Maualuga 10 komipiuta fou na faʻailoa i IFA i Siamani

Pin
Send
Share
Send

Aso uma i le lalolagi tele faʻatekinisi mea e maua i tekinolosi faia, fou komepiuta polokalama ma masini foliga mai. I le masani ai, o kamupani tetele taumafai e taofia a latou galuega o se mea lilo faalilolilo. O le IFA faʻaaliga i Siamani na tatalaina le ie puipui o mea faalilolilo, lea - e masani ai ile amataga ole tautoulu - e faʻailoa e tagata gaosi a latou fatuga e lata ona alu e faʻatau atu. O le faaaliga o loʻo iai nei i Perelini e leai se faʻatagaina. I le mea lea, o tagata taʻutaʻua na atiaʻeina ni mea tulaga ese, mea tau komepiuta, komepiuta feʻaveaʻi ma isi fesoʻotaʻiga atinaʻe faʻapitoa.

Mataupu

  • 10 komepiuta talafou mai IFA
    • Lenovo Yoga Book C930
    • Le komepiuta feʻaveaʻi Asus ZenBook 13, 14, 15
    • Asus ZenBook S
    • Acer Predator Triton 900 Transformer
    • ZenScreen Go MB16AP Portable Mataitu
    • Taaloga taʻalo Predator Thronos
    • O le muamua mataʻitu o le lalolagi mai Samsung
    • ProArt PA34VC Mataitu
    • Lipoina pulou OJO 500
    • Puipuiga PC ProArt PA90

10 komepiuta talafou mai IFA

O mea ofoofogia o le faʻatekinisi mafaufauga na faʻaalia i le IFA faʻaaliga mafai ona vaevaeina i ni vaega se fa:

  • komepiuta atinae;
  • feaveai gadgets;
  • iloa mo le fale;
  • "eseese".

O le sili ona faʻaalia - i tulaga o le aofaʻi o atinaʻe faʻaalia - o le muamua lea o kulupu nei, e aofia ai le tutasi komipiuta, komipiuta ma masini mataitu.

Lenovo Yoga Book C930

Mai le masini e mafai ona faia se paʻi keyboard, laufanua laupepa mo le tusiina poʻo se "tagata faitau"

Ua tuu e Lenovo lana oloa fou o le muamua laptop i le lalolagi ua faʻaogaina i ni faʻaaliga se lua i le taimi e tasi. I lenei tulaga, o le tasi o pupuni e faigofie ona liliu:

  • i le paʻi keyboard (pe afai e te manaʻomia e tusia nisi tusitusiga);
  • i le pepa laupepa (o lenei e talafeagai mo i latou e faʻaogaina le numera peni e faia ai ata ma galulue i luga o poloketi poloketi);
  • i se faigofie "faitau" mo e-tusi ma mekasini.

O le isi o "chips" o le masini o le mafai ona tatala tutoʻatasi: ua lava naʻo ni nai taimi e popo lemu i luga. Le mea lilo i lenei otometi o le faʻaaogaina o le eletise ma le accelerometer.

A faʻatau se laptop, e maua e le tagata faʻaaoga se peni numera ma le tele o avanoa mo le tusiata - e iloa ai e uiga i le 4100 eseese tulaga o le faʻanoanoa. Yoga Book C930 o le a tau e tusa ma le 1 afe tala; o ona faʻatau atu o le a amata ia Oketopa.

Le komepiuta feʻaveaʻi Asus ZenBook 13, 14, 15

Sa faʻalauiloa e Asus ni komepiuta feaveaʻi

Asus tuʻuina atu i le faʻaaliga tolu laupepa mafolafola i le taimi e tasi, lea o le laupepa e aofia uma vaega o le tapuni, ma e leai se mea o totoe mai le faʻavaʻa - e le sili atu nai lo le 5 pasene o le laualuga. Faʻalauiloa oloa fou i lalo o le igoa igoa ZenBook o loʻo i ai ni faʻaaliga tele 13.3; 14 ma le 15 inisi. O komepiuta feoaʻi e matua feololo lava, e faigofie ona ofi i totonu o soʻo se ato.

