Faʻafefea ona faʻaaoga le Ava 120%

Pin
Send
Share
Send


O nei aso, ua avea avetaavale ma vaega o le tala, ma ua tusia uma faamatalaga i mea ua taʻua o ata tisiki. O lona uiga o loʻo tatou faʻaseseina moni le komipiuta - e manatu o se CD poʻo se DVD tisiki tuu i totonu, ae o le mea moni ua na o se faʻapipiʻi ata. Ma o se tasi o polokalame o loʻo faʻatagaina oe i le faʻatinoina o ia gaioiga o le Alava 120%.

E pei ona e iloa, o le 'ava malosi 120% o se sili ona lelei tele meafaigaluega mo le galulue ma disk ma o latou ata. Lea i lenei polokalama e mafai ona fausiaina se ata tisiki, susunuina, kopi se disk, solo, faʻaliliu ma faia le tele o isi galuega e faatatau i lenei mataupu. Ma o nei mea uma e faia faigofie ma vave.

Sii maia le lomiga lata mai o le 'ava malosi 120%

Amataina

Ina ia amata le polokalame Alcohol 120%, e tatau ona download ma faʻapipiʻi. Ae paga lea, o isi mea e le masani ona faʻaopopo polokalama o le a faʻapipiʻiina ma lenei polokalama. Lenei e le mafai ona alofia, aua mai le ofisa aloaia matou te le downloadina le Alava 120%, ae na o lona downloader. Faatasi ai ma le polokalama tele, na ia download isi. Ole mea lea, e sili atu i le vave aveese polokalama uma o le a tuʻu faʻatasi ma le ava malosi 120%. O lenei ia tatou agai saʻo i le faʻaaogaina Alcohol 120%.

Fausia ata

Ina ia mafai ona fatuina se faʻafanua ata i le ava malosi 120%, oe manaʻomia le faʻapipiʻi o se CD po o le DVD i totonu o le taʻavale, ona mulimuli lea i laʻasaga nei.

  1. Tatala le 'ava malosi 120% ma filifili "Fatu ata" i le lisi i le itu tauagavale.

  2. Latalata i le tusiga "DVD / CD-drive" filifili le disk mai le mea o le a fausia ai le ata.

    E taua tele le filifili o se tasi e faʻatatau i le taʻavale, aua e mafai ona faʻaalia foi taʻavale mama. Ina ia faia lea mea, e sili atu le alu i le "Computer" ("This computer", "My computer") ma vaʻai poʻo le a le tusi o faʻailoa ai le taʻavale i totonu o le drive. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata i lalo ifo o le mataʻitusi F.

  3. E mafai foi ona toe setiina isi filifiliga, pei ole faitauga saoasaoa. Ma afai e te kiliki i luga o le "Faitau Filifiliga" laupepa, e mafai ona e setiina le igoa o le ata, o le faila o le a teuina ai, le faʻatulagaina, faʻamaoti le mea sese sikisi ma isi tapulaʻa.

  4. Kiliki le "Amata" faʻamau i le pito i lalo o le faamalama.

A maeʻa, e tumau lava le matauina o le faiga o le fausiaina o le ata ma faʻatali ia maeʻa.

Puʻeina Ata

Ina ia tusi le faʻaumaina ata i tisiki faʻaaogaina, e tatau ona faʻaofi se gaogao CD po o le DVD tisiki i totonu o le taʻavale, ma faʻatino mea nei:

  1. I le Ava 120%, i le lisi i le itu tauagavale, filifili le faʻatonuga "Tusi ata i tisiki."

  2. I lalo o le tusiga "Faʻamatalaina le ata faila ...", e tatau ona e kiliki i le "Suʻesuʻe" faamau, ina ua maeʻa ona tatalaina se faʻasalalauga faila filifiliga, lea e te manaʻomia ai e taʻu mai le nofoaga o le ata.

    Faailo: O le nofoaga faʻaletonu o le folder "My Documents Alcohol 120%". Afai e te le suia lenei faʻatulafonoina i le taimi o pueina, saili mo fatuina ata iina.

