Mafuaʻaga le mafuaʻaga Windows 10 e le faʻamalosia

Pin
Send
Share
Send

Le gaioiga gaioiga mo le Windows 10 faʻafoe faiga e ese ese mai muamua, pe o le fitu pe valu. Peitai, e ui lava i nei eseʻesega, mea sese e mafai ona aliali mai i le taimi o gaioiga, lea o le a tatou talanoaina i le gasologa o lenei tusitusiga e uiga i mafuaʻaga ma metotia o le aveeseina.

Pupuni 10 Faʻatoagaina Faʻafitauli

I le taimi nei, le iloiloina manatu o Pupuni e mafai ona faʻamalosia i le tele o auala, matua ese ese mai le tasi ma le isi ona o foliga o le laisene faʻatau. Sa matou faamatala metotia faʻagaioiga i seisi tusitusiga i luga ole laiga. Aʻo leʻi amataina le suʻesuʻega o mafuaʻaga o le faʻagaioia faʻafitauli, faitau le faʻatonuga i le fesoʻotaʻiga lalo.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻagaioia Windows 10

Mafuaaga 1: Faʻamoemoe ki oloa

Talu mai oe mafai faʻatoagaina ni tufatufaina o Windows 10 OS faʻaaogaina se ki laisene, se mea sese e ono tupu pe a ulufale i totonu. Pau lava le auala e foia ai lenei faʻafitauli o le toe siaki-faʻaogaina le ki faʻagaioia faʻaaoga e tusa ma le seti o tagata na maua ia oe pe a faʻatau le faiga.

O lenei e aoga uma i gaioiga i le taimi o le faʻapipiʻi o le Windows 10 i luga o le komipiuta, ma pe a ulufale i le ki e ala i le faʻatulagaga nofoaga pe a uma ona tuʻuina atu. O le oloa autu lava e mafai ona maua e faʻaaogaina ni polokalama faʻapitoa.

Faʻatele: Saili le ki oloa i le Windows 10

Mafuaaga 2: Multi-PC Laisene

Fuafua i tuutuuga o le laisene maliega, le Windows 10 faagaoioia faiga e mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa i luga ole faʻatapulaʻa numera o komepiuta. A e faʻapipiʻiina ma faʻaogaina le OS i luga o masini sili atu nai lo le maliega e faʻapea, faʻagaioia mea sese e le mafai ona 'alo ese.

E mafai ona e foia ia faʻafitauli e ala i le faʻatauina o ni kopi o le Windows 10 faapitoa mo le PC lea e aliali mai ai le faʻaletonu sese. I se isi auala, e mafai ona e faʻatau ma faʻaaogaina le ki fou o le faʻamalosi.

Mafuaaga 3: Suiga komepiuta suiga

Ona o le mea moni o nisi o lomiga o le tele o fusifusia ua saʻo i le mea faigaluega, pe a uma ona toe faʻafou mea o le meafaigaluega vaega o se faʻagaioiga sese o le a sili ona ono tupu. Ina ia faaleleia le faʻafitauli, e manaʻomia le faʻatauina o se ki fou e faʻagaioi ai le ki pe faʻaaoga le mea tuai sa faʻaaogaina aʻo leʻi suia mea.

Le faʻailoaina ki e tatau ona ulufale i totonu o le faʻatulagaga nofoaga e ala i le tatalaina o le vaega "Faʻatoagaina" ma faʻaaoga le soʻotaga Suia Ki Oloa. Lenei, faʻapea foi ma le tele o isi mea sese faʻapitoa, o loʻo faʻamatala auiliili i se itulau Microsoft faʻapitoa.

I se isi auala, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le laisene i luga o le komupiuta aʻo leʻi faʻafouina mea nei ma lau Microsoft account. Ona o lenei, ua maeʻa ona faia ni suiga i le faʻatulagaina, o le a lava le faʻatagaina o le teugatupe ma tamoe Troubleshooter. Talu ai o le taualumaga lava na o sina vaega e faʻatatau i mea sese, matou te le mafaufau i ai. O auiliiliga e mafai ona maua i se isi itulau.

Mafuaʻaga 4: Initaneti sootaga fesoʻotaʻiga

Ona o le lautele avanoa o le Initaneti, i le aso, le tele o gaioiga faʻamalosia e manaʻomia se Initaneti. O se faʻaiuga o lenei mea, e aoga le siakiina pe o le Initaneti e fesoʻotaʻi i lau komepiuta ma pe o loʻo poloka e le firewall soʻo se faiga e faʻatino ai poʻo tuʻutuʻuga Microsoft.

Nisi faʻamatalaga:
Faatuina tapulaʻa fesoʻotaʻiga i le Windows 10
E le aoga le Initaneti pe a uma ona toe faʻafou le Windows 10

Mafuaaga 5: Mauaina Taʻiala Taua

I le maeʻa o le faʻapipiʻiina o le Windows 10, o le faʻagaioiga sese e ono tupu ona o le leai o ni taua faʻafouga i luga o le komepiuta. Maua le aoga Faʻafou le Nofoagae faʻaaoga ai suiga taua uma. Na matou faamatala le auala e faʻatino ai se faʻafouga i se isi faʻatonuga.

Nisi faʻamatalaga:
Faafou le Windows 10 i le lata mai lomiga
Faapipiiina Windows 10 lata mai
Faʻafefea ona faʻapipiʻi faʻafouga i le Windows 10

Mafuaʻaga 6: Faʻaaogaina o Windows leai se laisene

A e taumafai e faʻaola le Windows 10 faʻaaogaina se ki na maua i luga o le Initaneti e aunoa ma le faʻatauina i se faleoloa faʻapitoa ese pe faʻatasi ma se kopi o le sisitema, o le a aliali mai mea sese. E na o le tasi le tali i lenei tulaga: faʻatau se laisene ki faʻatagaina ma faʻamalosi le faiga ma ia.

E mafai ona ofe i totonu le manaʻoga i le faʻaaogaina o se laisene ki e ala i polokalama faʻapitoa e mafai ai ona e faʻaola e aunoa ma le mauaina o se polokalama. I le tulaga lea, o tapulaʻa uma i luga o le faʻaaogaina o le Windows o le a aveʻesea, ae o loʻo iai le avanoa o le faʻagaioiga o le a "lele ese" pe a e faʻafesoʻotaʻi lau komipiuta i le Initaneti ma, aemaise lava, pe a uma le faʻaaogaina. Faʻafou le Nofoaga. Ae ui i lea, o lenei filifiliga e le tusa ai ma le tulafono, ma o lea matou te le talanoa atu e uiga i ai.

Faʻaliga: E mafai foʻi ona iai mea sese i lenei faʻagaioiga.

Sa matou taumafai e talanoa i mafuaʻaga uma ole mafuaʻaga e ala ai ona le faʻaaogaina le Windows 10. I se tulaga lautele, afai e te mulimuli i le faʻamalosi faʻatonuga na matou taua i le amataga o le tusitusiga, o le tele o faʻafitauli e mafai ona alofia.

Pin
Send
Share
Send