Upega Tafaʻilagi 7.1

Pin
Send
Share
Send

WebZIP o se laiga fesoʻotaʻiga lemu e mafai ai ona e vaʻai i itulau i luga o 'upega tafaʻilagi leai se initaneti. Muamua e tatau ona e siiina mai le manaʻomia o faʻamatalaga, ona mafai lea ona e vaʻavaʻaia uma e ala i le fausia-i luga o le upega tafailagi, poʻo se isi lava mea e faʻapipiʻi i luga o le komupiuta.

Fausia se poloketi fou

Ole tele o ia polokalama e iai le taulaitu mo le faia o poloketi, ae e le avanoa ile WebZIP. Ae e le ose mea puʻupuʻu pe ole mea e faʻaletonu ole au atiae, talu ai o mea uma e faia faigofie ma manino mo tagata e faʻaaogaina. Eseese tapulaʻa o loʻo faʻavasega i tabs, i le mea o loʻo latou faʻatuina. Mo nisi faʻataʻitaʻiga, ua lava le faʻaaogaina o le laupepa autu e faʻailoa ai se fesoʻotaʻiga i le tulaga ma le nofoaga o le a teuina ai faila.

Matua vaʻaia e tatau ona totogia i le faila faila. Afai e naʻo tusitusiga e manaʻomia mai le upega tafaʻilagi, o le polokalama o le a maua ai le avanoa e download ai naʻo ia, e aunoa ma lapisi le talafeagai. Ina ia faia lea mea, e i ai se faʻapitoa tab e manaʻomia oe e taʻu ai ituaiga o pepa o le a lalagaina mai. E mafai foi ona e faʻamalamalamaina URL.

Sii mai ma Faamatalaga

Ina ua uma ona filifilia uma tulaga poloketi, e tatau ona e alu i luma downloading. E le umi le umi, seʻi vagana o le nofoaga o loʻo i ai ata vitio ma leo. O auiliiliga o le download o loʻo i ai i se tasi itu eseʻese vaega i le faʻamalama autu. E faʻaalia ai le saoasaoa o download, numera o faila, itulau ma le poloketi tele. Lenei oe mafai ona vaʻaia le nofoaga na sefe ai le poloketi, pe a fai mo nisi mafuaaga na leiloa nei faʻamatalaga.

Matamata Itulau

Uma download itulau mafai ona matamata eseese. E faʻaalia i se vaega faʻapitoa i le faʻamalama autu, e liliu peʻa e kiliki i luga "Itulau" i luga o le meafaigaluega meafaigaluega. O fesoʻotaʻiga uma nei o loʻo faʻamauina i luga ole laiga. E mafai foʻi ona faʻasolosolo itulau i se isi itu ese mai le faʻamalama, ma pe a amataina se galuega i totonu o le browser.

Laupepa faʻapipiʻi

Afai o laupepa e talafeagai na o mea e vaʻai ai ma lolomiina, ona mafai lea ona e faʻatautaia ni gaioiga ma ni mea na teuina, mo se faʻataʻitaʻiga, ave se isi ata ma galue faʻatasi. O faila uma o loo i totonu o le tab "Saili". Faamatalaga i le ituaiga, lapoa, aso o le suiga mulimuli ma le nofoaga o le faila i luga o le saite o loʻo faʻaalia. Faʻapea foʻi mai i lenei faʻamalama o le faila o loʻo teuina ai lenei tusitusiga.

Faʻaavanoa i totonu o le browser

WebZIP faʻatulaga ia lava e pei o se offline browser, faʻatasi ai, o loʻo i ai o loʻo fausia i totonu o le Initaneti suʻesuʻega. E galue ma le fesoʻotaʻiga Initaneti, ma e fesoʻotaʻi i le Internet Explorer, mai le mea e momoli ai faʻailoga, nofoaga e fiafia iai ma le itulau amata. E mafai ona e tatalaina se faʻamalama ma itulau ma se itulau lata ane, ma pe a e filifilia se itulau, o le a faʻaalia i le faamalama i le sao faiga. Naʻo le lua itulau o loʻo tatalaina i le taimi.

Lelei

  • Faigofie ma tupu fua Ofisa;
  • Malosiaga e teuteu le lautele faamalama;
  • Faʻaavanoa i totonu o le browser.

Le atoatoa

  • E tufatufaina le polokalame mo se pili;
  • Leai se gagana Rusia.

Pau lea o le mea ou te fia talanoa i WebZIP. O lenei polokalame e talafeagai mo i latou e manaʻo e download se tele poʻo se tasi 'upega tafaʻilagi tele ia latou komepiuta ma e le tatalaina itulau taʻitasi ma se isi faila HTML, ae e faigofie ona galue i totonu o le browser. E mafai ona e download se suʻega maua fua le faʻamasani i galuega o le polokalame.

Sii maia faʻataʻitaʻiga lomiga o WebZIP

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Upega Tafaʻilagi Extractor Upega tafaʻilagi kopi Kalena Polokalama mo le downloadina o le itulau atoa

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O le WebZIP o se polokalame e mafai ai ona e puʻeina le itulau uepesite e oʻo foi i itulau atoa i lau komepiuta. O lona foliga o se faigofie offline laiga e mafai ai oe e matamata download faʻamatalaga.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 4 i fafo mai 5 (1 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atiinae: SpiderSoft
Tau: 40 $
Toa: 1.5 MB
Language: Igilisi
Lomiga: 7.1

Pin
Send
Share
Send