Faʻamasinoga tulaga i Opera: faia se faʻamalama tumaoti

Pin
Send
Share
Send

Ua mafai nei ona faʻaavanoaina le le mafai ona faʻamatalaina o se polokalame e le mafai ai ona iloa se mea e tasi. I le Opera, e taʻua o le "Private Window". A o galue i lenei faiga, o faʻamaumauga uma e uiga i itulau na asia ua tape, a maeʻa ona tapunia le faʻamalama tumaoti, o kuki uma ma faila cache o loʻo fesoʻotaʻi ma le malo ua tape, e leai ni faʻamaumauga e uiga i fesoʻotaʻiga Initaneti i le talaʻaga o itulau na asia. Moni, i tumaoti faʻamalama o le Opera e le mafai ona aofia ai ni mea faaopoopo, talu ai o latou o se mafuaʻaga o le leiloa faʻalilolilo. Sei o tatou saili pe faʻafefea ona faʻatino le leiloa mode i le Opera browser.

Faʻaola le polokalame samoa faʻaaoga le keyboard

O le faigofie auala e mafai ai ona faʻamamaina faiga o le tusia lea o le keyboard shortcut Ctrl + Shift + N. Ina ua maeʻa, faʻaavanoaina se faʻamalama tumaoti, o laupepa uma o le a galue i le faʻatapulaʻaina faʻalilolilo faiga. O se faʻamatalaga e uiga i le fesuiaʻi i le tulaga tumaʻoti e aliali mai i le muamua matala tab.

Alu i le le mautonu mode faʻaaoga le lisi

Mo i latou e le masani ai i le taofiina o keyboard eseese ala ala i luga o latou ulu, o loʻo i ai se isi filifiliga mo le suia i le le iloa faʻamasinoga. O lenei mea e mafai ona faia i le alu i le vaega autu o le Opera, ma filifili "Fausia se faʻamalama tumaoti" i le lisi e aliali mai.

VPN Faʻamalie

Ina ia ausia se sili atu tulaga maualuga o le le faalauaiteleina, e mafai ona mafai ai le VPN gaioiga. I le auala lea, e te avanoa i le 'upega tafaʻilagi i totonu o se sui sui, e sui ai le tuatusi IP moni na saunia e le kamupani.

Ina ia faʻaavanoaina VPN, i le taimi lava e alu ai i se faʻamalama tumaoti, kiliki lata ane i le paʻepaʻe tuatusi laina i luga o le tusiga "VPN".

Mulimuli ane i lenei, o se faʻatalanoaga pusa e aliali mai e ofoina e malilie i tuutuuga o le faʻaaogaina o le sui. Kiliki i le "Enable" faamau.

A maeʻa lena, o le VPN auala o le a liliu, tuʻuina atu le maualuga maualuga o le le faalauaiteleina o galuega i se tumaoti faʻamalama.

Faʻamuta le VPN faiga, ma faʻaauau pea ona galue i totonu o le faʻamalama tumaʻoti e aunoa ma le suia o le tuatusi IP, e tatau lava ona e toso le faasee i le agavale.

E pei ona e vaʻaia, o le faʻafaigofieina o le incognito mode i le Opera e matua faigofie lava. I se faʻaopopoga, o loʻo iai le avanoa o le faʻateleina o le maualuga o le agatapuia ona o le faʻalauiloaina o se VPN.

Pin
Send
Share
Send