Faʻafefea ona vave download mai se faila faʻamau?

Pin
Send
Share
Send

I le faʻaopopoina o faʻaupuga, o nisi o tautua sili ona lauiloa faila faʻasoa faila sui. Faʻafetai ia i latou, e mafai ona vave lafoina ma momoli le faila i isi e faʻaaoga. E na o le tasi le faʻafitauli: o le tulafono, e i ai le tele o faʻasalalauga i faila faila, o isi faʻafitauli o le a ave le tele o lou taimi seʻia oʻo ina mafai ona e siiina le faila taua ...

I lenei mataupu, ou te manaʻo e mafaufau i luga o se tasi mea aoga e mafai ona fesoasoani tele downloading mai faila exchanger, aemaise mo i latou e masani ona feagai ma i latou.

Ma o lea, masalo, o le a tatou amata malamalama i sili auiliiliga ...

Mataupu

  • 1. Tusia le faʻaaogaina
  • 2. Se faʻataʻitaʻiga o galuega
  • 3. Faaiuga

1. Tusia le faʻaaogaina

Miponi (e mafai ona siiina mai i le itulau a le tagata atiaʻe: //www.mipony.net/)

Malosiaga:

- vave download se faila mai le tele lauiloa faila exchanger (e ui lava o le mea moni o le tele o latou o ni mea mai fafo, o loʻo iai foʻi ma le au Rusia i lona auupega);

- lagolago mo le toe faaauauina o faila (e le o faila uma exchanger);

- nana faʻasalalauga ma isi mea mataga;

- faʻatautaia fuainumera;

- lagolago mo le siiina o le tele o faila i le taimi e tasi;

- Aluʻaga faʻatalitali mo le download mo le isi faila

I se tulaga lautele, o se lelei seti mo faʻataʻitaʻiga, sili atu ile mea mulimuli ane.

 

2. Se faʻataʻitaʻiga o galuega

O se faʻataʻitaʻiga, sa ou puʻeina le muamua faila lea na pueina, sa faʻapipiʻiina i le lauiloa Deposit Files exchanger. Le isi, o le a ou valiina le faagasologa atoa i laasaga ma screenshots.

1) Amata atu i luga Miponi ma faʻamau le faʻamau faaopopo sootaga (i le taimi nei, e mafai, e mafai ona faʻaopopo le tele o na mea). Sosoo ai, kopi le tuatusi o le laupepa (i luga o le faila e te manaʻomia) ma faapipii i le Mipony program window. I le tali atu, o le a ia amata sailiili i lenei itulau mo tuʻusaʻo download sootaga i le faila. Ou te le iloa pe faʻafefea ona ia faʻamanuiaina, ae na ia mauaina!

2) I le pito i lalo o le polokalame, o igoa o faila e mafai ona laʻuina i luga o laupepa e te faʻailoaina o le a faʻaalia. E naʻo oe e maka mea e te manaʻo e sii mai ma kiliki le download faʻamau. Vaʻai le ata i lalo.

3) Le polokalame le aloese le "captcha" vaega (talosaga e ulufale i mataitusi mai le ata), o nisi e le mafai. I lenei tulaga, e tatau ona e ulufale ma le lima. Ae ui i lea, e sili atu lava le vave nai lo le matamata i se faʻasalalauga faʻaopopo i le captcha.

4) Ina ua uma lena, e alu Mipony ma le download. I ni nai sekone, na siiina mai le faila. E aoga le maitauina lelei fuainumera o le polokalama faʻaalia ia te oe. E te le tau mulimuli i le galuega: o le polokalame lava ia e download mea uma ma logoina oe e uiga i ai.

E aoga foi faʻaopoopo e uiga i le faʻavasegaina o faila eseese: i.e. faila musika o le a eseese, polokalama eseese, o loʻo i ai foʻi ata i la latou kulupu. Afai o loʻo i ai le tele o faila, e fesoasoani le le fememeaʻi.

3. Faaiuga

O le polokalame Mipony o le a aoga i na tagata e masani ona laʻuina mai se mea mai faila exchanger. Faʻapena foi, i latou e le mafai ona download mai ia i latou ona o nisi faʻatapulaʻa: tuʻu komipiuta ona o le tele o faʻasalalauga, ua uma ona faʻaaoga lau tuatusi IP, faʻatali 30 sekone poʻo lou taimi, etc.

I se aotelega, e mafai ona faʻauia le polokalame i luga o se mautu 4 i le 5 point fua. Ou te fiafia tele i le siiina mai o le tele o faila i le taimi e tasi!

O le minus: e tatau lava ona faʻailoa le captcha, e leai se fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma le soʻotaga lautele. Le toega o le polokalama ua matua lelei!

PS

Ui i lea, e te faʻaaogaina ni polokalame tutusa mo le downloading, ma afai o lea, o fea le mea lea?

Pin
Send
Share
Send