Liliu i luga le masini leo leo i Yandex.Browser

Pin
Send
Share
Send

O nisi o 'upega tafaʻilagi, taʻaloga i luga ole laiga ma tautua e maua ai leo fesoʻotaʻiga, ma i Google ma Yandex suʻesuʻega afi e mafai ona e faʻalauiloa au fesili. Peitaʻi o mea uma na e mafai pe a fai o le browser e faʻatagaina le faʻaaogaina o se masini leo e ala ile nofoaga patino poʻo se polokalame, ma e faʻaalu. Faʻafefea ona faʻatinoina mea e tatau ai mo lenei mea i le Yandex.Browser o le a talanoaina i la tatou tusitusiga i le asō.

Le faʻailogaina i le microphone i le Yandex browser

A o le i alu e faʻaola le microphone i le upega tafailagi, e tatau ona e mautinoa o loʻo fesoʻotaʻi lelei i le komipiuta, ma faʻatonutonuina ma o loʻo galue lelei i totonu o le siosiomaga faʻafoe faiga. O tusi lesona o loʻo tuʻuina atu i lalo o fesoʻotaʻiga o le a fesoasoani ia te oe e fai lenei mea.O le a tatou amata mafaufau i filifiliga uma mafai mo le foia o le faʻafitauli, ua faʻailoa mai i le autu o le tusitusiga.

Faitau Atili: Mikrofono Suʻega i le Windows 7 ma le Windows 10

Filifiliga 1: Faʻaola i luga ole manaʻoga

Le tele o taimi, luga o 'upega tafaʻilagi o loʻo tuʻuina atu le avanoa e faʻaoga le masini faʻaeletonika mo fesoʻotaʻiga, e otometi lava ona ofoina atu e tuʻuina atu le faʻatagaina e faʻaaoga ma pe a manaʻomia, e mafai ai. Tuusaʻo i Yandex.Browser, e pei o lea:

O lona uiga, pau a le mea e manaʻomia e oe o le faʻaogaina o le microphone call button (amata se valaʻauga, faʻaogaina se talosaga, etc.), ona kiliki ai lea i le pop-up window "Faʻataga" pe a uma lena. E naʻo le mea e manaʻomia pe a e filifili e faʻaogaina le leo sao masini i luga o se upega tafailagi mo le taimi muamua. O le mea lea, e vave ona e faʻatinoina lana galuega ma mafai ona amata se talanoaga.

Filifiliga 2: polokalame polokalame

Afai o mea uma na faia i taimi uma e pei lava o le mea e mafaufauina i luga, o lenei tusitusiga, atoa ai ma le fiafia tele i le mataupu, semanu e le mafai. E leʻo taimi uma o lenei pe o le 'upega tafaʻilagi fesili fesili mo se faʻatagaga e faