10 sili ona lelei PC tuʻuga taʻaloga: kesi i le fola!

Pin
Send
Share
Send

Arcade racing games and simulators on personal computer o loʻo manaʻomia tele i latou e fiafia e ave taʻavale taʻavale i luga o auala vaapiapi o megalopolises, faʻataʻamilomilo ala ma lautele vaʻai auala. Ole Adrenaline ma le televave o le saoasaoa e taʻavale ai oe valea ma fai ma vaisu ile gameplay, ma isi uma ituaiga pe a uma le tuʻuga foliga lemu ma faavalevalea. Le sili PC tuʻuga taʻaloga ave gamers sili atu ma le tasi itula o le taimi avanoa, ma e aoga.

Mataupu

  • Manaomia mo le Saosaoa: Sili Manaomia
  • Paʻu I fafo 2
  • Avetaavale tuuga: Grid
  • F1 2017
  • Avetaavale: San Francisco
  • Manaomia mo le Saosaoa: Lalo lalo 2
  • Manaomia mo le Saosaoa: Sifi
  • Burnout parataiso
  • Poloketi taavale 2
  • Forza tafailagi 3

Manaomia mo le Saosaoa: Sili Manaomia

Manaʻomia mo le Saosaoa: Sili Manaʻomia o le sili ona tauʻai taʻaloga o Fa' manaʻoga uma mo Speed.

Manaomia mo Speed ​​faasologa ua lauiloa i le taʻaloga taʻaloga atoa. Ma ni tagata fiafia ile ituaiga taʻavale, ma naʻo tagata fiafia e faʻaalu se taimi ile komepiuta, iloa lenei ituaiga. O se tasi o galuega sili ona maualuga-faʻataʻitaʻiga ma taunuʻuga taimi o Le Mana mo le Televave: Sili Manaomia. Ole taʻaloga lenei na ofo atu ai taʻaalo tiʻetiʻe solo i auala ole taulaga ma le valea o leoleo.

I le tala, ole tagata autu e manaʻomia ona oʻo i le tulaga muamua, le soʻotaga igoa uliuli o tagata tietie, le aʻai o Rockport. I le pito i luga, o Razor na nofoia - o le ua ulavale na ia setiina le toa ma aveese le taavale mai ia te ia. Ole taimi nei ole a tatau ona alu le tama taalo i Olympus mai lalo, faasolosolo malie lava ona tataina ese isi sui ole lisi.

Manaʻomia mo le Saosaoa: Sili Manaomia ofoina tele lautele o taʻavale, manaia fetuutuunai, maofa vaʻavaʻaia ma vaʻaia taʻaloga faʻamalosi tino, lea na tuʻufaʻatasia tietie masani, faʻataunuʻuina o galuega faʻapitoa ma tuʻuga ma leoleo.

Paʻu I fafo 2

I le Flat Out 2 na faʻatinoina le avanoa e pasia ai le taʻaloga i luga o le lalolagi poʻo le lotoifale faʻalapotopotoga

Le isi malo e mai i tuanaʻi. Stunning Flat Out 2 tuuga e matua ese lava mai le manaia lagona mo le saoasaoa. O le au atiaʻe lenei taʻaloga na fai ma faʻamoemoe i taʻaloga valea ma tuʻuga tele-sao, lea e mafai ai e le masua uma lau taʻavale ma le taʻavale a le fili. Ioe, o nei mea uma e tupu i lalo o peppy musika ma se fesoʻotaʻiga siosiomaga.

I le ala e mafai e le tagata taʻalo feiloai paelo tuʻuina atu, uta uta ma se vaega o ogalaau ma isi faigata, lea, o le mea moni, mafai ona lafoina i luga o le ala saʻo i le taimi o le tuuga. Na faʻaopopoina isi auala o le arcade, e mafai ai ona lagona lagona i totonu o le poloketi: e mafai e tagata taaalo ona faia se tauvaga i luga ole laiga e iloa ai poʻo ai e manumalo i se mamao mamao e ala i le lele i fafo o le matagi. O le atoa Flat Out 2.

Avetaavale tuuga: Grid

Ole multiplayer mode ile Race Driver: Grid faʻatagaina e 12 tagata taʻaalo e taʻalo faʻatasi

O se mea e sili ona saʻo lelei o ala valea tuʻuga auala ma tauvaga aloaʻia. I luga o le ala o le taʻaloga Faʻatonu Avetaavale: Faʻamalosi oe mafai ona fausiaina se mea leaga, ae o lenei taʻamilosaga faasologa faʻalauiloaina taamilosaga faaletulafono. I tua o le uili o se taʻavale taʻavale, o le a e lagona e pei o se tagata tietie uila lea o loʻo i se tulaga tele siamupini.

