Splashtop 2.6.5.12

Pin
Send
Share
Send

I tulaga e te manaʻomia le fesoʻotaʻi i lau fale komepiuta pe fesoasoani i sau uo poʻo tagata kalani ala i le fesoʻotaiga, e mafai ona faʻaaoga se mea aoga e taʻu o Splashtop Screenshots.

E faigofie le puleaina o le Splashtop pe a faʻatusatusa i mea aoga tutusa. Pau le mea e manaʻomia iinei o le fauina o se teugatupe pe alu i totonu pe afai o le faʻamaumauga ua i ai muamua, faʻapea foi ma faʻapipiʻi se faʻaopopoga talosaga i totonu o le a faia le fesoʻotaʻiga.

Matou te fautua atu ia oe vaʻai: isi polokalame mo mamao fesoʻotaʻiga

Talu ai ua taulai atu Splashtop i pulega mamao komepiuta, e le tele naua galuega iinei.

Maotua komepiuta pulea

O pulega maotua i fafo o loʻo fai e ala i le SplashtopPersonal talosaga.

A faʻafeiloaʻi se tagata faʻaaoga i se telefoni mamao, e mafai ona ia mauaina e le gata i le desktop ma le mouse, ae o isi faʻaopoopoga foliga. Faʻafetai ia i latou, e mafai ona fesuiaʻi i le va o faamalama ma ata tifaga atoa, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le keyboard auala 'alo Ctrl + Alt + Del.

Puipuiga tulaga

Ina ia taofia le osofaʻiga mai le faʻaaogaina o le soʻotaga, e tele galuega e faʻatagaina oe e mautinoa e mautinoa se fesoʻotaʻiga saogalemu.

O le mea lea, e mafai e le tagata faʻaaoga e setiina se upu faataga e ulufale ai i le komupiuta pe faʻaleaogaina le fesoʻotaʻiga ma se numera faʻapalepale.

Faʻaopopo i le password password, e mafai ona e faʻatulagaina le soʻotaga ma le faʻamaoniga. O lona uiga, a latou fesoʻotaʻi atu ia te oe, o le a fesili le polokalama pe latou te faʻatagaina pe leai se fesoʻotaʻiga mamao.

Polokalama Penefiti

  • Malosiaga e faʻatautaia mamao se komipiuta
  • Maua se laisene

Leaga o le polokalama

  • Vaega le auiliiliga ole Ofisa
  • Manaʻomia se teuga i le Splashtop service

O lea la, o lenei aoga faʻaoga o le a maua ai le avanoa i se mamao komepiuta. Pau le tuutuuga o le i ai o le faʻapipiʻi SplashtopStreamer auaunaga ma faʻatagaina i le tautua o le igoa lava e tasi.

Sii mai splashtop mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Soo se mea Aeroadmin Tagata vaai UltraVNC

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Splashtop o se aoga ma faigofie-e-faʻaaoga aoga mo le mauaina o se avanoa i se mamao komepiuta e ala i le SplashtopStreamer auaunaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Splashtop Inc.
Tau: leai se totogi
Tele: 20 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 2.6.5.12

Pin
Send
Share
Send