Polokalama tusi fua, o le a le mea e filifilia?

Pin
Send
Share
Send

Lelei itula!

O loʻo iai le tele o polokalame mo le tusia o ata, ae o le tele o loʻo iai se tulaga iloga - e le o saʻoloto ma e taugata tele (e sili atu nai lo le averesi o totogi i le atunuʻu). Ma mo le tele o tagata faʻaaogaina, le galuega o le mamanuina o se lavelave vaega tolu-vaega e le aoga - o mea uma e sili atu faigofie: lolomiina se ata saunia, faasaʻo sina mea, fai se ata faigofie, tusi se eletise eletise, ma isi.

I totonu o lenei mataupu, O le a ou avatua le tele fua polokalame tusi ata (i le taimi ua tuanaʻi, ma nisi o latou, sa tatau ona ou galue vavalalata aʻu lava), lea e sili i nei mataupu ...

 

1) A9CAD

Faʻamatalaga: Igilisi

Tulaga: Windows 98, ME, 2000, XP, 7, 8, 10

Atinaʻe 'upega tafaʻilagi: //www.a9tech.com

Se tamai polokalame (mo se faʻataʻitaʻiga, o lona tuʻuina faʻapipiʻi tufatufaina mamafa atu nai lo le tele o AucoCad!), Lea e faʻatagaina oe e faia ni ata faigata tele 2-D.

A9CAD lagolagoina le sili ona masani faʻatusa mamanu: DWG ma DXF. O le polokalame ei ai le tele o vaega masani: lio, laina, ellipse, sikuea, valaʻaulia ma le lautele i ata, faʻasologa ata, ma isi. Masalo na o le pau le tulaga: o mea uma i le Igilisi (e ui i lea, e tele upu o le a malamalama i ai mai le tala - o loʻo i ai se ata laʻititi o loʻo faʻaalia faʻafeagai uma lava upu i le pa meafaigaluega).

Manatua I le ala, luga o le atiaʻe 'upega tafaʻilagi (//www.a9tech.com/) isi mea uma ei ai se faʻaliliuga faapitoa e mafai ai e oe ona tatala ata na faia i AutoCAD (lagolagoina faʻamatalaga: R2.5, R2.6, R9, R10, R13, R14, 2000, 2002, 2004, 2005 ma le 2006).

 

2) nanoCAD

Atinaʻe 'upega tafaʻilagi: //www.nanocad.ru/products/download.php?id=371

Tulaga: Pupuni XP / Vista / 7/8/10

Gagana: Lusia / Igilisi

Se polokalame taugofie CAD e mafai ona faʻaaogaina i le lautele ituaiga o alamanuia. Ui i lea, Ou te manao e lapataia oe i le taimi lava, e ui lava o le mea moni o le polokalama lava maua fua - faaopoopo modules mo ia totogi (i le mataupu faavae, latou te le aoga mo le aoga fale).

O le polokalama e mafai ai ona e galue saoloto ma le sili ona lauiloa ata tisaini: DWG, DXF ma DWT. I lona fausaga, o le faʻatulagaga o mea faigaluega, laupepa ma isi mea, e tali tutusa lava ma le totogi analog a le AutoCAD (o le mea lea, o le fesiuaʻi mai le tasi polokalame i le isi e le faigata). Ui o lea, le polokalama faʻataʻitaʻia saunia-faia masani foliga e mafai ona sefe ai oe taimi pe a tusia.

I se tulaga lautele, o lenei afifi e mafai ona fautuaina o ni tagata poto masani tusiata (o ai atonu na iloa e uiga ia te ia mo se taimi umi 🙂 ), ma amataga.

 

3) DSSim-PC

'Upega Tafaʻilagi: //sourceforge.net/projects/dssimpc/

Ituaiga Pupuni OS: 8, 7, Vista, XP, 2000

Interface Language: Igilisi

DSSim-PC o se polokalame polokalama vave mo le tusia o eletise eletise i Pupuni. Le polokalama, faʻaopopo i le faʻatagaina oe e tusia se ata, faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi le mana o le matagaluega ma matamata i le tufatufaina o punaoa.

O le polokalama o loʻo i ai o loʻo fausia i totonu o le matagaluega o le faatonu, o le linear editor, scaling, o loʻo i ai le faʻaaogaina o le ata, o le TSS generator.

 

4) ExpressPCB

Atinaʻe 'upega tafaʻilagi: //www.expresspcb.com/

Language: Igilisi

Windows OS: XP, 7, 8, 10

ExpressPCB - O lenei polokalame ua fuafuaina mo le fesoasoani-komepiuta fausaga a microchips. O le galulue faʻatasi ma le polokalama e faigofie lava, ma e aofia ai faʻavaʻa:

  1. Filifiliga Vaega: o le sitepu i totonu o le mea e tatau ona e filifilia ni vaega eseese i le faʻatalanoaga pusa (i le ala, faʻafetai i ki faapitoa, o le mauaina i latou i le lumanaʻi e matua faʻafaigofieina);
  2. Vaega mea: tuu vaega filifilia i luga o le ata ma le isumu;
  3. Faaopopo Loops;
  4. Faʻatonutonu: faʻaaogaina taʻiala masani i totonu o le polokalama (kopi, tape, faʻapipiʻi, ma isi), oe manaʻomia le toe faʻaleleia lau auulu i le "atoatoa";
  5. Poloaiga chip: i le laasaga mulimuli, e le gata e mafai ona e mauaina le tau o sea chip, ae faʻatonu foʻi oe!