Epic tietie i luga o tala faasolitulafono o loʻo faʻatali mo oe! Moni, iinei o le a le mafai ona ogatasi ma fafo tuning, ma o le filifiliga o se taʻavale mo le tietie uila e le mafai faʻamalieina le eseese, ae moni faʻataʻitaʻiga ma atamai atamai atamai o le a le faʻatagaina oe e te fiu. I se faʻaopopoga, tuʻuga tamoʻega: ole taʻamilosaga o se tasi o taʻavale tuʻuga muamua na faʻatagaina ai e taʻalo e toe soli le taimi e faʻasaʻo ai le mea sese.

Uma le tuuga, tuuga, 'au, taavale ma lagolagoina i le taaloga e moni.

F1 2017

F1 2017 o le lelei faʻatino faʻamatalaga o uiga taʻitasi ma taʻavale, faʻapea foʻi ma vaʻaiga manaia mo tuuga

O le simulator o le taʻutaʻua Formula 1 tuʻuga faʻasologa moni faʻailoa atu le tagata taʻalo le lagona o le auai i le sili taʻutaʻua taamilosaga i le lalolagi. O le 2017 poloketi e manatu o se tasi o sili ona manuia. O tusitala na mafai ona faʻatinoina le galulue faʻatasi ala faigaluega: o oe ma lau uo e mafai ona avea ma vaega o le tasi 'au ma tauva mo le taʻitaʻiga i le vaitau.

O le F1 2017 sa iloga ona o le maualuga tele o le faʻatonutonuina o se taʻavale, aua soʻo se gaosiga mataga e mafai ona lafo se taʻavale i totonu o le utu. Ae peitai, o le mea autu i le taʻaloga o le agaga le mafaamatalaina e faʻatasi ma le tama taʻaalo i le taimi atoa o le faʻataʻitaʻiga, faʻailoga ma le tuuga autu, pe a taʻutaʻua le lalolagi-taʻutaʻua taʻavale i le taua mo le podium.

Avetaavale: San Francisco

Avetaavale: San Francisco o le lona lima i le faasologa o avetaʻavale taʻaloga

Avetaavale: San Francisco ua manatu o se tasi o le sili ona le masani ai tuuga i le talafaasolopito o le alamanuia. O lenei poloketi e iai le ata sili ona lelei ma le lelei tele seti o taʻaloga. O le poloketi faamatala mai e uiga ia John Tanner, o le na tupu se faalavelave ma ua maua le avanoa i le tulaga o le aitu e nofo i tino o avetaavale taavale i le taulaga atoa. I lenei pepa, o le tagata autu taumafai e suʻe se tagata solitulafono solia, ao fesoasoani i tagata nofoia o San Francisco.

Avetaavale faʻamalosia le au taʻaalo e faʻaauau pea ona fetuunai i le tauaofiaga fou o le taʻaloga, e ofoina atu pe taʻavale se taʻavale lea e tele tagata nofo ma talanoa e faʻavavau, pe fai faʻatasi e faʻagaioia taʻavale e lua.

Le taʻaloga o loʻo iai faasinomaga i ni ata se lua. Muamua o le Toe foi i le lumanaʻi trilogy: afai e te faʻavavevave i DeLorean DMC-12 i 144 km / h, o le Talofa mai le Past tauvaga o le a tatalaina (Tanner muamua misiona). Le lona lua faʻatatau i le ata "Robbery in Italian" i le 1969 - o le ata tauvaga "Chao, Bambino!". E te taʻavale i le nofoaga faʻatonutonu ma maeʻa ile alavai. O le mea lava e tasi e tupu i le amataga o le ata - se moli Lamborghini Miura ulufale atu i se alavai ma oso ai iina.

Manaomia mo le Saosaoa: Lalo lalo 2

A maeʻa ona pasia lea o vaega taʻitasi o loʻo manaʻomia mo le televave: Lalo o le eleele 2, ona faʻaavaina lea o faʻafanua ma auala fou

O le vaega lona lua o le Need for Speed: Underground sa o se faaaliga moni ma se taunuʻuga mo le kenera. O le poloketi na ofoina atu i le au maimoa le saolotoga e le fealuaʻi ai i se aai tele e mafai ai ona latou auai i tuuga ma lafo i totonu o aʻoga poʻo faleoloa.

Tuning in Need for Speed: Lalo o le 2 sa faatinoina lelei, aua i le 2004 gamers e le mafai ona moemiti e uiga i le ono mafai ona suia tele foliga o la latou taʻavale ma pamu lana taufetuli agavaʻa. Le aʻai o po, pese lelei, teine ​​matagofie ma tietiega tiʻetiʻe - o nei mea uma le lauiloa lona lua Lalo lalo eleele.

