Gembird Keyboard: Filifili Mea Tonu Mea

Pin
Send
Share
Send

A komepiuta a le tagata lava ia o le "paia o mea sili" o soʻo se tagata faʻaaoga. E le gata mo le amataga ma e masani lava tagata faʻaaoga PC, e le gata o le lelei o le mea faigaluega, ae o le lelei o vaega ma mea e tutusa. Lelei faafoe ma le saoasaoa o galuega tele faalagolago i tapulaa o mea faigaluega, o le mea lea, o le auala o lana filifiliga e tatau ona totogi tele le gauai.

O se tasi o mea taua, totoga "aulotu" o le komepiuta, o le mea moni, o le keyboard. E pei ona outou iloa, o le mea lea e faʻaaoga ai le masini komepiuta. O le kamupani a Dutch o Gembird e ofoina atu i le aufaʻaili keyboard ma le tele o ituaiga mamanu, faʻatulagaga ma galuega faʻatino.

E mafai ona e faamasani i le taimi nei le aofaʻi o Gembird keyboard i luga o laupepa itulau o le lauiloa Ukaraina OMNI faleoloa MOYO.UA. O iinei e le gata e mafai ona e vaʻai i le tele o tau mo mea, ae ia suesue foʻi a latou auiliiliga faʻamatalaga ma uiga. E faʻaogaina e le Gembird ia ki mo meaʻai uma: uaea ma uaea, masani ma taʻaloga, masani ma Numpad.

Faʻalauiloa e Gembird ki o soʻo se ituaiga ma fuafuaga

O le fesili o le filifilia o le "taumatau" keyboard e matua ogaoga mo i latou e leʻi faʻateia i le "vao" o le komepiuta alamanuia. Faʻafefea pe a fai o le malamalama i komepiuta o mea e le mamao mai le atoatoa? Le a le mea e tatau ona e iloa ina ia aua le tigaina i le maketiga togafiti ma filifili se lelei, maualuga-lelei keyboard?

  • Ua faʻavasegaina Keyboards e tusa o latou galuega fai, o le metotia o fesoʻotaʻiga i se PC (USB-cable ma uaealesi, Bluetooth, leitio auala), itu, foliga, numera, o ki.
  • Taugata (KB-P6-BT-W, KB-6411), ma paketi (KB-101, KB-M-101) o loʻo mafai foi ona feagai ma le faʻatinoina o gaioiga masani faʻatatau i faʻamaumauga. Ae o galuega faʻaopoopo o se ese tala, o le mea moni, taugata keyboard sili atu o latou.
  • E i ai uma faʻaupuga lautele ma le vaʻai-vaʻai ia - pe mo papaʻu poʻo mo PC. O laʻua uma ua fuafuaina e faʻatino galuega faʻapitoa: mo se faʻataʻitaʻiga, KB-6250 ma KB-6050LU - mo le tuiina, ma mo taʻaloga - KB-UMGL-01.
  • Mamanu. I le masani ai, komepiuta feʻaveaʻi ma komipiuta maua ni ki o le lava faʻasologa, ma mo papalama - e matua ese lava. I se faʻaopopoga, tele e faʻamoemoeina i le ituaiga o keyboard - mo se faʻataʻitaʻiga, o mea na fai i taʻaloga ua uma na laʻasaga i luma ma tautala i la latou faʻapitoa faʻamoemoe ma le tasi foliga.

Le iai o backlight ki ma se pa puipui e puipuia ai lo latou solo ese. O se tasi o mea e sili ona masani ai "keyboard" faʻafitauli o le ofuina o faamau - o le umi le keyboard e tumau, o le sili faigata lea o le mate po o le a le amio poʻo le tusi sa i ai muamua i se nofoaga. O le mea saʻo e mafai ona faʻamau mo le "guru" o le tagotago i le faʻapipiʻiina o ki lava ia o ki e faʻatumu ki.

Backlit ki - uma le nofo lelei ma muamua

O le mea moni, e tele faʻamoemoega ma faʻamatalaina tapulaʻa e aʻafia ai le filifiliga o le keyboard. E tasi le mea e mautinoa: o le faʻamuamua i le Dutch tulaga lelei o loʻo i totonu o oloa o le Gembird ituaiga o se sili talafeagai ma talafeagai fofo.

Pin
Send
Share
Send