  3. Ina ua uma ona filifilia le ata, kiliki le "Lisi" faamau i le pito i lalo o le polokalame faamalama.
  4. O lenei e tatau ona faamaoti eseese tapulaa, aofia ai le saoasaoa, pueina metotia, numera o kopi, sese puipuiga ma sili atu. A maeʻa ona faʻamatalaina uma tapulaʻa, e tumau pea le kiliki i le "Amata" faʻamau i le pito i lalo o le Alcohol 120% window.

Ina ua mavae lena, e tumau e faʻatali mo le iʻuga o le puʻeina ma aveese le disc mai le alu.

Kopi tisiketi

Ole isi aoga aoga ole Alakoa 120% ole malosi ole kopi kopi. E tupu e pei o lenei: muamua faʻatulagaina se tisiki ata, ona tusia lea i luga o se disc. O le mea moni, o le tuʻufaʻatasiga lea o gaioiga e lua i luga i se tasi. Ina ia maeʻa lenei galuega, e tatau ona e faia mea nei:

  1. I le polokalame faʻamalama Alumini 120% i le lisi i le itu tauagavale, filifili "Kopi discs."

  2. Latalata i le tusitusiga "DVD / CD-ROMA" filifili le disk o le a kopiina. I le faʻamalama lava e tasi, e mafai ona e filifilia isi tapulaʻa mo le fausiaina o le ata, pei o lona igoa, saoasaoa, mea sese, ma sili atu. Ina ua uma ona faʻamatalaina uma tapulaʻa, e tatau ona e kiliki i le "Lisi" faamau.

  3. I le isi faamalama, o le ae manaʻomia e filifili filifiliga puʻeina. E i ai galuega e siaki ai le faʻamaumauga tisaina mo faʻaletonu, puipuia mai faʻafitauli underrun mea sese, aloese mea sese EFM, ma sili atu. Ma faʻapea foʻi i lenei faʻamalama, e mafai ona e siaki le pusa i autafa o le aitema e tape le ata pe a maeʻa tusia. Ina ua uma ona filifilia uma tapulaʻa, e tumau pea e kiliki le "Amata" faʻamau i le pito i lalo o le faamalama ma faatali mo le faaiuga o le pueina.

Suʻega Ata

Afai e galo ia oe le mea o loʻo tu mai ai le Alava, 120% le iai o se aoga aoga suʻega. Ina ia mafai ona faʻaogaina, e tatau ona e kiliki i le "Image Search" aitema i le lisi i le itu tauagavale.

A maeʻa, e tatau ona e faʻatino se numera o sitepu faigofie:

  1. Kiliki i le faila filifiliga pa e saili. O iina, o le a vaʻai e le tagata faʻaaoga se faamalama masani lea e te manaʻomia ai e kiliki i luga o le faila filifilia.
  2. Kiliki i luga ole laupepa mo le filifilia o ituaiga o faila e saili. O iina e te manaʻomia ai le siakiina o atigipusa faʻasaga i ituaiga e tatau ona e mauaina.
  3. Kiliki le "Suʻe" faʻamau i le pito i lalo o le itulau.

A uma lena, o le tagata vaʻai o le a vaʻai i ata uma na mafai ona maua.

Saili alu taʻavale ma tisiki faʻamatalaga

Ava 120% tagata e mafai foi ona faigofie ona iloa le tusi saoasaoa, faitau saoasaoa, buffer tele ma isi tapulaa o le tietiega, faapea foi ma mea i totonu ma isi faʻamatalaga e uiga i le disk o loʻo i ai i totonu. Ina ia faia lenei mea, o loʻo i ai se faʻamau "CD / DVD Pule" i le autu polokalama faʻamalama.

Ina ua uma ona tatala le faʻamalama matala, o le a manaʻomia oe e filifili le taʻavale, lea tatou te fia iloa uma faʻamatalaga e uiga i. O loʻo i ai se faigofie filifiliga faʻamau mo lenei. A maeʻa, o le a mafai ona fesuiai i le va o laupepa ma faapea ona aʻoaʻoina uma le manaʻomia.

