Aisea e le ola ai le masini leo leo i luga o headphone, ma pe faʻafefea ona foia lenei faʻafitauli

Pin
Send
Share
Send

Ua leva na avea ma faila le masini leo e aoga tele mo se komepiuta, komipiuta poo le telefoni. E le gata e fesoasoani e fesoʻotaʻi i le "Hands Free" auala, ae e faʻatagaina foi oe e faʻatautaia galuega o le togafiti e faʻaaoga ai leo leo, faʻaliliu upu i tusitusiga ma faia isi gaioiga lavelave. Ole mea e sili ona talafeagai ole vaega ole headphone ma se masini puʻupuʻu, e maua ai atoa le tutoʻatasi ole gadget. E ui i lea, latou te le mafaia. Matou te faʻamatala atu pe aisea e le galue ai le masini leo leo i luga o masini ulu, ma fesoasoani e fofo ai lenei faʻafitauli.

Mataupu

  • Mafai ona afaina ma fofo
  • Avetaavale malologa
  • Faʻafesoʻotaʻi le filogia
  • Leiloa avetaavale kata leo
  • System faʻalavelave

Mafai ona afaina ma fofo

O faʻafitauli autu i le headset e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: masini ma faiga

Faʻafitauli uma ma le headset mafai ona vaevaeina i masini ma faiga. Le mea na tupu faʻafuaseʻi faʻafuaseʻi, masani lava - i se taimi pe a maeʻa ona faʻatau atu fonofonoa. Ole mea lona lua e aliali mai vave pe e fesoʻotaʻi tonu lava i suiga i le gadget software, mo se faʻataʻitaʻiga, toe tuʻuina mai le faʻagaioiga o mea, toe faʻaleleia o avetaʻavale, laʻuina mai i lalo o isi polokalama ma talosaga.

Tele faʻaletonu microphone i luga o se uaea poʻo se uaealesi headset e mafai faʻafaigofie ona faʻasaʻo i le fale.

Avetaavale malologa

E masani lava o le faʻafitauli o le uaea leaga

I le 90% o mataupu, o faʻafitauli ma leo i totonu o headphone poʻo le faʻailo ole microphone na aliaʻe i le taimi o faʻagaioiga o le headset e fesoʻotaʻi ma le solia o le faʻamaoni o le eletise eletise. Le sili ona nofouta i papa kalone o sooga o avetaavale:

  • TRS tulaga faatonuina 3.5 mm, 6.35 mm poʻo isi;
  • iunite laina lala iunite (e masani ona faia i foliga o se vavaeʻese iunite ma le faʻamau ma le faʻamau ki);
  • lelei ma le lelei faʻalautele fesoʻotaʻiga;
  • Bluetooth module connectors i luga o laina eletise.

Ina ia maitauina se faʻafitauli o le a fesoasoani le sologa lelei o le uaea i itu eseese e latalata i le soofaatasi sone. E masani lava, o le faʻailoga e aliali mai i lea taimi ma lea taimi, i nisi tulaga o le taʻavale e mafai ona faʻasaʻo.

Afai e i ai sou tomai e faʻafou mea tau eletise, taumafai e tataina le masini laupepa ma se tele. O le ata o loʻo i lalo e faʻaalia ai le pineout o le sili atu lauiloa Mini-Jack 3.5mm combo jack.

Laiti-Jack 3.5 mm combo pinout

Ae ui i lea, o nisi gaosi faʻaaoga fesoʻotaʻiga ma se ese pine faʻatulagaina. Muamua lava, o se mea masani lea a telefoni tuai mai Nokia, Motorola ma HTC. A leiloa se malologa, e mafai ona vave faʻasaʻo e soldering. A faʻapea e te leʻi faigaluega muamua i se uʻamea solofanua e sili atu, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se aʻoaʻoga faʻapitoa. Ae a, e fetaui lelei lenei mea mo taugata ma maualuga-lelei tulaga o headphone; toe faʻafouina se "faʻaaoga" Saina headset e le aoga.

Faʻafesoʻotaʻi le filogia

O sooga e ono avea ma palapala ile taimi ole faʻaaogaina.

I nisi o tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa le umi ona teuina poʻo le tele o taimi faʻapalapala i le pefu ma le susu, o faʻafesoʻotaʻiga o le soʻoga o loʻo mafai ona faʻaputu palapala ma faʻapipiʻi. E faigofie ona iloa fafo - efuefu palapala, lanu enaena poo lanu meamata o le a vaaia i luga o le sapalai poʻo totonu o le soketi. E moni lava, latou te faʻalavelaveina eletise eletise i le va o luga, e faʻalavelave i le masani faʻagaioiga o le headset.