Manaomia mo le Saosaoa: Sifi

Manaʻomia mo le Saosaoa: Sifi o loʻo faʻailoaina e le gata i le taʻaloga masani "taʻaloga", ae faʻapena foi ma le i ai o galuega eseʻese faʻapitoa

Ina ua filifili le Manaʻomia mo Speed ​​televave e toe foʻi i tua mai le tuʻuga arcade ma liliu o latou mata i faʻataʻitaʻiga ogaoga, sa i ai le masalosalo i totonu o le au faʻamaoni faʻamaoni o le faʻasologa e uiga i le manuia o sea filifiliga atiaʻe. Ae peitai, komepiuta a le tagata lava ia e leʻi i ai ni faʻailoga ola o le moni tuuga ituaiga, pe a mastodons pei o Gran Turismo malolo i faamafanafana luga o latou laurels.

I le 2009, Manaomia mo Televave: Sifi na aliali mai i luga o komipiuta a le tagata lava ia, faʻamaonia ai e oo lava i faʻatusa mafai ona manaia ma manaia. Ua faia e le EA Black Box le au atiaʻe se taʻaloga sili ona manaia ma le iloa lelei mai ile nofoa vaʻai. Inherent tuning faasologa ma se lautele lautele o faʻataʻitaʻiga e leʻi alu ese atu. O le suiga lea o le suiga fou lea i le faʻatulagaina o tala faasolitulafono.

Burnout parataiso

Mo le mauaina o taʻavale faʻapitoa i Burnout Paradise, e tatau ona maeʻa galuega faʻaopopo

O le tiʻetiʻe i totonu o le la aʻai o Paradise City na valea ma faatamala. Sa faʻaalia e le Studio Criterion Games se ituaiga o Flat Out 2 i se mea faʻaonapo nei. Ia le taʻaloga e sili atu nai lo le sefulu tausaga, o loʻo vaʻaia pea le sili, ma le taʻavale ua ia aumaia ai ma lona taʻaloga e tau le mafai ona mauaina i soʻo seisi lava galuega fou.

O le tele o taavale ma uila afi e avanoa mo tagata taʻalo i Burnout Paradise e tietie solo i totonu o le lotoifale. E foliga mai e le mafai lava ona latou tietie filemu i le taulaga e aunoa ma le mauaina o ni sala tupe ma e aunoa ma le tuuina atu o leoleo.

Poloketi taavale 2

O le Polokalama Taʻavale 2 e iloga i lona fesuiaiga - o le taʻaloga e avanoa uma mo le lotoifale fesoʻotaʻiga ma luga o le initaneti

O se tasi o tala fou a le Project Cars 2 o loʻo taumafai e avea ma mea moni, matagofie ma fiafia i le taimi e tasi. O le taʻaloga e aofia ai le sili atu i le limasefulu nofoaga lea na tatalaina ai le tele o ala. O tagata atiaʻeina o loʻo tausia laisene i le faʻaopopoina sili atu o le lua selau faʻataʻavale moni i le faleoloa maya. O taʻavale komipiuta e mafai ona latou aveina se supercar poʻo le faʻataʻitaʻi ia latou lava i le matafaioi o le avetaavale o mea ola a Amerika o taʻavale taʻavale.

Forza tafailagi 3

O le au atiaʻe o le Forza Horizon 3 na faia le taʻaloga e latalata i le mea moni o loʻo iai se faʻafanua moni o Ausetalia

Na tatalaina i luga ole komepiuta a le tagata lava ia Forza Horizon 3 ile 2016. O le taʻaloga na faʻalauteleina le malamalamaʻaga o le au taʻalo i le matala o le lalolagi i le tuuga o ituaiga: ua ia te i tatou le fiasefulu afe kilomita o le auala ma le-auala, lea e mafai ona tipiina i luga ole sili atu ma le selau taavale faʻaopopo i le taʻaloga.

O lenei poloketi e faʻaautu i le pasi i luga o le initaneti, o le mea sili lea ona manaia o le faʻatulaga o tuuga ma uo poʻo le au faʻatau. I le auala tiʻetiʻe tiʻetiʻe i luga o se auala tele, e mafai lava ona e feiloaʻi ma le isi avetaʻavale e faʻatulaga le isi tauvaga. I le faaopoopo atu i adrenaline tuuga, gamers faamoemoe lelei fetuunaiga, a tele lautele o musika musika leitio nofoaga ma ata sili ona lelei.

O taʻaloga sili e sefulu a le au taʻavale PC e mafai ona faʻaopopo i lau faʻamatalaga! O a tuuga poloka na galo ona tatou taʻuina i le tatou pito i luga? Tuu lau filifiliga ma talanoa e uiga i lagona maua mai a o aveina taʻavale taʻavale!

Pin
Send
Share
Send