Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi folau "My Documents", "Desktop", "My Pictures" i le Windows 7?

Pin
Send
Share
Send

I le tele o taimi, e seasea mimilo ia faʻamatalaga "Laʻu Pepa", "Laʻu Desktop", "O Laʻu Ata", "Laʻu Vitio". Le tele o taimi, tagata e faigofie teuina o faila i tuʻufaʻatasia faila i le drive D. Ae o le masiʻi atu o nei faila o le a faʻatagaina oe e faʻaoga faʻavave fesoʻotaʻiga mai Explorer.

I se tulaga lautele, o lenei faʻatulagaina e matua televave ma faigofie i le Windows 7. Ina ia faʻasolosolo le laupepa "Desktop", kiliki i le "start / administrator" faʻamau (nai lo le pule, atonu e i ai se isi igoa i lalo o le a le mea na e ulufale ai).

Ma le isi, oe mauaina oe lava i totonu o se faila lea o iai ni fesoʻotaʻiga i polokalama uma. O lenei taumatau kiliki i luga o le faila o lona nofoaga e te fia suia, ma filifili le meatotino tab.

O le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia le auala e faʻaliliu ai le "Desktop" faila. Ua filifilia le "nofoaga", tatou vaʻaia le mea o loʻo tu ai nei le faila. O lenei e mafai ona taʻu atu ia te ia le faʻatonu fou luga o le disk ma faʻasolo uma mea i se nofoaga fou.

O meatotino mo le faila Pepa E mafai ona siitia atu i seisi nofoaga, pei o le "Desktop"

Masiina o nei faila faila e mafai ona taʻuamiotonuina ina ia i le lumanaʻi, pe a faafuaseʻi ona e toe tuʻu i lalo o faʻamalama 7, e le leiloa mea o loʻo i totonu. I se faʻaopopoga, i le aluga o taimi, o le "Desktop" ma "My Documents" o loʻo faʻapipiʻi lava faʻaputuputu ma tele faʻateleina i le voluma. Mo drive C, e sili le manaomia lenei.

Pin
Send
Share
Send