Umukuka Ata 6.5

Pin
Send
Share
Send

Mafaufau e fai se toe faʻalelei, ae e te leʻi iloa lava poʻo le a le foliga o lea potu? Ma polokalame mo 3D faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani ia te oe. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e mamanuina se potu ma vaʻaia pe faʻapefea ona sili ona lelei le faʻavasegaina o meafale ma le a le ituaiga o pepa puipui o le a foliga sili atu. I luga o le Initaneti e tele naua polokalame e ese uma i le numera o avanoa meafaigaluega ma i foliga lelei. O se tasi o latou ia KitchenDraw

KitchenDraw o se polokalame totogi mo 3D faʻataʻitaʻiga o umukuka ma faletaele. E mafai ona e aumaia le 20-itula demo lomiga ma faʻamasani i ona tomai. O le KitchenDraw o loʻo iai le lautele o mea faigaluega fou e manaʻomia e tagata mamanu uma. I le faaopoopo atu i vaega autu, o loʻo i ai foʻi ni faʻaaliga.

Matou te fautua e vaʻai: O isi polokalame mo le fausiaina o meaafale mamanu

Faʻatonutonu

A fai se poloketi, o le a fesiligia oe e filifili se lanu lanu lea o le a faʻataunuuina ai le faʻataʻitaʻiga. E mafai ona e tuʻufaʻatasia tele lanu ma faia felanulanuaʻi lanu lanu. Ma faʻapea foʻi, faʻatasi ai ma le lanu o meafale, e mafai ona e filifilia le fausaga o laupepa laiti auiliiliga: 'au, countertops, mea totino, ma isi.

Lisi

O le polokalame ei ai le lautele faʻavasega o lisi o meaafale ma mea taua mea taua. I le faʻaaogaina o mea uma o loʻo i ai, e mafai ona e faia le tele o ituaiga o umukuka ma faletaele pe faʻapitoa lima faʻatinoina elemene taʻitasi mai le valu. Ae le ona pau ai lena. E mafai ona e siiina i luga faʻaopoopo isi faʻatonuga ma avega i totonu o le polokalama.

Fuafuaga

I soʻo se tulaga o le galuega, e mafai ona e vaʻaia le ata faʻatulagaina i totonu o le tolu-dimensional form, i le vaaiga, i le vaega, i le foliga o se ata ... Ae, e le pei PRO100, iinei e mafai ona tuʻuina atoa atoatoa fuafuaga talafeagai: filifilia se vaʻaiga vaʻai, faʻailoa tulaga luga, faʻailoa le tele o mea, ma isi. .d.

Savali

I le KitchenDraw, e mafai ona e alu i totonu o le savali mode ma vaʻaia le faʻataʻitaʻiga mai itu uma, e pei lava o loʻo e taʻalo i se taʻaloga. Oe mafai foi ona puʻeina se savaliga ma ona faʻatusa o se ata tifaga tuusao i le polokalama, e le mafai ona faia i Google SketchUp. Faamaumauga vitio e sili ona talafeagai e faʻaaoga pe a faʻaalia se poloketi i se tagata faʻatau.

Ata puʻe

O le vaega vaʻaiga o le KitchenDrow o loʻo tuʻuina mai ai le sili atu o le 3D vaʻaia faʻalelei ma le sili ona lelei tulaga faʻapipiʻi ata i totonu o avanoa uma o polokalame atamamai. E mafai ona e mauaina se ata malamalama ma felanulanuaʻi i le faʻapipiʻi Photorealistic auala.

Lipoti

O le polokalama e mataituina mea uma na e faʻaalu. E tatau lava ona e faʻailoa mai le tau mo elemene totonu uma o loʻo e faʻaaogaina. Ma, i le kilikiina se tasi ki, o le ae mauaina se lipoti atoa i le galuega tau.

Lelei

1. Faigofie ma tupu fua Ofisa;
2. Televave saosaoa;
3. Ata maualuga uiga;
4. Se faʻamaumauga tele o mea ua uma ona fai ma le mafai ona download isi lisi;
5. Fetuunaiga Ofisa.

Le atoatoa

1. E te le faʻatau le polokalama, ae totogi mo itula uma le faʻaaogaina;
2. E tele manaʻoga sisitema.

KitchenDraw o se faʻataʻitaʻi faʻapitoa mo 3D faʻataʻitaʻiga o umukuka ma faletaele, faʻapea foʻi ma meafale mo i latou. I totonu o oe o le a maua ai le tele o meafaigaluega ma se lisi faatasi ai ma se numera tele o mea: mai le faitotoʻa faitotoʻa i le potu atoa. KitchenDrow o se polokalame totogi, ae fetaui lelei ma lona tau.

Talia se faʻataʻitaʻiga o le KitchenDraw

Sii maia le faʻamatalaga fou mai le ofisa aloaia

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (6 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Faleoloa a le Astra bCAD Meafale K3-Faleafale Potu puipui tagata

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
KitchenDraw o se polokalame faʻapolofesa mo faʻataʻitaʻiga tulaga e tolu o totonu o umukuka ma faletaele, filifiliga ma vaʻaiga vaʻaiga o meaafale i totonu o le potu.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 3 i fafo mai 5 (6 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Faʻafesoʻotai Galuega
Tau: $ 540
Tele: 601 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 6.5

Pin
Send
Share
Send