Faʻafefea ona momoli atu tusi mai Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


A e suʻe i se browser fou, e te le manaʻo e leiloa mea taua pei o faʻailoga. Afai e te manaʻo e faʻaseʻe faʻailoga mai le Google Chrome browser i soʻo seisi, ona e muamua manaʻomia e faʻatau atu faʻailoga mai Chrome.

Auina atu i fafo faʻailoga tusi e mafai ai ona e sefe uma ni tusi o iai o le Google Chrome browser e pei o se isi faila. Mulimuli ane, o lenei faila e mafai ona faʻaopopo i soʻo se browser, ma faʻasolo mai ai tusi o faʻamaumauga mai le tasi upega tafailagi i le isi.

Tatala le Google Chrome Browser

Faʻafefea ona auina atu i fafo Chrome faʻailoga?

1. Kiliki i luga o le lisi faʻamau i le pito i luga taumatau o le browser. I le lisi e aliali mai, filifili Faʻailoga tusiona matala lea Puleloa Bookmark.

2. O le faʻamalama o le a aliali mai i luga o le mata, i le ogatotonu o le mea e kiliki i luga o le aitema "Pulega". A tamai lisi o le a oso i luga o le lau, i totonu o oe o le a manaʻomia e filifili le mea "Faʻatau atu i fafo faʻailoga tusi i le HTML faila".

3. O le masani Windows Explorer o le a faʻaalia i luga o le laupepa, lea e tatau lava ona e faʻailoaina le faila mulimuli mo le faila na sefe, ma faʻapea foi, pe a tatau ai, suia lona igoa.

O le maeʻa faʻailogaina faila faʻailoga e mafai ona faʻaulufale mai i soʻo se browser i soʻo se taimi, ma e ono le tatau ona avea ma Google Chrome.

Pin
Send
Share
Send