Aneti-plagiarism - siaki le tusitusiga mo le tulaga ese mo le leai

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso

O le a plagiarism? E masani lava, o lenei faaupuga e malamalama ai e le o ni faʻamatalaga tulaga ese latou te taumafai e tuʻu ese a latou lava mea, aʻo solia le tulafono o le puletaofia. Aneti-plagiarism - o lenei e faatatau i le tele o auaunaga e tau ai faʻamatalaga tulaga-le-mafai ona siaki le tusitusiga mo lona tulaga ese. E moni lava, o ia auaunaga o le a talanoaina i lenei tusitusiga.

O le toe manatuaina o aʻu tamaititi tausaga, ina ua siakiina e nisi o matou faiaʻoga upu pepa mo le tulaga ese, e mafai ona ou faaiuina o le tusitusiga o le a aoga mo tagata uma o latou galuega o le a siakiina foi mo ni tala pepelo. I le mea sili, e sili ai le siakiina o oe lava galuega ma faʻasaʻo muamua nai lo le toe faia 2-3 taimi.

O lea, sei tatou amata ...

I se tulaga lautele, e mafai ona e siakiina le tusitusiga mo le tulaga ese i nisi auala: faʻaaogaina polokalama faʻapitoa; faʻaaogaina nofoaga e tuʻuina atu ia auaunaga. Sei o tatou mafaufau i filifiliga uma faʻasologa.

 

Polokalama mo le siakiina o tusitusiga mo le tulaga ese

1) Advego Plagiatus

Upega Tafaʻilagi: //advego.ru/plagiatus/

O se tasi o polokalame sili ona lelei ma saoasaoa (i loʻu manatu) mo le siakiina o soʻo se tusitusiga mo le tulaga ese. Aisea ua aulelei o ia:

- leai se totogi;

- pe a maeʻa faʻamaoniga, e le faʻapitoa vaega e faʻamamaina ma e mafai ona faigofie ma vave faʻasaʻo;

- galue vave.

Ina ia siaki le tusitusiga, na ona kopi i totonu o le faamalama ma le polokalama ma kiliki le siaki faamau . Mo se faʻataʻitaʻiga, na ou siaki le folasaga o lenei tusitusiga. O le iʻuga o le 94% tulaga ese, e le lava le leaga (na maua e le polokalame nisi o taimi e tutupu faʻaliliu i luga o isi nofoaga). Ui i lea, nofoaga i le mea e tutusa fasi tusitusiga na maua o loʻo faʻaalia i le pito i lalo o le polokalame.

 

2) Etxt Antiplagiat

Upega Tafaʻilagi: //www.etxt.ru/antiplagiat/

O le faʻamatalaga a le Advego Plagiatus, peitaʻi, o le tusiga siaki e umi atu le umi ma o loʻo matua siakiina. E masani lava i lenei polokalame, o le pasene o tusitusiga tulaga ese e laʻititi ifo nai lo le tele o isi auaunaga.

Faʻaoga e faʻafaigofie lava: muamua oe manaʻomia e kopi le tusitusiga i le faamalama, ona kiliki ai lea ole siaki faamau. A maeʻa le luasefulu poʻo le lua sekone, o le polokalama o le a maua mai ai se faʻaiuga. I le ala, i laʻu mataupu, le polokalama tuuina uma tutusa 94% ...

 

 

Luga o le anti-plagiarism tautua

E iai le tele o na auaunaga (nofoaga) (pe a le o le selau). Uma i latou e galulue ma faʻamaoniga eseese tapulaʻa, ma eseʻese tomai ma aiaiga. O nisi tautua o le a siaki mo oe 5-10 tusitusiga mo le leai se totogi, o le isi vaega o tusitusiga naʻo le tau ...

I se tulaga lautele, sa ou taumafai e aoina sili e fiafia i tautua o loʻo faʻaaogaina e le tele o faʻataʻitaʻi.