O masini ua faʻaogaina i se sisitema e siaki ai foliga o le tagata faʻaoga ma iloa ai (e oo lava i totonu o le potu pogisa) lona tagata e ona. E sili atu le aoga o ia puipuiga nai lo isi faʻamatalaga lavelave, o le manaʻoga o loo i le ZenBook 13/14/15 na o le mou ese.

E le umi ona avanoa ni komepiuta feʻaveaʻi, ae e faʻaliloloina o latou tau.

Asus ZenBook S

O le masini e tetee atu i le teʻi

O le isi oloa fou mai ia Asus o le ZenBook S. O lona autu autu o le lautele o le olaga e oʻo atu i le 20 itula e aunoa ma le toe faʻafouina. E le gata i lea, o le maualuga o le anti-vandal protection ua faateleina le atinaʻe. I le tulaga o le teteʻe atu i sauaga eseese, e fetaui lelei ma le militeri Amerika tulaga faatonuina MIL-STD-810G.

Acer Predator Triton 900 Transformer

E tele tausaga na fai e atiaʻe ai se laptop super

O le komepiuta feaveaʻi lea, o le mataituina lea e mafai ona ia faʻaviliʻili 180 tikeri. I se faʻaopopoga, o faʻaliliuga o loʻo iai, e faʻatagaina ai oe ona faʻagaeʻetia le pupuni latalata ile tagata faʻaaoga. E le gata i lea, o tagata atiaʻe eseese na faʻapea o le faʻaaliga e leʻi tapunia le ki ma e le faʻalavelave i le oomiina o ki.

I luga o le faʻatinoina o le manatu o le faia o se laptop, o le "changeling" i Acer sa tauivi mo ni nai tausaga. O se vaega o mea na tutupu i le taimi nei - pei ona fatuina - ua uma ona faʻaaogaina ma faʻataʻitaʻia lelei i isi masini komepiuta a le kamupani.

Ui i lea, pe a manaʻo ai, o le Predator Triton 900 e mafai ona tuʻuina atu mai le laptop mode i le tablet mode. Ma e pei foi ona faigofie le toe foʻi lea i lona tulaga muamua.

ZenScreen Go MB16AP Portable Mataitu

O le mataitu e mafai ona fesoʻotaʻi atu i soʻo se masini

O le laʻititi paʻu pito i lalo ole lalolagi ole puʻavea HD-pu ma le paʻu-i totonu. O lona mafiafia e 8 milimita ma o lona mamafa e 850 kalama. E faigofie ona fesoʻotaʻi le mataitu i soʻo se masini, pe a fai o loʻo faʻaaogaina ma le USB sao: pe o le Type-c, poʻo le 3.0. I lenei tulaga, e le faʻaogaina e le mataitu le malosi o le masini lea e faʻafesoʻotaʻi ai, ae naʻo le a faʻaaogaina lona lava tau.

Taaloga taʻalo Predator Thronos

E moni, o le nofoalii, aua e i ai se vaevaega tu ma se ergonomic pito i tua, ma se malamalamaaga atoatoa i le mea o loʻo tupu

O lenei atinaʻe o le sili ona mataina komipiuta tala fou i le taimi nei IFA faʻaaliga - le Acer's gamer nofoa. Ua faaigoaina o le Predator Trones, ma e leai se faamatalaga soona fai. Na vaʻaia e le aofia le nofoalii moni, ma le maualuga e sili atu i le tasi ma le afa mita ma faʻauʻuina ai le faʻavae, faʻapea foi ma le pito i tua o loʻo malolo ai (i le maualuga maualuga o le 140 tikeri). Faatasi ai ma le fesoasoani a faʻaputuga mauga i luma o le tagata taalo, tolu siaki mafai ona faʻapipiʻi taimi faʻatasi. Le nofoa lava ia gatete i le taimi tatau, toe gaosia lagona na o faʻatasi ma le ata i luga o le faʻaaliga: mo se faʻataʻitaʻiga, o le eleele gatete i lalo o se malosi malosi pa'ū lalo.

O tuʻutuʻuga o le mauaina o le taʻaloga taʻavale mo le faʻatau atu ma lona tau latalata e leʻi faʻailoaina.

