Ausa faʻatulagaina

Pin
Send
Share
Send

O ofo e tele avanoa mo le faʻatuina o se teuga tupe a le tagata faʻaaoga, tusi talosaga, ma isi. Le faʻaogaina o le faʻapipiʻiga Steam, e mafai ona faʻapipiʻi lenei malae taʻalo i ou manaʻoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e setiina le mamanu mo lau itulau: mea o le a faʻaalia ai luga mo isi tagata faʻaaogaina. E mafai foʻi ona toe fetuʻunaʻi le auala e fesoʻotaʻi ai i luga o le Steam; filifili pe logoina oe i feʻau fou i Steam ma le faʻailo o le leo, pe o le a sili. Faitau pea mo le auala e faʻatulaga ai le Steam.

Afai e leʻi i ai sau faʻamatalaga Steam, e mafai ona e faitauina le tala o loʻo iai faʻamatalaga auiliili i le resitalaina o se teugatupe fou. A maeʻa ona e faia se teuga, e tatau ona e faʻafetaui foliga o lau itulau, faʻapea foi ona faia lona faʻamatalaga.

Faʻapipiʻiina o Faʻamatalaga Ausa

Ina ia mafai ona teuteu foliga o lau oe itulau i Steam, e tatau ona e alu i le faiga mo le suia faamatalaga o tala. Ina ia faia lea mea, kiliki i lau igoa ole igoa i le pito i luga o le Steam client, ona filifili lea o le "Profile" aitema.

A maeʻa, e tatau ona e kiliki i le "Edit Profile" faʻamau. O lo o tu i le itu taumatau o le faamalama.

E faigofie lava le faiga o le teuteuga ma le faʻatumuina o se faʻamatalaga O le faʻatonutonu pepa e pei ona taua i lalo:

E manaʻomia le e sui faʻatumu fanua e i ai faʻamatalaga e uiga ia te oe. O se faʻamatalaga auiliili lea o fanua taʻitasi:

Igoa o igoa - e aofia ai le igoa o le a faʻaalia luga o lau itulau, faapea foi ma le tele o lisi, mo se faʻataʻitaʻiga, i lisi o uo poʻo le talatalanoa pe a talanoa ma se uo.

Moni igoa - le igoa moni o le a faʻaalia foi i lau itulau i lalo o lou igoa igoa. O au uo moni-ola atonu o le a manaʻo e fia maua oe i totonu o le faʻasologa. Ma le isi, atonu e te manaʻo e faaaofia ai lou igoa moni i lau talaaga.

Atunuu - e tatau ona e filifilia le atunuʻu o loʻo e nofo ai.

Region, region - filifili le itulagi poʻo le itulagi o lou nofoaga.

Aai - iinei e manaʻomia e filifili le taulaga e te nofo ai.

O se fesoʻotaʻiga a se tagata lava ia o se fesoʻotaʻiga e mafai ai e tagata faaaoga ona alu i lau itulau. E fautuaina e faʻaaoga filifiliga pupuʻu ma malamalama. I se taimi muamua, nai lo lenei fesoʻotaʻiga, sa faʻaaogaina se faʻailoga numera i le faiga o le numera o lau talaaga. Afai e te faʻatitia lea fanua, o le fesoʻotaʻiga e te alu i lau itulau o le a naʻo le mea lea e taʻu ai le numera lea e faʻailoa ai, ae e sili atu le faʻatuina o se soʻotaga i se tagata, sau ma se igoa taugofie.

O se avatar o se ata o le a fai ma sui o lau faʻamaumauga uila. O le a faʻaalia i le pito i luga o lau itulau faʻamatalaga, faʻapea foi ma isi auaunaga i luga o le Steam, mo se faʻataʻitaʻiga, i lisi o uo ma latalata i au feau i luga ole fola fefaʻatauaʻi, ma isi. Ina ia mafai ona setiina se avatar, oe manaʻomia le kiliki i le "Filifili faila" faʻamau. Soo se ata i le jpg, png poʻo le bmp format e talafeagai lelei o se ata. Manatua o ata e telē tele o le a tipiina faataamilo i pito. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia se ata mai le saunia-avatars i luga o le Steam.

Facebook - o lenei fanua faʻatagaina oe e faʻafesoʻotaʻi lau tala i lau Facebook profile pe a fai o iai sau teugatupe i luga o nei fesoʻotaʻiga agafesootai.

E uiga ia te oe lava - o le faʻamatalaga e te ulufale ai i lenei fanua o le a i luga o lau itulau faʻapitoa pei o lau tala e uiga ia te oe lava. I lenei faʻamatalaga, e mafai ona faʻaogaina fusiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻapupula ai tusitusiga i le faʻaata. Ina ia maimoaina foliga, kiliki le Fesoasoani faamau. Lenei oe mafai foi faʻaaoga le ataata e aliali mai pe a e kiliki le ki talafeagai.

Talaaga Otooto - O lenei tulaga e mafai ai ona faʻapipiʻi lau itulau. E mafai ona e setiina se ata i tua atu mo lau talaaga. E le mafai ona faʻaaogaina lau ata; e mafai ona e faʻaaogaina naʻo mea o loʻo i totonu o lau Steam.

Faaali le ata - i lenei laufanua e mafai ona e filifilia le aikona e te manaʻo e faʻaali i luga o lau itulau itulau. E mafai ona faitau e uiga i le auala e maua ai pine i lenei tusitusiga.

Vaega autu - i lenei fanua e mafai ona e faʻasinoina le kulupu o loʻo e manaʻo e faʻaali i luga o lau itulau itulau.

