Faʻafefea ona aveese le amataga itulau i Google Chrome

Pin
Send
Share
Send


Uma le tagata e faaaogāina Google Chrome browser mafai tutoatasi filifili pe o le faʻapitoa itulau o le a faʻaalia i le amataga poʻo pe afai o le taimi ua tatalaina itulau o le a otometi ona download. Afai o le ae tatalaina le laiga i luga ole Google Chrome mata, amata le itulau amata, ona i lalo ifo o le a tatou vaʻavaʻai i le auala e mafai ona aveesea.

Amata le itulau - o le URL itulau faʻapitoa i le browser nofoaga e otometi amata i taimi uma amata le browser. A e le manaʻo e vaʻai ni faʻamatalaga i taimi uma e te tatalaina ai se talatala, ona talafeagai ai lea ona aveese.

Faʻafefea ona aveese le amataga itulau i Google Chrome?

1. Kiliki i luga o le lisi kiliki i le pito i luga taumatau o le browser ma alu i le vaega i le lisi e aliali mai "Tulaga".

2. I le pito i luga o le faamalama o le ae mauaina se poloka "I le amataga, tatala"lea e aofia ai vaega e tolu:

  • Pusa fou. I le siakiina o lenei aitema, o taimi uma e faʻasalalau ai le browser, o se mama fou tab o le a faʻaalia i luga o le laupepa e aunoa ma se suiga i le URL itulau.
  • I le taimi muamua na matala tab. Le aitema sili ona taʻutaʻua i tagata faʻaaogaina le Google Chrome. Ina ua maeʻa filifilia, tapunia le browser ma amata loa ona toe amata, tutusa lava laupepa na e galulue ai i le Google Chrome sauniga mulimuli o le a aveina i luga o le lau.
  • Faʻauiga itulau. I totonu o lenei fuaiupu, soo se '' upega tafaʻilagi ua setiina e mafua i le amataga amata ata. O le mea lea, i le siakiina o lenei pusa, e mafai ona faʻamatalaina se faʻatapulaʻaina numera o itulau uepisaite e te ulufale i taimi uma e te faʻalauiloa ai le browser (latou o le a utaina otometi).


Afai e te le manaʻo e tatala le itulau amata (poʻo ni isi nofoaga faʻapitoa) i taimi uma e te tatalaina ai le suʻesuʻega, o lea la, e tatau ai ona e siaki le muamua poʻo le lonalua faʻamasinoga - iinei e te manaʻomia le faʻaavanoa e faʻavae i luga o lau manaʻoga.

O le taimi lava e faʻailo ai le mea filifilia, o le faʻamalama faʻamalama e mafai ona tatalaina. Mai le taimi nei, pe a fai o se laiga fou o le browser e faia, o le amataga itulau i luga o le laupepa o le a le toe utaina.

Pin
Send
Share
Send