O le muamua mataʻitu o le lalolagi mai Samsung

Na avea Samsung ma kamupani muamua ile lalolagi ina ia faʻalauiloaina se mataʻu ose curved

Na mitamita Samsung i le IFA malo le lalolagi muamua curved monitor ma se diagonal o 34 inisi, lea e mautinoa lava fiafia i komepiuta gamers. Ua mafai e le au atiaʻe ona tuʻufaʻatasia le faʻavaʻa o le fesuiaʻiga i le va o le mataitu ma kalafi, e fesoasoani e faʻalelei ai le taʻaloga.

O le isi aoga o le atinaʻe o lona lagolago mo Thunderbolt 3 tekinolosi, e maua ai le paoa ma le faʻaaogaina o ata ma le tasi tasi uaea. O le mea ua tupu, lea faʻasaoina le tagata faʻaaoga mai se masani masani faʻafitauli - le "upega tafailagi" o uaea latalata i le fale komepiuta.

ProArt PA34VC Mataitu

O le mataitu o le a maua sili atu lanu lanu toe gaosia, lea e taua tele pe a galue ma ata

O lenei Asus monitor ua fuafuaina mo tagata pueata faʻapitoa ma tagata e aofia ai i le fatuina o mea vitiō. O le mata o se mativa vaega (o lona faataamilosaga o le 1900 mm), ma le diagonal o 34 inisi ma le iugafono 3440 e 1440 pixels.

O siaki uma o loʻo faʻaaogaina e le tagata gaosi oloa, ae o loʻo mafai foʻi ona faʻaaogaina le kalagia e faʻaaogaina, lea e sefe i le mea e manatua ai.

O le taimi tonu e amata ai mo le atinaʻeina faʻatauina e leʻi fuafuaina, ae ua iloa, o le au vaʻai muamua o le a mauaina a latou pule i le faʻaiuga o le 2018.

Lipoina pulou OJO 500

E mafai ona faʻatau se pulou ia Novema i lenei tausaga

Ole atinaʻeina ole Acer e tatau ona fiafia iai tagata e ana kalapu taʻalo. Ma lana fesoasoani e faʻamama ai le pulou taʻaloga, ona puipuia lea mai le pefu ma palapala o le a sili atu faigofie. O le pulou e faia i ni faʻaaliga lua i le taimi e tasi: e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili se fusi e faigata pe vaivai. O le muamua ese i se sili atu mautu ma faʻamausali fusifusi, le lona lua lelei faʻaliliuina fufulu i le masini fufulu. Na faia e le au faia mea mo tagata faaaoga ma le gafatia e talatalanoa i luga o le telefoni e aunoa ma le aveeseina o le pulou. Ia faia lea, ia liliu na i le itu.

O le pulou pulou e tatau ona amata ia Novema, o le tau e tusa o le 500 tala.

Puipuiga PC ProArt PA90

E ui i lona puʻupuʻu le lapoʻa, e matua malosi lava le komepiuta

O le Asus ProArt PA90 miniature komipiuta e tele foliga. O le puʻupuʻu mataupu e tumu i mea faʻamalosi e sili ona talafeagai mo le fausiaina o komipiuta komepiuta ata ma galulue ma faila faila. O le PC e faʻaaogaina ma le Intel processor. E le gata i lea, e lagolagoina le Intel Optane tekonolosi, lea e faʻatagaina ai oe e vave faʻagaioia i luga o faila.

O le mea fou ua uma ona mafua ai le tele o le fiafia i totonu o tagata na faia le ala o tala o faʻasalalauga, ae leai ni faʻamatalaga i le taimi le amataga o le faʻatau atu ma le tau fuafua o le komepiuta.

Tekinolosi ua tupu vave. Tele gaioiga na faʻaalia i IFA i aso nei e foliga maoaʻe. Peitai, e mafai i totonu o le lua tausaga, o le a latou masani ma manaʻomia vave faafou. Ma, e leai se masalosalo, o le a le taofia ai ia lava faʻatalitali ma o le a foliga mai ua leva ona i ai i le isi Berlin iloiloga o le ausiaina o le lalolagi faʻapitoa manatu.

Pin
Send
Share
Send