Faʻafefea ona faʻamuta le faʻasalalauga ile Skype?

Pin
Send
Share
Send

Skype - le sili ona lauiloa polokalame mo valaʻau mai le komepiuta i komepiuta luga o le Initaneti. Ma le faʻaopopoga, e maua ai le fesuiaiga o faila, feau tusitusia, le mafai ona faia telefoni i landlines, etc.

E leai se masalosalo e faapea o lea polokalame e avanoa i le tele o komipiuta ma komipiuta feaveaʻi luga o le Initaneti.

Faʻasalalauga Skype, ioe, e le tele, ae tele e le mautonu. Lenei tusitusiga o le a talanoaina pe faʻapefea ona faʻaliliu iklan i luga ole Skype.

Mataupu

  • Faʻasalalauga №1
  • Faʻasalalauga №2
  • O nai isi upu e uiga i faʻasalalauga

Faʻasalalauga №1

Muamua, gauai atu i le itu tauagavale, o loʻo i lalo o le lisi o au fesoʻotaʻiga ofo mai le polokalame masani ona oso aʻe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻafanua i lalo ifo, ua ofo mai le polokalama e faʻaaoga le tautua o le meli vitio.

Faʻamuta lenei faʻasalalauga, e tatau ona e alu i le faʻasologa e ala i le meafaigaluega menu, i le polokalama o galuega pa (luga). E mafai ona na o le oomiina i le ki a tuufaatasi: Cntrl + b.

O lenei alu i le "mataala" tulaga (koluma i le itu tauagavale). Le isi, kiliki i luga o le mea "faʻaliga ma feʻau".

Matou te manaʻomia le aveeseina o ni siaki se lua: fesoasoani ma fesoasoani mai le Skype, faalauiloa. Ona tatou sefeina lea o faʻatulagaga ma tape.

Afai e te faʻalogo i le lisi o fesoʻotaʻiga - ona o lea i le pito i lalo ua le toe i ai nei ni faʻasalalauga, ua le atoatoa.

Faʻasalalauga №2

E i ai le isi ituaiga faʻasalalauga e oso mai pe a talanoa tuʻusaʻo i se tagata i luga o le Initaneti, i le valaʻau faamalama. Ina ia aveese, e tatau ona e faia ni nai laʻasaga.

1. Tamoe le explorer ma alu i le tuatusi:

C:  Windows  System32  Avetaavale  etc.

2. Le isi, taumatau kiliki i luga o le faila faila ma filifili le "tatala ma ..." galuega

3. I le lisi o polokalame, filifili notepad masani.

4. O lenei, afai e saʻo uma mea, o le faila faila e tatau ona tatalaina i le notepad ma mafai ona toe teuteu.

I le pito a o le faila, faʻaopopo se laina faigofie "127.0.0.1 rad.msn.com"(aunoa ma ni faʻamatalaga). O lenei laina o le a faʻamalosia Skype e saili mo faʻasalalauga i lau oe lava komepiuta, ma talu ai e le oi ai, ona leai se mea o le a faʻaalia ...

Le isi, sefe le faila ma alu ese. A uma le toe komipiuta o le komipiuta, o le faʻasalalauga e tatau ona mou atu.

O nai isi upu e uiga i faʻasalalauga

E ui i le mea moni e le tatau ona toe faʻaalia faʻasalalauga, le nofoaga na faʻaalia - e ono tumau gaogao ma le faʻatumu - e iai le lagona o se mea o loʻo misi ...

Ina ia faasaʻoina lenei le malamalamaʻaga, oe mafai ona tuu se aofaʻi i totonu o lau Skype teugatupe. Pe a uma na mea, o poloka ia e tatau ona mou atu!

Fai se faʻatulaga manaia!

Pin
Send
Share
Send