O taʻaloga a Indie Hollow Knight na faʻatauina le silia ma le miliona tagata

Pin
Send
Share
Send

I se faʻatalatalanoaga ma le kamupani a Kotaku, na faʻamatala e le au atiaʻe o le metropolitan Hollow Knight e uiga i mea taua na ausia e le latou poloketi. E pei ona i ai, naʻo le Windows, Mac ma Linux le taʻaloga na faʻatau atu e silia ma le miliona kopi, ma avea ai o se tasi o suafa sili ona faʻamanuiaina i luga o le indie vaaiga.

Ole faʻatau atu o le Hollow Knight o loʻo faʻasolo pea le alualu i luma, e ui i le mea moni o le tausaga ma le afa ua maeʻa talu ona faʻamatuʻuina atu. O le taʻaloga na oʻo i le faʻailoga o le afa miliona kopi na faʻatau atu i luga o PC ia Novema 2017, ma ua uma nei ia Iuni 2018, na faʻamanatuina e le au atiaʻe le manumalo atu i le miliona milestone. E tusa o le 250 afe tagata na faʻatauina le Hollow Knight i le lomiga mo le telefoni feaveaʻi.

Metroidvania Hollow Knight, o loʻo faʻamatala mai ai le amataga o le "Hollow Knight" i le malo iniseti Hallownest, na faia e le Australian studio Team Cherry. O le taʻaloga e aofia ai le suʻesuʻega o le lalolagi ma taua ma le tele o fili, e aofia ai ma le atamai ma le pule o pule.

Pin
Send
Share
Send