Faʻafefea ona faʻafou polokalame i luga o le komepiuta

Pin
Send
Share
Send


Faafou polokalame o se tasi o sili ona taua taualumaga e tatau ona faia i luga o komepiuta. Ae paga lea, o le toʻatele o tagata faʻaaoga e le faʻapipiʻi ni mea fou. Ae e naʻo le tele o isi tulaga, e tatau ona e alu i le atiaʻe nofoaga e laga le faʻapipiʻi faila. O aso nei o le a tatou vaʻavaʻai ai i le vave ma faigofie ona polokalama e mafai ona faʻafouina i luga o le komupiuta e faʻaaogaina ai le UpdateStar.

UpdateStar o se vaifofo lelei mo le faʻapipiʻiina o ni lomiga fou o polokalama, avetaʻavale ma Windows vaega, pe, sili atu ona faigofie, faʻafouina komipiuta polokalama. Le faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, e mafai ona toetoe a otometi atoatoa le gaioiga o le faʻafouina polokalama, o le a maua le sili atu faʻatinoga ma le saogalemu o lau komepiuta.

Sii maia i le UpdateStar

Faʻafefea ona faʻafou polokalame ma le UpdateStar?

1. Sii mai le komipiuta faila ma faapipii i luga o lau komepiuta.

2. I le amataga muamua, o le a suʻesuʻeina maeʻa o le faiga o le a faia, i le taimi o le faʻapipiʻiina polokalama ma le avanoa o faʻafouga mo ia o le a fuafuaina.

3. A maeʻa le siakiina, o le a faʻailoa i luga o lau lau lipoti se lipoti i luga o faʻafouga mo polokalame. O se isi mea e faʻaali mai ai le numera o taua taua e tatau ona faʻafou muamua.

4. Kiliki le ki "Lisi o polokalame"e faʻaali ai se lisi o polokalama uma na faʻapipiʻi i luga o komipiuta. I le tulaga masani, o polokalama uma o le a siakiina mo faʻafouga o le a siakiina ma faʻailoga. Afai e te le filifilia nei polokalame e le tatau ona toe faʻaleleia, o le a taofia le faʻaleleia e le UpdateStar.

5. Se polokalama e manaʻomia le faʻafouina ua faʻailogaina ma le faʻailoga mumu. Lua faamau o lo oi le itu taumatau o lea "Sii mai". O le kikiina o le agavale tauagavale o le a toe tuʻufaʻatasia oe i le UpdateStar 'upega tafaʻilagi, i le mea e mafai ai ona e aumaia le faʻafouga mo le oloa filifilia, ma kiliki le taumatau "Download" faʻamau o le a amata loa ona lalagaina le faʻapipiʻi faila i le komipiuta.

6. Tamoʻe i lalo le download faila faila e toe faafou le polokalama. Fai le mea lava lea e tasi i mea uma faʻapipiʻi polokalama, avetaavale, ma isi vaega e manaʻomia ni faʻafouga.

Vaʻai foi: Polokalama mo le faʻafouina polokalame

I se auala faigofie e mafai ona faigofie ma vave faʻafouina uma polokalama i lau komepiuta. Ina ua maeʻa tapunia le faʻamalama UpdateStar, o le a faʻatautaia le polokalama i le pito i tua ina ia vave logoina oe i fou faʻafouina maua.

Pin
Send
Share
Send