Faʻafefea ona faaleoleo se hard drive ma faʻamaumauga uma ma Windows?

Pin
Send
Share
Send

Manuia le aso

Tele taimi, i le tele o faʻamatalaga, aʻo le i faʻafouina le avetaʻavale poʻo le faʻapipiʻiina soʻo se talosaga, e fautuaina e fai se kopi faʻafou e toe faʻaleleia le komipiuta, Windows. Ou te taʻutino atu o fautuaga lava ia, e masani, ou te avatua ...

I se tulaga lautele, Windows o loʻo i totonu o le toe faʻagaioia galuega (pe a fai e te le i tapeina, a le moni), ae ou te le taʻuina o le sili-faʻatuatuaina ma faigofie. I se faʻaopopoga, e tatau ona maitauina o se faʻaleleia o le a le fesoasoani i tulaga uma, ae faʻaopopo i lenei mea e toe faʻaleleia ma le leiloa faʻamaumauga.

I totonu o lenei mataupu, ou te fia talanoa e uiga i se tasi o auala o le a fesoasoani e faia se faatuatuaina faaleoleo o le atoa vasega o le faigata taavale ma uma pepa, avetaavale, faila, Windows, etc.

O lea, sei tatou amata ...

 

1) O le a le mea tatou te manaʻomia?

1. O le USB flash drive poʻo le CD / DVD

Aisea e lenei? Vaai faalemafaufau i se ituaiga mea sese na tupu, ma Windows e le o toe seevae i luga - na o se laupepa uliuli foliga mai ma o le mea lena (i le ala, e mafai ona tupu lenei mea pe a uma "le afaina" faʻafuaseʻi paʻu eletise) ...

A amata le polokalame toe faʻaleleia - matou te manaʻomia se muamua faia faʻavavevave flash drive (lelei, poʻo le taʻavale, na o le flash drive e sili atu ona talafeagai) ma se kopi o le polokalama. Ui i lea, so o se flash drive e talafeagai, tusa lava pe o le 1-2 GB tuai lava.

 

2. faaleoleo ma toe fausia polokalame

I se tulaga lautele, e tele lava ituaiga tutusa polokalame. I le tagata lava ia, ou te fautua e taofi i le Acronis Moni Ata ...

Acronis Moni Ata

Upega tafaʻilagi aloaia: //www.acronis.com/ru-ru/

Manatu autu (i tulaga o faʻaleleia):

  • - vave faaleoleo o le hard drive (mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o laʻu PC, o le vaega vasega o le Windows 8 hard drive ma polokalama uma ma faʻamaumauga aveina 30 GB - o le polokalama na faia se kopi atoa o lenei "lelei" i le na o le afa itula);
  • - faigofie ma faigofie le faʻaaogaina (lagolago atoa mo le gagana Rusia + intuitif Ofisa, e oʻo lava i se tagata fou faʻaaogaina mafai ona taulimaina);
  • - Faigofie fausiaina o se bootable flash drive poʻo tisiki;
  • - le kopi kopi o le hard disk ua faʻamalosia e le faʻatino (mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻu kopi o le HDD vasega i le 30 GB - na faʻamalosia i 17 GB, i.e. toetoe lava 2 taimi).

Pau lava le faʻaletonu o le totogi o le polokalame, e ui lava e le taugata (ae ui i lea, e iai le suʻega vaitaimi).

 

 

2) Toe tuʻu i lalo le vasega o le hard disk

Ina ua maeʻa faʻapipiʻi ma tamoe Acronis Moni Ata, e tatau ona e vaʻai i se mea e pei o lenei faʻamalama (tele e faʻamoemoe i le vaega o le polokalama o le a e faʻaaogaina, i aʻu faʻamalama o le 2014 polokalama).

Vave luga ole amataga o lau, e mafai ona filifili le galuega faaleoleo. Tatou te amata ... (vaʻai le ata i lalo).

 

Le isi, a setiina faamalama o le a aliali mai. E taua le maitauina o mea nei:

- le disk o le a tatou toe foi atu i (i iinei e te filifilia oe lava, ou te fautua e filifili le system disk + le disk na faapolopolo e Windows, vaʻai le screenshot i lalo).

