Faʻafefea ona tusi se faila tele i se USB flash drive poʻo se tisiki

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

E foliga mai e pei o se galuega faigofie: momoli se tasi (pe tele) faila mai le tasi komepiuta i le isi, pe a uma ona tusia i se USB flash drive. I le avea ai o se tulafono, e leai ni faafitauli i tamai (e oʻo atu i le 4000 MB) faila, ae a pe a fai e isi (tele) faila e i ai taimi e le ofi i totonu o le USB flash drive (ma pe a tatau ona ofi, i ai la mo nisi mafuaʻaga sese e aliali mai pe a kopi)?

I totonu o lenei tala puʻupuʻu, o le a ou avatua ni fesoasoani ia te oe e tusia ai faila e sili atu nai lo le 4 GB i le USB flash drive. Ma ...

 

Aisea e aliali mai ai se mea sese pe a kopiina se faila tele atu nai lo 4 GB i le USB flash drive

Masalo o le fesili muamua lea e amata ai le tusitusiga. O le mea moni o le tele o flash drive e sau ma le faila faila e le masani Fat32. Ma a maeʻa ona faʻatauina se flash drive, le tele o tagata faʻaaoga e le suia lenei faila faila (ioe tumau FAT32) Ae ole FAT32 faila faila e le lagolagoina faila tele atu nai lo 4 GB - o lea e te amata tusia le faila i le USB flash drive, ma pe a oʻo atu i le tapulaʻa o le 4 GB - o se tusi sese aliali mai.

Ina ia faʻaitiitia se mea sese (pe faʻailoaina foi), e tele auala e fai ai lenei mea:

  1. tusi e le tasi se faila tele - ae tele laiti (o lona uiga, vaeluaina le faila i totonu "fasi." I le ala, o lenei auala e talafeagai pe afai e te manaʻomia e faʻaliliu se faila e sili atu nai lo le tele o lau flash drive!);
  2. Faatulaga le USB flash drive i se isi faila faila (mo se faʻataʻitaʻiga, NTFS. Lapataiga! Faia o fuainumera e tape uma faamatalaga mai le aufaasālalau);
  3. liliu e aunoa ma le leiloa o faʻamatalaga FAT32 i le NTFS faila faiga.

O le a ou iloiloina auiliili auala uma.

 

1) Faʻafefea ona vaevaeina se faila lapoʻa i ni tamaʻi faila ma tusi i se USB flash drive

O lenei metotia e lelei mo lona vavai ma faigofie: e te le manaʻomia e faaleoleo faila mai se USB flash drive (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatumuina ai), e te le manaʻomia e faʻaliliu se mea poʻo fea (aua le maimau le taimi i nei gaioiga). I se faʻaopopoga, o lenei metotia e sili ona lelei pe a fai o le flash drive e laʻititi nai lo le faila e te manaʻomia e fesiitai (naʻo le taimi e tatau ona toe kiliina fasi o le faila 2 taimi, pe faʻaoga le flash flash lona lua).

Mo le vaevaeina o le faila, ou te fautuaina le polokalame - Total Commander.

 

Aofai o le taʻitaʻi

Upega Tafaʻilagi: //wincmd.ru/

O se tasi o polokalame lauiloa, e masani lava ona suia le tagata sailiili. E faʻatagaina oe e fai uma gaioiga sili ona tatau i luga o faila: toe faʻaigoaina (e aofia ai le tele), faʻapipiʻiina i faʻamaumauga, tuʻuina i lalo, vaeluaina faila, galulue ma FTP, ma isi. I se tulaga lautele, o se tasi o na polokalame - lea e fautuaina e tatau ona faʻatino i luga o se PC.

 

Ina ia vaevaeina se faila i le Total Commander: filifili le faila ma le isumu, ona e alu ai lea i le lisi: "Faila / vaeluaina faila"(ata i lalo).

Vaeluaina faila

 

Le isi, e tatau ona e ulufale i le tele o vaega i le MB lea o le a vaeluaina ai le faila. O le laupepa sili ona lauiloa (mo se faʻataʻitaʻiga, mo le susunuina i se CD) ua uma ona iai i le polokalame. I se tulaga lautele, ulu atu i le fua manaʻomia: mo se faʻataʻitaʻiga, 3900 MB.

 

Ma o le polokalame o le a vaeluaina le faila i ni vaega, ma e tatau ona e faʻasaoina uma (poʻo ni isi oi latou) i se USB flash drive ma faʻaseʻe atu i se isi PC (laptop). I le mataupu faavae, ua maeʻa le galuega.

