Vaʻai lau auiliiliga talaʻaga i Safari

Pin
Send
Share
Send

I le toetoe o soʻo se browser, o le talaʻaga o le asiasi web faʻapitoa punaoa. E i ai taimi e manaʻomia ai e le tagata faʻaaoga e suʻe, faʻataʻitaʻiga, ia maua se upega tafailagi manatua, ona o le tele o mafuaʻaga, e leʻi puʻea vave. Sei o tatou sailia ia filifiliga autu mo le maimoaina o le talaʻaga o le lauiloa Safari browser.

Sii mai le lomiga lata mai o Safari

Vaʻai le tala faʻasolopito ma mea faigaluega faʻapipiʻi o loʻo i totonu

O le faigofie auala e vaʻaia ai le talaʻaga i le Safari browser o le tatalaina lea e faʻaaogaina ai le mea na fausia muamua o lenei web browser.

E faia lenei mea ile itupa. Matou te kiliki i luga o le faʻailoga i le foliga o se kia i le pito i luga taumatau o le browser e faʻasaga i le tuatusi pa, lea e maua ai le avanoa i le tulaga.

I le lisi e aliali mai, filifili le "Talafaasolopito" aitema.

Ua matala mai se faʻamalama i luma o matou, o loʻo iai faʻamatalaga e uiga i itulau uepesite na asia, faʻavasega i aso. I se faʻaopopoga, e mafai foi ona muai tataina ata puʻe o tulaga na e asia muamua. Mai lenei faʻamalama e mafai ona e alu i soʻo se punaoa o loʻo maua i le "Talafaasolopito" lisi.

E mafai foi ona valaʻau i luga le talaʻaga o le faʻamalama i le kiliki i luga o le faʻailoga ma le tusi i le pito i luga tauagavale o le browser.

O se auala e sili atu faigofie e te alu ai i le vaega "Tala", o le faʻaaoga lea o le keyboard shortcut Ctrl + p i le Cyrillic keyboard layout, poʻo Ctrl + h ile gagana Igilisi.

Vaʻai talaʻaga e ala i le faila faila

Oe mafai foi ona vaʻaia le talaʻaga o asiasiga i itulau i luga ole laiga e le Safari browser e ala i le tatalaina saʻo o le faila i luga o le hard drive o loʻo teuina ai nei faʻamatalaga. I totonu o le Windows system system, o loʻo i ai le tele o tulaga i le "c: Users AppData Roaming Apple Computer Safari History.plist".

O mea i totonu o le History.plist faila, o loʻo tuʻuina saʻo le talaʻaga, e mafai ona vaʻaia e faʻaaogaina soʻo se faigofie suʻega faatonu, pei o le Notepad. Ae paga lea, o le mea moni, Cyrillic mataitusi ma se iloa faʻapea o le a le faʻaalia saʻo.

Vaʻai Safari history ma faʻamaumauga a le isi itu

O le mea e lelei ai, o loʻo i ai ni vaega aoga lona tolu o loʻo mafai ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i itulau uepesite na asia e le Safari browser e aunoa ma le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga o le web browser lava ia. O se tasi o sili sili ona lelei faʻapitoa o se tamaʻi polokalama SafariHistoryView.

Ina ua maeʻa amata lenei tusi apalai, o ia lava e mauaina le faila ma le talaʻaga o le Internet surfing o le Safari browser, ma tatala ai i le faʻasologa o se lisi i se faiga talafeagai. E ui lava o le polokalame fesoʻotaʻiga e faʻa-Igilisi, o le polokalame lagolagoina le faʻapitoa Cyrillic mataitusi. O le lisi o loʻo faʻaalia ai le tuatusi o itulau asiasi itulau, igoa, aso o asiasiga ma isi faʻamatalaga.

O loʻo mafai e sefe le vaʻaiga o lau sailiga i se tulaga talafeagai mo le tagata faʻaaoga, ina ia mafai ai ona vaʻai atu i ai. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega o le pito i luga o le lisi menu "File", ma filifili "Save Selected Items" mai le lisi e aliali mai.

I le faamalama e aliali mai, filifili le faʻatulagaina matou te manaʻo ai e sefe le lisi (TXT, HTML, CSV poʻo XML), ma kiliki i le "Save" button.

A oe vaʻai, naʻo le Safari browser interface e tolu auala e vaʻaia ai le vaʻaiga o talaʻaga o itulau itulau. I se faʻaopopoga, e mafai ona e vaʻai tuʻusaʻo le tala faʻasolopito o loʻo faʻaaoga ai isi tagata.

Pin
Send
Share
Send