O le Electronic Arts na faasilasilaina le faia o se cloud gaming platform

Pin
Send
Share
Send

O le tekonolosi mai le EA e taʻua o le Project Atlas.

O le faamatalaga na tuʻuina i totonu o le blog blog Electronic Arts fai mai le faatonu o le kamupani Ken Ken Moss.

Polokalame Atlas o se ao polokalama mamanuina mo tagata taaalo uma ma tagata atiaeina. Mai le vaʻai o le tagata taʻalo, atonu e le i ai ni mea faʻapitoa fou: o le tagata e faʻauʻuina le tagata talosaga apalai ma lafo le taʻaloga i totonu, lea e faʻagaioia i EA servers.

Peitaʻi o le kamupani o loʻo manaʻo e alu atili i le atinaʻeina o ao faatekinolosi ma ofo atu i totonu o le faʻavae o lenei poloketi lana tautua mo le atinaʻeina o taʻaloga i le afi afi Frostbite. I se faapuupuuga, Moss faamatala Project Atlas mo tagata atiaeina o se "afi + auaunaga".

I lenei mataupu, e le gata le mataupu i le na o le faʻaaogaina o punaoa o komepiuta mamao e faʻavave ai galuega. O le Polokalama Atlas o le a mafai ai foʻi ona faʻaogaina le fesoʻotaʻiga o neural e fausia ai ni elemene tagata (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatupu ai se laufanua) ma suʻesuʻeina gaioiga a tagata taʻaʻalo, ma faʻafaigofie foʻi ona tuʻufaʻatasia mea tau fesoʻotaʻiga i totonu o le taʻaloga.

Sili atu nai lo le afe EA tagata faigaluega mai eseese potu o loʻo galue nei i le Polokalama Atlas. E leʻi lipotia foi e se sui o Eletronic Arts soʻo se fuafuaga faʻapitoa mo le lumanaʻi.

Pin
Send
Share
Send