʻo felavasaʻi faʻataʻavale. O le ogatotonu e faʻaalia e se tafatolu lanu meamata.

Nofoaga tutotonu ma faʻasolosolo nofoaga. O nei fusifusi e faigofie ona faʻaoga e faʻatutu ai togi tulou i le ogatotonu o se lio poʻo isi foliga.

Fetaulaiga ala. Afai e te manaʻo e amata fausia i le vaeluaga o laina laina, faʻaaoga lenei fusia. Aoe i luga o le fetaulaiga o ala ma o le a avea ma le foliga o le koluse lanumeamata.

Ia toe faauau. Faigofie lava fusifusi, faʻatagaina oe e tusi mai seisi tulaga. Naʻo le faʻamavae ese o le faʻataʻavale mai le laina taʻiala, ma a e vaʻai i le laina ua taʻutaʻua, amata fausia.

Tagaloa. O lenei vave fesoasoani e fesoasoani ia te oe e tusia se laina e ala i ni manatu se lua talafeagai i le lio. Seti le mata muamua o le laina laina (i fafo atu o le lio), ona faʻasolo lea i luga o le lio. O le a faʻaalia e le AutoCAD le avanoa e mafai ai ona e tusia se lua.

Tutusa. Liliu i luga o lenei fusifusia ina ia maua se laina tutusa i le o loʻo iai. Faamatala le muamua tulaga o le laina laina, ona alu lea ma taofi le faʻataʻoto i le laina e tutusa ma le laina ua fausia ai. Faamatala le pito pito o le laina e ala i le aveeseina o le ala i le laina motumotu.

Filifiliga noatia

Ina ia mafai uma le talafeagai ituaiga ituaiga o fusifusi ma le tasi gaioiga, kiliki "O le mea vave setiina tulaga". I le faʻamalama e matala, siaki pusa i autafa o fusifusi manaʻomia.

Kiliki i luga o le laupepa "Object snap in 3D." O iinei e mafai ona e faʻailogaina noataga manaʻomia mo fale e tolu-tolu. Le faʻavae o a latou gaioiga e tutusa ma planar drawing.

Matou te fautua atu ia te oe e faitau: Faʻafefea ona faʻaoga le AutoCAD

O lea la, i tulaga lautele, e faʻatagaina le faʻatonutonuina i totonu o le AutoCAD. Faʻaaoga i au oe lava poloketi ma o le a e talisapaia la latou manaia.

Pin
Send
Share
Send