Faamalo 1

Pin
Send
Share
Send


Suia o se moni IP tuatusi o se faigofie faiga e mafai ona faia i ni tala se lua faʻaaogaina polokalama faʻapitoa. O le aso o le a tatou taulaʻi atu ai i le Chameleon - o se mea lauiloa galuega mo lenei galuega.

Chameleon o se polokalama lauiloa mo suia le moni tuatusi IP, lea e mafai ona faʻaaogaina mo tulaga eseese: tausia atoa le faʻailoaina o loʻo i luga o le Initaneti, fesoʻotaʻiga avanoa i poloka nofoaga, faʻapea foi ma le faʻaleleia atili o le saogalemu o au faʻamatalaga e ala i faʻailogaina.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: O isi polokalame mo le suia o le tuatusi IP o se komipiuta

Filifili Atunuʻu tuatusi IP

I le lomiga fua o le polokalame, o le IP-tuatusi o na o Ukraine avanoa mo oe, ae, ina ua mauaina se lomiga totogi, o se lisi e aofia ai 21 tautua ma 19 atunuu o le a tatalaina i ou luma.

Atoa ma le le amanaia

I le faʻaaogaina o agavaʻa o le Chameleon, e mafai ona e talitonuina ma le mautinoa lau agaese ma le saogalemu pe a fesiuaʻi faʻamatalaga a oe i le World Wide Web.

Lagolago mo le tele o masini

O le polokalame o le Chameleon ua fuafuaina e le gata mo le Windows, ae mo komepiuta o loʻo galue e pei o Linux ma Mac OS X. O lenei foʻi oloa e lagolagoina e faʻapipiʻi feaveaʻi - iOS ma le Android.

Lelei:

1. E le manaʻomia le faapipiiina o se komipiuta;

2. E i ai le faʻatauga fua, ae ma nisi faʻatapulaʻaina;

3. Faigofie fesoʻotaʻiga ma le gagana Rusia lagolago.

Le atoatoa

1. E le faʻatapulaʻa le faʻavaomalo o le polokalama, e faʻatagaina ai oe i lou fesoʻotaʻi atu i le IP-tuatusi o Ukraine.

Chameleon o le sili ona faigofie meafaigaluega e galue ma suia IP tuatusi. Ma afai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Proxy Switcher polokalama o le ae mauaina se lautele lautele o faʻasologa, ia iinei latou te toetoe lava leai se mea.

Sii maia Tofotofoga Chameleon

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.04 mai le 5 (26 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

IP Suiga Polokalama Taavale Nana IP Faʻafefea ona faaleleia se misi window.dll sese Safeip

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
Chameleon o se mea aoga ma sili ona aoga faʻaaogaina mo le suia o tuatusi IP. O le tusi talosaga o loʻo iai se foliga manaia lelei ma se faʻavae o seti.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4.04 mai le 5 (26 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: faʻamalama Windows
Atiinae: Chameleon
Tau: 72 $
Tele: MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 1

Pin
Send
Share
Send