InfraRecorder 0.53

Pin
Send
Share
Send


O se faigofie meafaigaluega mo le susunuina tisiki o se auala lelei e faʻafaigofie ai ma faʻavaveina le faʻagasologa o le susunuina faʻamatalaga i se CD po DVD. InfraRecorder o se sili tele meafaigaluega mo le tusia o faʻamatalaga i mea taʻavale tisiki, lea e mafai fesoasoani i soʻo se taimi.

InfraRecorder o se atoatoa polokalama saoloto mo susunuina tisiketi, faʻaalia ai se faigofie ma tupu fua Ofisa, mo se faʻataʻitaʻiga, e le pei o le polokalama atoa UltraISO.

Matou te fautua atu ia e vaʻai: Isi polokalama mo le susunuina o sipaka

Sua tisiki ma faʻamatalaga

Le faʻaogaina o le "Data Disc" vaega, e mafai ona tusia uma faila ma faila i le tisiki. Ina ia amata le faʻagasologa, naʻo le liliuina o faila i le polokalame faʻamalama ma kiliki le ki talafeagai.

Le puʻeina leo

Afai e te fuafua e puʻe faʻamatalaga leo i luga o le disc mo se taimi mulimuli ane toe faʻaleleia i luga o soʻo se masini lagolagoina, ona tatala lea o le "Audio Disc" vaega, faʻaopopo faila musika manaʻomia ma amata pueina.

Vitio puʻeina

Ia e manatu o loʻo iai sau ata tifaga i lau komupiuta e te manaʻo e taʻalo i lau DVD player. O iinei e te manaʻomia le tatalaina o le "Vitio Disc" vaega, faʻaopopo se faila faila (poʻo ni nai faila faila) ma amata susunuina le disc.

Kopi

Afai o lau komepiuta o loʻo faʻaogaina i ni lua taʻavale, ona, pe a manaʻomia, e mafai ona faigofie faʻatulagaina atoa cloning o le disk, lea e tasi drive o le a faʻaaogaina o se punavai, ma le lona lua, faʻafuaseʻi, o se tagata e faataapeina mea.

Fausia ata

Soʻo se faʻamatalaga o loʻo i luga o le disk e mafai ona faigofie ona kopiina i se komepiuta ma sefe i le ISO image format. I soo se taimi, o le ata faʻatulagaina e mafai ona tusia i le tisiki poʻo le tatalaina e faʻaogaina ai se taʻutaʻua tafailagi, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻaaogaina o le polokalame Alcohol.

Puʻeina Ata

Afai o loʻo iai sau ata faʻaseʻe i lau komupiuta, e mafai lava ona e susunuina i se leai se faʻailoga ina ia mafai i se taimi mulimuli ane ona mafai ona faʻatautaia mai le disk.

Lelei o InfraRecorder:

1. Faigofie ma faigofie fesoʻotaʻiga ma le lagolago mo le gagana Rusia;

2. Se set o mea faigaluega e lava mo le faʻatinoina ituaiga eseese o faʻamaumauga faʻamatalaga i luga o se tisiki;

3. O le polokalama e tufatufaina leai se totogi.

Le mautonu o InfraRecorder:

1. Le iloa.

A e manaʻomia se faigofie polokalama mo le susunuina o sipaka - ia mautinoa e utagia le InfraRecorder polokalame. E mautinoa e faʻafiafiaina oe ma se fesoʻotaʻiga talafeagai, faʻapea foi ma le gaioiga e lava e faʻatino ai le tele o galuega.

Sii mai InfraRecorder mo leai se totogi

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

ISOburn Astroburn CDBurnerXP Masini na fufuluina

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le InfraRecorder o se polokalame maua fua, e tatala mo se polokalame e faʻaaogaina lelei ai le afi lelei o CD ma DVD.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Tagata atiaʻe: Christian Kindahl
Tau: leai se totogi
Tele: 4 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 0.53

Pin
Send
Share
Send