Aafiaga mo Camtasia Studio 8

Pin
Send
Share
Send


Sa e puʻeina se vitio, tipi le sili atu, faaopoopo ata, ae e le manaia tele le vitio.

Ina ia faia le ata faʻaalia atili olaola, Camtasia potu 8 E mafai faʻaopopo iai aʻafiaga eseese. E mafai ona manaia suiga i le va vaaiga, faʻataʻitaʻi o se mea pueata "zoom in", faʻaolaina o ata, aafiaga mo le faʻataʻitaʻi.

Suiga

O le vaʻaiga o fesuiaʻiga i le va o vaʻaiga o loʻo faʻaogaina e mautinoa ai le sologa lelei o le suiga o ata i luga o le mata. E tele filifiliga - mai le faigofie fade-i i se itulau liliu aafiaga.

O le aʻafiaga e faʻaopopoina e ala ile tosoina male toʻotoʻo ile tuaoi i le va o vavae.

O le mea lena na matou mauaina ...

E mafai ona e setiina le umi (pe faʻalelei pe saosaoa, taʻu pe a le mea e te manaʻo ai) o faʻalavelave suiga i le lisi "Meafaigaluega" i le vaega polokalame polokalame.


O le umi e vave setiina mo suiga uma ole kilipa. I le taimi muamua na foliga mai e le talafeagai lenei, ae:

Fautuaga: i se tasi kilipa (vitio), e le fautuaina e faaaoga sili atu nai lo lua ituaiga o fesuiaiga, o lenei e le foliga lelei. E sili le filifilia o se suiga mo tulaga uma i le vitio.

I lenei tulaga, o se sese ua suia i le amio lelei. E leai se mea e manaʻo e faʻatulaga tatau ai le lamolemole o aʻafiaga taʻitasi.

Afai, e ui i lea, o loʻo iai le manaʻo e faʻatonutonu se isi suiga, ona faigofie lea e fai lenei mea: faʻasolo le faʻataʻamilosaga i le pito o le aʻafiaga ma, pe a liua i le faʻua uila, toso i le itu taumatau (faaitiitia pe faateleina).

Aveesea se suiga e faia e pei ona taua i lalo: filifili (kiliki) le aʻafiaga ma le agavale agavale agavale ma fetaomi "Tapē" luga o le keyboard. O le isi auala o le taumatau-kiliki i le suiga ma filifili Tapē.

Gauai atu i le talaaga menu lea e aliali mai. E tatau ona tutusa tutusa ma le ata i luga ole laiga, a leai e te ono lamatia le tapeina o se vaega ole vitio.

Faʻaopoopo zoom-n-Pan mea puʻeata

A faapipiiina se ata tifaga, mai lea taimi i lea taimi e taua le aumaia o le ata latalata atu i le tagata matamata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaali ai elemene tetele poʻo aga. O le gaioiga o le a fesoasoani ia i tatou i lenei. Faʻaopoopo-n-pan.

Zoom-n-Pan fausiaina le aafiaga o le lamolemole zoom zoom i totonu ma fafo atu o le vaaiga.

Ina ua uma na valaʻau le gaioiga, o le faʻamalama tauagavale e tatalaina ma se faasee. Ina ia faʻaogaina togi i le nofoaga manaʻomia, oe manaʻomia le toso o le faʻailoga i luga o le faʻavaʻa i le galuega o le faʻamalama. O se ata faʻaola foliga i luga o le kilipa.

O lenei ua toe vili i tua le vitio i le mea e te manaʻo ai e toe foʻi i lona tulaga muamua, ma kiliki i le faʻamau e foliga e pei o le atoa-screen mode ki i nisi tagata taʻaʻalo ma tatou vaʻaia se isi faʻailoga.

O le lamolemole o le aafiaga e faʻatonutonuina i le auala tutusa e pei o suiga. A manaʻomia, e mafai ona e faʻalautele le zoom i le ata tifaga atoa ma maua ai se fesoʻotaʻiga lamolemole i le atoa (o le faʻailoga lona lua e mafai ona aveese). Animation faʻailoga e feʻaveaʻi.

Vaaia meatotino

O lenei ituaiga aafiaga e mafai ai ona e suia le tele, manino, tulaga i luga o le laupepa mo ata ma vitio. Ma iinei foi e mafai ona feliuaʻi le ata i soʻo se vaalele, faʻaopopo ata, faʻavaʻa, lanu ma faʻaitiitia foi lanu.

Sei o tatou vaʻai i ni faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o le gaioiga. Ina ia amata, faia le ata mai le toetoe lava o le lapoʻa tele e faʻaopopo i le laupepa atoa ma se suiga i manino.

1. Tatou te faʻasolo le faʻasolo i le mea ua tatou fuafua e amata le aʻafiaga ma agavale-kiliki i luga o le kilipa.

2. Tulei Faaopopo Animation ma faasaʻosaʻo Toso le sliders o fua ma opacity i le itu tauagavale.

3. O lenei ua matou o i le nofoaga matou te fuafua ai e maua se ata atoa ma toe kiliki Faaopopo Animation. Faʻafoʻi le faʻasolo i le latou tulaga muamua. Ua sauni le meaola. I luga o le laupepa matou te vaʻaia le aʻafiaga o foliga o le ata ma se taimi tutusa.


Lelei ona fetuunai e pei o isi lava ata.

I le faʻaaogaina o lenei algorithm, e mafai ona e fausiaina ni aʻafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, foliga ma le feaʻai, faʻamuta ma le soloia, ma isi mea.

Leisi faʻataʻitaʻiga. Na matou tuʻu le isi faʻatagata i luga o le maopepa ma tape le uliuli pito i tua.

1. Toso le ata (vitio) i luga o le auala lona lua ina ia i luga o le tatou kilipa. O se ala e fatu otometi.

2. Matou te o atu i faʻaaliga vaaia ma tuu le ata i luma o le Aveese le lanu. Filifili se lanu uliuli i le palet.

3. Faʻaaoga le faasee e fetuʻunaʻi ai le malosi o le aʻafiaga ma isi faʻaaliga vaaia.

I lenei auala, e mafai ona faʻapipiʻi ni ata i mea eseese i se uliuli tua, e aofia ai vitio o loʻo tufatufa atu lautele i luga o fesoʻotaʻiga.

Aʻoaʻo aafiaga

O nei aafiaga e faʻaavanoaina lava i kilipa na puʻeina i luga o le ata e le polokalame lava ia. O le faʻatautala e mafai ona faia e le o vaaia, toe suia, ki le moli o moli o lanu eseese, faʻaopopoina le aafiaga o le tosoina o le itu tauagavale ma taumatau faamau (galu po o le paʻu), liliu i le leo.

O aʻafiaga e mafai ona faʻaaogaina i le kilipa atoa, pe naʻo lona vaega. E pei ona e vaʻai, o le faʻamau Faaopopo Animation o lo o i ai.

Sa matou suesueina uma mea lelei e mafai ona faʻaaogaina i le vitio i totonu Camtasia potu 8. O auga e mafai ona tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia, sau aʻe ma mea fou faʻaaoga. Manuia i lau galuega!

Pin
Send
Share
Send