Faʻafefea ona toe fuatia faila

Pin
Send
Share
Send


Oe tumau faʻamamaina faila mai lau komepiuta poʻo le tipiina faʻasalalauga? Aua le faʻamisa, o loʻo iai pea le avanoa e toe maua ai faʻamaumauga na aveʻese mai le solofanua, aua o lenei e tatau ona e vaʻaia ile fesoasoani a polokalama faʻapitoa. O le mafuaʻaga lena o le a matou vaʻai totoʻa i le faila toe faʻafouina metotia faʻaaogaina le lauiloa Recuva polokalama.

O le polokalame Recuva o se faʻamaonia oloa mai le au atiaʻe o le polokalame CCleaner, lea e faʻatagaina ai oe e toe faʻafoʻiina faila aveesea mai le USB flash drive ma isi faʻasalalauga. E lua faʻaaliga o le polokalama: totogi ma le leai. Mo le masani faʻaaogaina, e mafai lava ona maua ma se mea fua, lea e faʻatagaina oe e te le gata faʻataunuuina toe faʻaleleia, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a uma ona faʻatulagaina se flash drive pe a maeʻa se osofaʻiga e le virus Vault.

Faʻaola Recuva

Faʻafefea ona toe maua mai faila i luga ole komepiuta?

Faʻamolemole ia matau o le faʻaaogaina o le disk mai lea o le toe faʻafouina o le a faia e tatau ona faʻaititia. Afai e te faʻaogaina se USB flash drive, ona e le tatau lea ona tusia faamatalaga i totonu ina ia faʻateleina ai le avanoa o le saʻo toe faʻaleleia o mea uma.

1. Afai o loʻo toe maua mai faila mai le aufaʻasese (flash drive, SD-cards, etc.), ona faʻafesoʻotaʻi lea i le komupiuta, ona tamoʻe loa lea o le Recuva program window.

2. A maeʻa le polokalame, o le a fesiligia oe e filifili poʻo le a le ituaiga faila o le a toe faʻaleleia. I a matou mea, o lenei mea MP3, o lea matou te siakiina le aitema "Musika" ma alu loa.

3. Faailoga le nofoaga na tape ai faila. I la matou mataupu, o le flash drive, lea matou te filifilia "I luga o le kata manatua".

4. I se faamalama fou o loo i ai se mea "Faʻafaigofie iloiloga". I le auiliiliga muamua, e mafai ona aveeseina, ae afai e le mafai e le polokalama ona iloa faila i se faigofie faitauga, ona tatau lea ona gaoioi lenei mea.

5. A maeʻa le siakiina, o le faʻamalama ma le faila o loʻo mauaina o le a otometi lava ona aliali mai i luga o le lau. Latalata i aitema taitasi o le ae vaʻaia liʻo o tolu lanu: lanumeamata, samasama ma mumu.

A lanumeamata lanumeamata o lona uiga o lo o lelei mea uma i le faila ma e mafai ona toe faʻaleleia, samasama o lona uiga o le faila e ono faʻaleagaina ma, mulimuli ane, o le lona tolu ua toe tusia, o lona faʻamaoni ua leiloa, o lea la, e toetoe lava leai se aoga o le toe faʻaleleia o na faʻamaumauga.

6. Siaki ese mea ia o le a toe faʻafoi mai e le polokalama. A maeʻa le filifiliga, kiliki ile faʻamau. Toe Faʻafoi.

7. O le faʻamalama o le a aliali mai i le mata. Foliga Vaaiga Lautele, i le mea e tatau ai ona faʻailoa le faʻamau mulimuli e le i faia ai le gaioiga toe faʻafouina. Talu ai na matou toe fuaina faila mai le flash drive, ona matou saʻoloto ai lea o soʻo se faila i luga o le komipiuta.

Ua maeʻa, toe maua faamatalaga. O le ae mauaina i latou i totonu ole faila na e faʻasino i le parakalafa muamua.

Recuva o se polokalame sili ona lelei lea e mafai ai ona e toe faʻafoʻiina faila mai le recycle bin. O le polokalama na mafai ona faʻamautu o ia o se mea aoga toe faʻafoʻiina, o lea e leai se mafuaʻaga e te faʻatu ai le faʻapipiʻiina.

Pin
Send
Share
Send