 

5) SmartFrame 2D

Atiaʻe: //www.smartframe2d.com/

Saʻoloto, faigofie ma i le taimi lava e tasi manaʻomia polokalame mo faʻataʻitaʻiga ata (o le ala lea na faʻalauiloa ai e le tagata atiaʻe lana polokalama). Fuafuaina mo faʻataʻitaʻiga ma le auiliiliga o faʻavaʻa mafolafola, alava vili, eseese fale fausaga (e aofia ai tele-tumu).

O le polokalama e taulaʻi lava i inisinia e manaʻomia e le gata faʻataʻitaʻi le fausaga, ae ia faʻataʻitaʻia foi. O le Ofisa i totonu o le polokalama e faigofie ma faigofie. Pau lava le itu e leai ai se lagolago mo le gagana Rusia ...

 

6) Faʻaaoga fua

OS: Windows 7, 8, 10 (32/64 faagutu), Mac ma Linux

Atinaʻe 'upega tafaʻilagi: //www.freecadweb.org/?lang=en

O lenei polokalama e faʻatatau i le mea muamua mo 3-D faʻataʻitaʻiga o mea moni, toetoe lava soʻo se tele (faʻatapulaʻa faʻaaogaina na o lau PC 🙂).

Laʻasaga taitasi o lau faʻataʻitaʻiga e faʻatautaia e le polokalame ma i soʻo se taimi o loʻo iai se avanoa e alu ai i le talaʻaga o soʻo se suiga sa e faia.

FreeCAD - o le polokalama e leai se totogi, tatala punavai (o nisi o loʻo iai le poto masani o polokalame faʻapipiʻi e faʻaopopoina tusitusiga ma tusitusiga mo latou lava). FreeCAD lagolagoina se numera tele o ituaiga ata, pei o nisi: SVG, DXF, OBJ, IFC, DAE, STEP, IGES, STL, etc.

Peitai, e le fautuaina le au atiaʻe le faʻaaogaina o le polokalama i le gaosiga o fale gaosi oloa, ona e i ai ni fesili i luga o faʻataʻitaʻiga (o lona uiga, e le mafai e se tagata e faʻaaoga fale ma fesili e uiga i lenei ... ).

 

7) mea Fuafuaga

'Upega Tafaʻilagi: //www.abacom-online.de/html/demoversionen.html

Gagana: Lusia, Igilisi, Siamani, etc.

Pupuni OS: XP, 7, 8, 10 *

sPlan o se polokalame faigofie ma talafeagai mo le tusia o eletise eletise eletise. Ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia ni avanoa maualuga-lelei mo le lolomiina: o loʻo i ai mea faigaluega mo le faʻatulagaina polokalame i luga o se laupepa, o le uluaʻi ata. Faʻapea foi i le sPlan o loʻo i ai se faletusi (tele mauoa) o loʻo iai le tele o elemene e ono manaʻomia. I le auala, o nei elemene e mafai foi ona teuteuina.

 

8) Siata Ata

Pupuni OS: 7, 8, 10

Upega Tafaʻilagi: //circuitdiagram.codeplex.com/

Language: Igilisi

Circuit Diagram o se polokalame saoloto mo le fausiaina eletise eletise. O le polokalama ei ai vaega uma talafeagai: diodes, resistors, capacitors, transistors, ma isi Ina ia faʻataga se tasi o nei vaega - e tatau ona e faia ni 3 kiliki o le isumu (i le uiga moni o le upu. Atonu e leai se aoga o lenei ituaiga e mafai ona mitamita i lena!)

O le polokalama tausia se talaʻaga o suiga i le faʻatulagaina, o lona uiga e mafai lava ona e suia soʻo se tasi o au gaioiga ma toe faʻafoʻi i le tulaga muamua o le galuega.

E mafai ona faʻauluina le ata faʻataʻitaʻi ata uma i foliga: PNG, SVG.

 

PS

Na ou manatuaina se tala malie i le mataupu ...

A faia e le tamaititi se ata tusi ile fale (meaaoga). O lona tama (o se inisinia tuai-aoga) sau i luga ma fai mai:

- E le o se ata ata lea, a o se mea faʻatauva Tatou fesoasoani, O le a ou faia mea uma pe a manaʻomia?

Na malie le teine. Sa matua manaia lelei. I le inisitituti, o le faiaoga (faapea foi ma le poto masani) tilotilo ma fesili:

- E fia ou tausaga?

- ???

- Ia, na ia tusia tusi e tusa ma le faʻavae o le luasefulu tausaga talu ai ...

Oute maeʻa lenei tala ile sim. Mo faaopoopoga i luga o le autu - faafetai muamua. Lelei le ata!

Pin
Send
Share
Send