O tapulaʻa autu e mafai ona maua i lenei auala o:

  • avetaavale ituaiga;
  • kamupani fale gaosi;
  • firmware faʻasalalauga;
  • Meafaitino tusi
  • maualuga le saoasaoa o le faitau ma le tusitusi;
  • nei faitauga ma tusitusi saosaoa;
  • lagolagoina metotia faitau (ISRC, UPC, ATIP);
  • le tomai e faitau ai ma tusitusi CD, DVD, HDDVD ma BD (tab "Ala o Faʻasalalauga Galuega");
  • le ituaiga o disk o loʻo i totonu o le system ma le aofaʻi o le avanoa avanoa i luga o.

Tape ese mea

Ina ia faʻamama se tisiki faʻaaogaina Alkohol 120%, e tatau ona faʻapipiʻi se disk e mafai ona e tape (RW) i totonu o le taʻavale ma faia mea nei:

  1. I le autu faamalama o le polokalame, filifili "Tape Disks".

  2. Filifili le aveʻese lea o le disk o le a soloia. Lenei ua faia tele faigofie - e te manaʻomia le tuʻuina o se siaki i luma o le manaʻomia drive i le fanua i lalo o le tusiga "DVD / CD-recorder". I le faʻamalama lava e tasi, e mafai ona e filifilia le solo ese auala (vave pe tumu), le erase rate ma isi tapulaa.

  3. Fetaomi le "Solo" faamau i le pito i lalo o le faamalama ma faatalitali mo le faaiuga o le tape.

Fausia se ata mai faila

Ava 120% mafai ai foi ona faia ata e le mai saunia saunia tisiketi, ae na o se seti o faila o loʻo i luga o lau komepiuta. Mo lenei o loo i ai se mea e igoa o Xtra-matai. Mo le faʻaaogaina, e tatau ona e kiliki i le "Ata Faʻataʻitaʻiina" ki i le autu polokalama faamalama.

I le faamalama fiafia, kiliki i le "Lisi" faamau, ina ua maeʻa, o le tagata faʻaaoga o le a ave saʻo i le faamalama mo le fatuina o mea foliga. O iinei e mafai ona e filifilia se igoa tisiki i autafa o le tusi igoa. O le mea sili ona taua i totonu o lenei faʻamalama o le avanoa o le a faʻaalia ai faila. O lo o i totonu o lenei avanoa e te manaʻomia le feʻaveaʻina o faʻamatalaga taua mai soʻo se faila e faʻaaoga ai le isumu mouse. A o faʻatumuina le taʻavale, o le faʻatumu faʻailo i le pito i lalo o lenei faʻamalama o le a faʻateleina.

Ina ua uma uma faila talafeagai i totonu o lenei avanoa, e tatau ona e kiliki i le "Lisi" faamau i le pito i lalo o le faamalama. I le isi faamalama e tatau ona e faʻailoa le mea o le a iai le faila faila (o loʻo faia lea i le laulau i lalo o le ulutala "Ata faʻatulaga") ma ona faʻatulagaga (i lalo o le "Faiga" igoa). Ma iinei foi e mafai suia le igoa o le ata ma vaʻai faʻamatalaga e uiga i le hard drive lea o le a faʻasaoina - o le a le tele o le saʻoloto ma le pisi. Ina ua uma ona filifilia uma tapulaʻa, e tumau pea e kiliki le "Amata" faʻamau i le pito i lalo o le polokalame faamalama.

Vaʻai foi: Isi polokalama faʻataʻitaʻiga ata

O lea, matou suʻesuʻe pe faʻafefea ona faʻaaogaina le Ava 120%. Oe mafai foi ona maua se leo faʻaliliuina i le autu faamalama o le polokalama, ae pe a e kiliki i luga, o le tagata o le a tatau ona download lenei polokalama ese. Lenei la e sili atu faʻasalalauga nai lo le moni galuega a le ava malosi 120%. Foi i lenei polokalama e tele avanoa mo customization. O tali talafeagai e mafai foi ona maua i le polokalame autu o le faʻamalama. Faʻaoga Alainu 120% e faigofie, ae tatau i tagata uma ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻaaogaina lenei polokalama.

Pin
Send
Share
Send