1) //www.content-watch.ru/text/

E le leaga tautua, vave. Na siaki le tusi, moni i 10-15 sekone. E le manaʻomia le lesitala mo le faʻamaonia i luga o le upega tafailagi (faigofie). A tui, e faʻaalia foi lona umi (numera o mataʻitusi). A uma ona siaki, ona faʻaalia lea o le tulaga ese o le mau ma tuatusi na maua ai ni kopi. O le a foi le mea e faigofie tele o le mafai ona le amanaiaina se 'upega tafaʻilagi pe a siaki (e aoga peʻa e siakiina le faʻamatalaga na e lafoina i luga o lau' 'upega tafaʻilagi, na i ai se tasi kopiina?!).

 

2) //www.antiplagiat.ru/

Ina ia amata galue i luga o lenei auaunaga e te manaʻomia ona lesitala (e mafai ona e faʻaogaina e ulufale ai i le lesitala i nisi o fesoʻotaʻiga lautele: VKontakte, tamaiti aʻoga, twitter, ma isi).

E mafai ona e siakiina a pei o se faila faila faigofie (lafo i luga o le upega tafailagi), pe na o le kopiina o le tusitusiga i le faamalama. Manaia le mafanafana. Faamaoniga e vave tele. Soʻo se tusitusiga na e utaina i luga o le upega tafaʻilagi o le a tuʻuina atu ma se lipoti, e foliga faʻapena (vaʻai le ata i lalo).

 

3) //pr-cy.ru/unique/

O se lauiloa lauiloa punaoa i luga o le fesoʻotaʻiga. Faʻatagaina oe e le gata e siaki lau tusitusiga mo le tulaga ese, ae e te sailia foʻi o loʻo latou lomia i luga o upega tafaʻilagi (faʻaopopoga, e mafai ona e faʻailoa mai nofoaga e le manaʻomia ona mafaufau i ai pe a siaki, mo se faʻataʻitaʻiga, o le mea na kopi mai ai tusitusiga 🙂).

Faamaoniga, i le auala, e matua faigofie ma vave. E te le manaʻomia le lesitala, ae e te le manaʻomia le faʻatali mo le tautua i tua atu o faʻamatalaga mea. Ina ua uma ona siaki, se faʻamalama faigofie e aliali mai: ua faʻaalia le pasene o le tulaga ese o le tusitusiga, faʻapea foi ma le lisi o tuatusi o nofoaga o loʻo iai lau tusitusiga. I se aotelega, faigofie.

 

4) //text.ru/text_check

Maua fua faʻamaumauga i luga ole laiga, e le tatau ona lesitala. E galue tele atamai, pe a maeʻa ona siakiina e maua ai se lipoti ma se pasene o tulaga ese, o le aofaʻi o tagata ma ma aunoa ma faʻafitauli.

 

5) //plagiarisma.ru/

A sili ona mautu plagiarism siaki auaunaga. Galulue ma search engine Yahoo ma Google (o le mea mulimuli e avanoa pe a uma lesitala). O lenei mea e lelei ma leaga ...

Ae mo le faʻamaoniga lava ia, e i ai le tele o filifiliga: siakiina faigofie tusitusiga (o le sili ona talafeagai mo le tele), siakiina o le itulau i luga o le Initaneti (mo se faʻataʻitaʻiga, lou portal, blog), ma le siakiina o le faila tusi uma (vaʻai le faʻafanua i lalo, mumu mumu) .

A maeʻa ona siakiina, o le auaunaga e maua ai se pasene o le tulaga ese ma se lisi o punaoa lea o loʻo maua ai ni ofo mai lau tusitusiga. I totonu o mea sese: le tautua e umi se taimi e mafaufau ai i le tele o tusitusiga (i le tasi itu, e lelei - e siaki le punaoa ma le agavaʻa, i le isi itu, afai e tele au tusitusiga, ou te fefe o le a le fetaui ma oe ...).

Na pau lava lena. Afai e te iloa lelei auaunaga tūlaga ma polokalame mo le siakiina mo ni mea faʻafuaseʻi, o le a ou matua faafetai. Mea sili!

 

Pin
Send
Share
Send