Faʻafefea ona teuina se faila poʻo faila?

Pin
Send
Share
Send

Archiving o se faʻagasologa o le tuʻuina o faila ma faila i totonu o se faʻapitoa "faʻapipiʻi" faila, lea, o se tulafono, aveina itiiti itiiti avanoa i luga o lau hard drive.

Ona o lenei, o le tele o faʻamatalaga e mafai ona tusia i luga o soʻo se auala, o nei faʻamatalaga e televave ona lafo atu i luga o le Initaneti, o lona uiga o le teuina i taimi uma o le a manaʻomia!

I lenei tusitusiga o le a tatou mafaufau pe faʻapefea ona teuina se faila poʻo faila i se komepiuta; matou te paʻi atu foʻi i le sili ona lauiloa faʻamaumauga polokalame.

Mataupu

  • Faaleoleo Windows
  • Teuina i ata e ala i polokalame
    • Manava
    • 7z
    • Aofai o le taʻitaʻi
  • Faaiuga

Faaleoleo Windows

Afai o loʻo iai sau ata faʻaonapo nei o Pupuni (Vista, 7, 8), ona iai lea o lona avanoa i tagata sailiili e mafai ona e galue tuusaʻo ma faʻapipiʻiina itu e tuʻu i lalo zip. Lenei e talafeagai tele ma faʻatagaina oe e vave ma faigofie faʻamalosi tele ituaiga o faila. Sei o tatou tilotilo i laasaga o le auala e faia ai lea.

Sei tatou fai atu ua ia i tatou le faila faila (Upu). O lona tino moni o 553 Kb.

1) Ina ia faʻamaopopoina se faila, taumatau kiliki i luga, ona filifili lea o le "lafoina / faʻamalosi zip faila" laupepa i le explorer mataupu menu. Vaʻai le faʻamalama i lalo.

2) Ona o lena! E tatau ona sauni le nofoaga. Afai e te alu ai i ana meatotino, o le a e maitauina o le tele o sea faila faʻaitiitia e tusa ma le 100 Kb. A itiiti, ae afai e te faʻamalosi megabytes, poʻo gigabytes o faʻamatalaga - o le teuina mafai ona avea ma matua taua tele!

I le auala, o le faʻamalosi o lenei faila o 22%. O le suʻesuʻeina e fausia i totonu o Windows e faʻafaigofie ona galulue faʻatasi ma isi vaega o le zip Toatele tagata faʻaaogaina latou te le o iloa o loʻo latou feagai ma faila faila!

Teuina i ata e ala i polokalame

E le lava le na ona teuina o faila. Muamua, ua uma ona tuʻuina mai nisi tulaga faʻapitoa e faʻatulagaina oe e faʻamalosi atili le faila (i lea tulaga, o se tala manaia e uiga i le faʻatusatusaina o tagata faʻataʻitaʻiga: //pcpro100.info/kakoy-arhivator-silnee-szhimaet-faylyi-winrar-winuha-winzip-ili -7z /). Lua, e le o faʻagaioia faiga lagolago lagolago faʻatonutonu galuega ma faʻamaumauga. Tulaga tolu, le saoasaoa o le OS ma faʻamaumauga e le mafai ona fetaui i taimi uma. Lona fa, faaopoopo galuega pe a galulue ma faʻamaumauga o le a le faʻalavelaveina se tasi.

O se tasi o polokalame e sili ona lauiloa mo le teuina o faila ma faila o WinRar, 7Z ma le faila faʻatonu - Total Commander.

Manava

//www.win-rar.ru/download/winrar/

A maeʻa ona faʻapipiʻi le polokalama i le anotusi menu, o le a mafai ona faʻaopopo faila i faʻamaumauga. Ina ia faia lea mea, taumatau kiliki i faila, ma filifili le gaioiga, e pei ona faʻaalia i le ata ata i lalo.

Le isi, se faʻamalama ma tulaga faʻavae e tatau ona aliali mai: iinei e mafai ona e faʻamaoti maia le tikeri o faila faila, tuʻu iai se igoa, tuʻu se faʻamatalaga mo le teuga, ma sili atu.

O le fausiaina faʻamaumauga "Rar" faʻamalosiina le faila e sili atu le malosi nai lo "Zip". Moni, o le taimi e tatau ona galue ma lenei ituaiga - o le polokalama faʻaalu sili atu ...

7z

//www.7-zip.org/download.html

O se archiver sili ona lauiloa ma le maualuga tele o faila faila. O lona tulaga fou "7Z" faʻatagaina oe e faʻamalosi nisi ituaiga o faila malosi atu nai lo WinRar! E faigofie lava le galulue ma le polokalama.

A maeʻa le faʻapipiʻiina, o le a faia se mea suʻesuʻeina o le tagata sailiili i le 7z, e tatau lava ona e filifili le filifiliga e faʻaopopo se faila i le faʻamaumauga.

Ona seti ai lea o le tulaga: compression ratio, igoa, upu faataga, ma isi Kiliki i le "OK" ma ua saunia le faila faila.

Ui i lea, pei ona taʻua, 7z e le tele, ae o loʻo faʻamalosiina sili atu le malosi nai lo isi faʻasologa muamua.

 

Aofai o le taʻitaʻi

//wincmd.ru/plugring/totalcmd.html

O se tasi o sili ona lauiloa taʻitaʻi mo galuega i le Windows. E manatu o le tauva autu o Explorer, lea e fausia i totonu o Windows e le masani ai.

1. Filifili faila ma faila e te manaʻomia e teuina (e faʻapupulaina i le mumu). Ma o luga o le faʻatonutonu komipiuta fetaomi le gaioiga "teu faila".

2. E tatau ona matala se faʻamalama ma tulaga faʻamalosi i ou luma. E sili ona lauiloa metotia faʻamalosi metotia ma foliga o loʻo i ai iinei: zip, rar, 7z, ace, tar, ma isi. E tatau ona e filifilia se faʻatulafonoina, faʻailoa se igoa, ala, ma isi. Luma, kiliki i le "OK" faʻamau ma ua saunia le teuga.

3. O le a se mea ua faigofie mo le polokalame o lona faʻamuamua lea i le tagata faʻaaoga. O tagata amataina e ono le maitauina latou te galulue ma faʻamaumauga: e faigofie ona latou ulufale, ulufafo, faʻaopopo isi faila e ala i le tosoina ma le toulu ifo mai le tasi vaega o le polokalame i le isi! Ma e le manaʻomia le i ai o le tele o faʻapipiʻi archivers luga o lau komepiuta e teuina ai faila i foliga eseese.

Faaiuga

E ala i le teuina o faila ma laupepa, e mafai ona e faʻaititia tele le tele o faila, ma e tusa faʻapipiʻi nisi faʻamatalaga i lau disk.

Ae ia manatua e le tatau ona faila uma ituaiga faila. Mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se aoga o le faʻaogaina o ata vitio, leo, ata *. E i ai isi metotia ma foliga mo latou.

* I le auala, o le ata foliga mai o le "bmp" - e mafai ona e faʻamalosia lelei. Isi mamanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lauiloa pei o "jpg" - o le a le maua se faʻamanuiaga ...

 

Pin
Send
Share
Send