Faʻafefea ona puʻe se komepiuta komipiuta

Pin
Send
Share
Send

Talofa.

E tele taimi, e tatau ona e puʻeina ni ata, ma e le masani ona puʻe le mea puʻeata. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le fausia-i totonu o webcam, lea o loʻo i totonu o soʻo se komepiuta komepiuta (e masani lava ona i luga aʻe o le lau i le ogatotonu).

Talu ai o lenei fesili e sili ona lauiloa ma e masani lava ona taliina, o lea na ou filifili ai e faʻavasega tulaga masani i le faʻasologa o se tamaʻi aʻoaʻoga. Ou te faʻamoemoe o le a aoga le tele o laupepa faʻataʻitaʻiga 🙂

 

O se mea taua i luma ole amataga ...!

Matou te manatu o avetaavale luga o lau webcam ua faapipiiina (a leai, ia o le tusitusiga lenei: //pcpro100.info/obnovleniya-drayverov/).

Ina ia saili pe iai ni faʻafitauli ma avetaʻavale luga o le webcam, na ona tatala le "Device Manager" (ia faʻamatalaina, alu i le panel faʻatonutonu ma saili le pule o le masini i lona suʻesuʻega) ma vaʻai pe iai ni faʻailoga fiafia i luma o lau mea pueata. )

Fig. 1. Siaki avetaavale (masini pule) - o loʻo i ai mea uma ma le avetaavale, e leai ni moli mumu ma lanu samasama i tafatafa o le Integrated Webcam masini (fausia-i totonu o webcam).

--

I le auala, o le sili faigofie auala e puʻeina ata mai se webcam o le faʻaaogaina lea o le polokalame masani na o mai ma avetaavale mo lau komepiuta. Le tele o taimi, le polokalame i totonu o lenei pusa o le a Russified ma mafai ona faigofie ma vave ona faʻavasega.

O le a ou le mafaufau i lenei auala auiliili: muamua, o lenei polokalama e le masani ona o faatasi ma avetaavale, ma lona lua, o le a le o se auala lautele, o lona uiga o le tusitusiga o le a le matua tele faʻamatalaga. O le a ou mafaufau i auala o le a aoga mo tagata uma!

--

 

Fausia se ata ma se komepiuta komipiuta e ala ile Skype

Nofoaga aloaia o le polokalame: //www.skype.com/ru/

Aisea e ala tonu ile Skype? Muamua, o le polokalama e leai se totogi ma le gagana Rusia. Lua, ua faʻatuina le polokalame ile tele o komipiuta o komipiuta ma komipiuta. Tulaga tolu, o le polokalama galue lelei ma webcams o tagata eseese gaosi. I le mea mulimuli, o le Skype o loʻo iai ni mea puʻupuʻu e puʻeina ata e mafai ai ona e faʻatonutonu lau ata i se laʻititi mea laititi!

Ina ia pueina se ata ala Skype - muamua alu i le polokalame polokalame (vaʻai. Ata 2).

Fig. 2. Skype: mea faigaluega / tulaga

 

Ma le faʻaopopoina i ata vitio (vaʻai ile Ata 3). Ma o lau webcam e tatau ona faʻaola (i le auala, le tele o polokalama e le mafai ona faʻaogaina luga o le webcam otometi ona o lenei, latou le mafai ona maua se ata mai ai - o le isi lea mea faʻaopoopo i le itu a Skype).

Afai o le ata faʻaalia i le faʻamalama e le fetaui ma oe, ulufale i le mea puʻeata mea pueata (vaʻai. Ata 3). A o le ata i luga o le popo o le a fetaui ma oe - na o le fetaomi atu o le ki i luga o le ki "PrtScr"(Lolomi Mata).

Fig. 3. Skype ata vitio

 

A maeʻa lena mea, o ata puʻeina e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se faʻatonutonu ma faʻatoʻaga pito le taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, i soʻo se ituaiga o Windows e iai se ata faigofie ma faʻatonutonu ata - Paint.

Fig. 4. Amata le lisi - vali (luga o le Windows 8)

 

I le Vali, kiliki le "Paste" faʻamau poʻo le tuʻufaʻatasiga o faʻamau Ctrl + V i luga o le keyboard (Ata 5).

Fig. 5. Faʻalauiloa Paint polokalama: faʻapipiʻi se "faʻapipiʻi" ata

 

I le ala, i Paint mafai ona e maua ata mai le webcam ma tuusao, aloese Skype. Moni, e i ai le laʻititi "TAPI": e le masani ona mafai e le polokalame ona ki luga o le webcam ma maua ai se ata mai ai (o nisi mea pueata e le lelei atoatoa ma Paint).

Ma toe tasi le mea ...

I totonu o le Windows 8, mo se faʻataʻitaʻiga, e iai le aoga faʻapitoa: "Kamera". O lenei polokalama e mafai ai e le faigofie ma vave ona pueina ata. O ata e otometi lava ona teuina i le My Pictures folder. Ae ui i lea, ou te manaʻo e matauina o le "Kamera" e le masani ona talia se ata mai se webcam lelei - i soʻo se mea e tupu, Skype e itiiti ona faʻafitauli ma lenei ...

Fig. 6. Amata Meaʻai - Kamera (Windows 8)

 

PS

O le metotia fuafuaina i luga, e ui lava i lona "le mautonu" (pei o le toatele o le a fai mai) e matua lautele ma faʻatagaina oe e pueina ata o toetoe lava soʻo se laptop ma se mea pueata (i se faʻaopopoga, Skype e masani ona faʻapipiʻi i luga o le tele o laupepa lapisi, ma Paint o loʻo faʻapipiʻiina ma soʻo se taimi nei o Windows)! Ma o taimi e tele, tele taufetuli atu i ituaiga eseese o faʻafitauli: a le o le mea pueata e le moli, le polokalame e le vaʻaia le mea pueata ma le mafai ona iloaina, ia faʻapea ai na o le laupepa ei ai se ata uliuli, ma isi. - ma lenei metotia, o ia faʻafitauli e faʻaititia.

Ui i lea, ou te le mafai ona fautua atu isi polokalame mo le mauaina o ata ma ata mai le webcam: //pcpro100.info/programmyi-zapisi-s-veb-kameryi/ (o le tusitusiga na tusia e tusa ma le afa tausaga talu ai, ae o le a aoga mo le umi! )

Le manuia 🙂

 

Pin
Send
Share
Send