Showcases - faʻaaoga lenei fanua e mafai ona e faʻaalia soʻo se mea faʻapitoa i luga o le itulau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻaalia tusitusiga masani poʻo laufanua e faʻaatagia ai se faʻamalama o au ata filifilia (e pei o se filifiliga, nisi ituaiga o iloiloga i luga o le taʻaloga na e faia). Lenei oe mafai foi lisi lisi o mea e te fiafia i ai, ma isi. O nei faʻamatalaga o le a faʻaalia i le pito i luga o lau talaaga otooto.

A maeʻa uma faʻatulaga ma faʻatumuina mea taua e tatau ai, kiliki i le "Save Changes" faʻamau.

O le fomu o loo iai foʻi faʻamatalaga saʻo. I le suiga o tulaga faalilolilo, filifili le talafeagai laupepa i le pito i luga o le fomu.

E mafai ona filifili filifiliga nei:

Talaaga tulaga - o lenei faʻatulagaina e nafa ma tagata e mafai ona vaʻai i lau itulau i le tatala faʻamatalaga. Le avanoa "Natia" e faʻatagaina ai oe e nana faʻamatalaga i lau itulau mai tagata uma o Steam sei vagana oe. I soo se tulaga, e mafai ona vaʻaia mea o loʻo i totonu o lau talaaga. E mafai foi ona tatala lau talaaga i uo pe faʻaavanoa ona anotusi i tagata uma.

Manatu - o lenei faʻatulagaina e nafa ma mea e mafai e tagata faʻaaogaina ona tuʻuina mai a latou manatu i lau itulau, faʻapea foi ma manatu i luga o lau anotusi, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi faʻapipiʻi ata poʻo vitio. O filifiliga lava e tasi o loʻo avanoa i inei pei o le mataupu muamua: o lona uiga, e mafai ona e faʻasa le tuʻu mai o manatu i mea uma, faʻataga le tuʻuina mai o manatu i na o uo, pe fai le lafoina o manatu faʻaalia atoa.

Faletupe - o le faʻatulagaga mulimuli e gafa ma le tatala o lau faʻamatalaga. O loʻo iai mea o loʻo iai i totonu ole Steam. O avanoa e tasi e avanoa iinei e pei ona i ai i isi mataupu muamua e lua: e mafai ona e nana lau faʻamatalaga mai tagata uma, tatala i uo poʻo tagata uma Steam tagata lautele. A faʻapea e te manaʻomia e fesuiaʻi mea ma isi tagata faʻapipiʻi, e fautuaina e fai se lisi tatala. Tatala suʻega o se manaʻoga foʻi pe a e manaʻo e fai se fesuiaiga fesoʻotaʻiga. E mafai ona faitau e uiga i le auala e faia ai se fesoʻotaʻiga mo fetufaaiga i lenei mataupu.

I lea foi o se filifiliga lea e gafa ma lalafi pe tatala au meaalofa. O le taimi lava e te filifilia uma tulaga, kiliki i le "Sefe Suiga" faʻamau.

Ile taimi nei, pe a maeʻa ona faʻatuina lau faʻamatalaga i luga o le Steam, seʻi tatou agai atu i le tulaga o le Steam client lava ia. O nei faʻatulagaina e siʻitia ai le aoga o lenei malae taʻalo.

Ausa Client Faʻatulagaina

Uma Seti seti o loʻo i totonu o le Ausa mea "Faʻatulagaina". O lo o tu i le pito i luga tauagavale o le kalani menu.

I lenei faamalama, e tatau ona sili ona e fiafia i le "Friends" tab, talu ai o ia e nafa mo le faʻatuina o fesoʻotaʻiga i luga o le Steam.

Faʻaogaina lenei laupepa, oe mafai seti faʻatapulaʻa e pei o otometi faʻaali i le lisi uo ina ua ulufale atu i Steam, faʻaalia le taimi o le lafoina o feau i le talatalanoaga, le auala e tatala ai le faʻamalama pe a amataina se talanoaga ma se tagata fou. I se faʻaopopoga, o loʻo aofia ai faʻatulagaga mo faʻasilasilaga eseese: e mafai ona e faʻatagaina leo leo i luga o Steam; E mafai foi ona faʻafaigofie pe faʻamuta le faʻaaliga o faamalama i luga o le mauaina o feʻau taʻitasi.

I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻatulagaina le metotia o le faʻaaliga o mea e tutupu pei o se uo e fesoʻotaʻi i le fesoʻotaiga, o se uo ulufale mai i le taʻaloga. A maeʻa ona faʻatulaga ia tapulaa, kiliki "OK" e faʻamaonia ai. E mafai ona e manaʻomia isi faʻaopopo tabs i nisi tulaga patino. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Downloads" tab e nafa ma le tulaga mo le downloadina o taʻaloga ile Steam. E mafai ona e faitau atili e uiga i le auala e faʻatino ai lenei faʻatulagaina ma pe faʻafefea ona faʻateleina le saoasaoa o le laiga o taʻaloga i luga o le Steam i lenei tusitusiga.

Faʻaaoga le leo leo, e mafai ona e faʻatulagaina lau masini leo, lea e te faʻaogaina i luga o le faʻaofi mo fesoʻotaʻiga leo. O le "Interface" tab e mafai ai ona e suia le gagana i luga o le Steam, faʻapea foi ma teisi laititi ni suiga o ni elemene o le faʻaalia o le Steam client.

Ina ua uma ona filifilia uma tulaga, o le faʻapipiʻi uila o le a avea sili sili atu ona talafeagai ma malie i faʻaaoga.

O lea ua e iloa fai le faʻapipiʻi Steam. Taʻu i au uo o latou faʻaaogaina foʻi le Steam. Masalo oi latou foʻi, o le a mafai ona suia se mea ma avea Steam e sili atu talafeagai mo faʻaaoga a le tagata lava ia.

Pin
Send
Share
Send