Google Earth: Sese mea pueina 1603

Pin
Send
Share
Send


Google lalolagi - O le paneta atoa lenei i lau komepiuta. Faʻafetai i lenei tusi talosaga, e mafai ona e mafaufau toetoe o soʻo se vaega o le kelope.
Ae o isi taimi e tupu pe a faʻapipiʻi ni polokalame sese e faʻalavelave i lona saʻo gaioiga. O se tasi o nei faʻafitauli o le sese 1603 pe a faʻapipiʻi le Google Earth i le Windows. Tatou taumafai e feagai ma lenei faʻafitauli.

Sii maia le lomiga lata mai o Google Earth

Mea sese 1603. Faʻasaʻoina o faʻafitauli

Ae paga lea, o le 1603 installer sese i Windows mafai ona uiga toetoe o soo se mea, na mafua ai le le faʻatulagaina faʻapipiʻi o le oloa, o lona uiga, na o lona uiga o se mea leaga sese i le taimi faʻapipiʻiina, e mafai ona natia le tele o mafuaaga matua ese.

E i ai ni mea taua ile Google Earth, e mafua ai le 1603 mea sese.

  • O le polokalama faʻapipiʻi otometi lava ona aveese lana auala 'alo i luga o le komepiuta, lea e taumafai e toe faʻaleleia ma tamoʻe. I tele ituaiga o Planet Earth, o le sese numera 1603 na mafua mai i lenei lava mea. I lenei mea, o le faʻafitauli e mafai ona foia e pei o mea nei. Ia mautinoa ua faʻapipiʻi le polokalama ma saili le tulaga o le Google Earth polokalama i lau komepiuta. E mafai ona faia i le faʻaaogaina o ki susunuina. Pupuni Key + S a le o le maimoaina o le lisi Amata - O Polokalama uma. Ona suʻe lea ile C: Program Files (x86) Google Google Earth client list. Afai o i ai se googleearth.exe faila i lenei faʻatonu, faʻaaoga le taumatau kiliki mataupu menu e fatu ai se auala 'alo i le laupepa

  • O le faʻafitauli e mafai foi ona tupu pe a fai sa e faʻapipiʻi muamua se lomiga tuai o le polokalame. I lenei tulaga, uninstall uma lomiga o Google Earth ma faapipii le lata mai lomiga o le oloa.
  • Afai sese 1603 tupu le taimi muamua e te taumafai e faʻapipiʻi le Google Earth, ua fautuaina e faʻaaoga le masani faʻafitauli meafaigaluega mo Windows ma siaki le disk mo le avanoa avanoa

I nei auala, e mafai ona aveeseina sili ona taatele mafuaʻaga o se installer sese 1603.

Pin
Send
Share
Send