Aveese le palapala i le soka i se uaea manifinifi poʻo se nifo. E sili atu ona faigofie le faʻamamaina o le momono - soʻo se mea mafolafola, ae le o se mea maʻai tele o le a faia. Taumafai ia aua neʻi tuua ni maosiosia loloto i luga - o le a avea ma nofoaga vevela mo le faʻaauau ona faʻaavanoaina o tagata. Faʻamamaina faʻaiʻu o loʻo fai i le vavae fai mai le 'ava.

Leiloa avetaavale kata leo

O le mafuaʻaga e ono faʻatatau i le leo pepa avetaʻavale.

Se leo leo, fafo po o tuʻufaʻatasia, o loʻo i soʻo se mea eletise eletise. O ia lea e nafa ma le fesuiaʻiina o leo ma numera faʻailoga. Ae mo le faʻatulagaina lelei o masini e te manaʻomia ni polokalama faʻapitoa - o se avetaʻavale o le a faʻamalieina manaʻoga o le faʻagaioiga o faiga ma mea faʻatekinolosi uiga o le headset.

E masani lava, o se avetaavale faʻaopopo i totonu o le tulaga masani polokalama afifi o le motherboard poʻo feaveaʻi masini, peitaʻi, pe a toe tuʻu pe faʻafouina le OS, e mafai ona uninstall. E mafai ona e siaki mo le avetaavale ile Device Manager menu. O le mea o loʻo foliga mai i le Windows 7:

I le lisi lautele, saili le aitema "Leo, vitio ma taʻaloga masini"

Ma o le mea lenei e tutusa ile faʻamalama i le Windows 10:

I le Windows 10, Device Manager o le a fai si ese ese mai le faʻamatalaga i totonu o le Windows 7

I le kilikiina o le laina "Leo, vitio ma taʻaloga masini", o le ae tatalaina se lisi o avetaʻavale. E mafai ona e faʻafouina otometi mai le anotusi lisi. A le fesoasoani lea mea, e tatau ona e mauaina le Realtek HD Audio avetaʻavale mo lau oe faʻafoeina le Upega Tafaʻilagi.

System faʻalavelave

Feeseeseai ma nisi polokalame mafai ona faalavelave i le headset.

Afai e le tonu le masini le leo pe musu e galue ma seisi polokalama, e te manaʻomia se faʻamatalaga lautele o lona tulaga. Muamua lava, siaki le uaea module (pe afai o fesoʻotaʻiga ma le headset e ala ile Bluetooth). O nisi taimi o lenei auala e faʻagaloina e ki, o nisi taimi o le faʻafitauli o loʻo taoto i le avetaavale tuai.

Ina ia siaki le faʻailo, e mafai ona faʻaogaina le gafatia sisitema o le PC ma le Initaneti punaoa. I le tulaga muamua, na o le taumatau-kiliki i luga o le failauga aikona o loʻo i le itu taumatau o le taskbar ma filifili "Faamaumauga masini". E tatau ona aliali mai le masini faaleotele leo i le lisi o masini.

Alu i le failauga nofoaga

Lua-kiliki i luga o le laina ma le igoa o le microphone o le a aumaia ai seisi lisi mea e mafai ai ona e fetuʻutuʻunaʻi le lagona lelei o le vaega ma le faʻa mauaina o le microphone ultrasound ultrasound. Seti le muamua ki i le maualuga, ae o le lona lua e le tatau ona siitia i luga 50%.

Fetuunai le tulaga mo le masini faaleotele leo

Faatasi ai ma le fesoasoani a punaoa faʻapitoa, e mafai ona siakiina le masini faʻaeletonika i le moni taimi. I le taimi o le suʻega, o le histogram o leo leo o le a faʻaalia. I se faʻaopopoga, o le punaoa o le a fesoasoani e iloa ai le soifua maloloina o le webcam ma ona autu tapulaʻa. O se tasi o na 'upega tafaʻilagi o //webcammictest.com/check-microphone.html.

Alu i le 'upega tafaʻilagi ma faʻataʻitaʻi le laupepa

Afai o le suʻega e maua ai se iʻuga lelei, o avetaʻavale o loʻo maopoopo, o le voluma ua fetuunai, ma e leai lava se leo faʻailo, taumafai e toe faʻafou lau avefeau poʻo isi polokalame e te faʻaogaina - masalo o le mea lea.

Matou te faʻamoemoe matou te fesoasoani ia te oe e suʻe ma faʻafitauli lau microphone. Ia faaeteete ma faaeteete pe a faia se galuega. Afai e te le o mautinoa muamua aʻo faʻamanuiaina le toe faaleleia, e sili atu ona faʻatuatuaina lenei mataupu ile polofesa.

Pin
Send
Share
Send