Ui i lea, o le ata i luga o loʻo faʻaalia ai le faila faila, ma i le mumu laʻasaga ia faila na aliali mai ina ua vaevaeina le faila faila i ni vaega.

Ina ia tatalaina le puna faila i luga o se isi komepiuta (o fea o le a e lafoina i ai nei faila), e tatau ona e faia le faafeagai le faiga: i.e. faʻaputuputu le faila. Muamua, ave uma fasi vaega o le faila malepe, ona tatala lea o le Total Commander, filifili le muamua faila (ma le ituaiga 001, vaʻai le pito i luga) ma alu i le lisi ''Faila / Fausia Faila". Moni lava, na o le pau le mea o totoe o le faamaoti mai le faila o le mea o le a tuʻufaʻatasia le faila ma faʻatali sina taimi ...

 

2) Faʻafefea ona faʻatulaga se USB flash drive i le NTFS file system

O le fausiaina o le a fesoasoani pe a fai oe taumafai e tusi se faila e sili atu nai lo 4 GB i se USB flash drive o lona faila faila o FAT32 (o lona uiga e le lagolagoina ia tele faila). Mafaufau i le faasolosolo laasaga ma lea laasaga.

Lapataiga! A faʻatulaga se flash drive i luga ia, o faila uma o le a soloia. I luma o lenei faʻagaioiga, tuʻu i tua uma faʻamatalaga taua e iai.

 

1) Muamua e tatau ona e alu i le "My computer" (poʻo le "This computer", fuafua i le ituaiga o Windows).

2) Sosoʻo, faʻafesoʻotaʻi le USB flash drive ma kopi uma faila mai i le disk (fai se kopi faaleoleo).

3) Kiliki taumatau i luga o le flash drive ma filifili le "Fausaga"(vaʻai i le faʻamalama i lalo).

 

4) Le isi, e na o le filifilia o se isi faila faila - NTFS (na o le lagolagoina o faila tele atu nai lo 4 GB) ma malilie e fausia.

I ni nai sekone (masani lava), o le a maeʻa le taotoga ma o le a mafai ona faʻaauau e galulue ma le USB flash drive (e aofia ai le puʻeina o faila o se lapoʻa tele i luga nai lo le taimi muamua).

 

3) Faʻafefea ona liua FAT32 faila faila i le NTFS

I se tulaga lautele, e ui lava i le mea moni e faapea o le faagaoioiga o se teutusi mai le FAT32 i le NTFS e tatau ona tupu e aunoa ma le leiloa o faʻamaumauga, ou te fautuaina oe e sefe uma pepa taua i se isi auala (mai le poto masani i le tagata lava ia: faia lenei faʻagaioiga tele taimi, o se tasi o latou na faʻamutaina i le mea moni o se vaega o folau ma Lusia igoa na leiloa o latou igoa, avea ma hieroglyphs. يعني E iai le mea na tupu).

Lenei taotoga e alu foi se taimi, o lea, i loʻu manatu, mo se flash drive, le filifiliga sili atu o le formatting (ma se uluaʻi kopi o faʻamatalaga taua. E uiga i lenei mea teisi maualuga i le tusitusiga).

O lea, ina ia faia le liua, oe manaʻomia:

1) Alu i le "lau komipiuta"(poʻo le"lenei komepiuta") ma saili i le mataʻu mataitusi o le flash drive (ata i lalo).

 

2) Le isi tamoʻe laina faʻatonu o se pule. I le Windows 7, o lenei ua faia e ala i le "MULAI / Polokalame" menu, i le Windows 8, 10 - e mafai ona na ona kiliki taumatau i luga o le "MULAI" menu ma filifili lenei poloaiga i le tulaga menu (screenshot i lalo).

 

3) Ona tumau lea e ulufale i le faʻatonugaliliu F: / FS: NTFS ma faʻamau ENTER (le mea F: o le mataʻitusi o lau taʻavale poʻo le flash drive e te manaʻo e faʻaliliu).


E nofo lava naʻo le faʻatali seʻia maeʻa le taotoga: o le taotoga taimi o le a faʻalagolago i le tele o le disk. I le ala, i le taimi o lenei taotoga fautuaina tele ina ia aua le amataina galuega ese.

Pau lava lena mo aʻu, lelei galuega!

Pin
Send
Share
Send