- faamaoti le nofoaga i luga o se isi mea malosi drive o le a teuina le faaleoleo. E fautuaina e sefe le faaleoleo i se isi tisama hard drive, mo se faʻataʻitaʻiga, i fafo atu (nei latou e sili lauiloa ma taugofie).

Ona kiliki lea o le "Archive" faʻamau.

 

O le faʻagasologa o le fausiaina o se kopi e amata. Ole taimi ole faʻatulagaina e fuafua tele ile tele o le hard drive o loʻo e faia se kopi o. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻu 30 GB taʻavale na sefe atoa i le 30 minute (tusa lava pe laʻititi teisi, 26-27 minute).

I le faiga o le faia se faaleoleo, e sili atu le le faʻamamaina le komipiuta ma galuega eseʻese: taʻaloga, ata tifaga, ma isi.

 

O lenei, i le auala, o se faʻamalama lea o le "komipiuta."

 

Ma i le faʻasalalauga lalo, o le 17 GB faaleoleo.

I le faia o se masani faaleoleo (ina ua maeʻa le tele o galuega ua faia, aʻo leʻi faʻapipiʻi taua faʻafouga, avetaʻavale, ma isi mea), e mafai ona e sili atu pe faʻafilemu filemu e uiga i le saogalemu o faʻamatalaga, ma e moni lava, le faʻatinoga o lau PC.

 

3) Fausiaina o se flash flash drive e tamoe i le toe faʻaleleia polokalama

Ina ua saunia le tisiketi faaleoleo, e tatau ona e faia se faalavelave faafuasei flash drive po o le avetaavale (i le tulaga Windows musu e boot; ma moni, e sili atu le toe faaleleia e ala i le boot mai le USB flash drive).

Ma o lea, amata i le alu i le faaleoleo ma toe faaleleia vaega ma fetaomi le "faia bootable ala o faasalalauga" faamau.

 

 

Ona mafai lea ona e faʻamau uma siaki siaki (mo le faʻaaogaina sili) ma faʻaauau le fatuina.

 

 

Ona fesiligia lea o matou e faʻailoa le auala lea o le a tusia ai faʻamatalaga Na matou filifilia se flash drive poʻo se disk.

Lapataiga! O faʻamatalaga uma i luga o le flash drive o le a tapeina i le taimi o le faʻagaioiga. Aua nei galo e kopi uma ni taua faila mai le USB flash drive.

 

Moni mea uma. Afai o mea uma na sologa lelei, ina ua mavae le 5 minute (pe tusa) e aliali mai se feʻau faʻailoa o le bootable ala o faʻasalalauga na faia ma le manuia ...

 

 

4) Toefuataʻi mai le faaleoleo

A e manaʻo e toe faʻafoʻi uma le faʻamaumauga mai le faʻafitauli, e tatau ona e faʻatonutonuina le BIOS e faʻapipiʻi ai mai le USB flash drive, faʻaofi le USB flash drive i totonu o le USB ma toe ki le komipiuta.

 

Ina ia aua neʻi ou toe taʻu atu, o le a ou tuuina atu se fesoʻotaʻiga i se tusitusiga i luga o le faʻatulagaina o le BIOS ina ia download mai le flash drive: //pcpro100.info/nastroyka-bios-dlya-zagruzki-s-fleshki/

 

Afai o le download mai le flash drive na manuia, o le ae vaʻai i se faʻamalama e pei ona i ai i le ata i lalo. Tatou faalauiloa le polokalame ma faatali mo lona download.

 

Le isi, i le "toe faaleleia" vaega, kiliki le "saili mo faaleoleo" faamau - matou te maua le drive ma le faila na matou teuina le faaleoleo.

 

Ia, o le laasaga mulimuli - na avea na o le taumatau-kiliki i luga o le manaʻomia faaleoleo (pe a iai ni au mea) ma amata le toe faʻafoi galuega (vaʻai le ata i lalo).

 

PS

Na pau lava lena. Afai e le fetaui le Acronis mo oe mo se mafuaʻaga, ou te fautuaina e mafaufau lelei i mea nei: Paragon Partition Manager, Paragon Hard Disk Manager, EaseUS Partition Master.

Nao le pau lena, o mea sili mo tagata uma!

 

Pin
Send
Share
Send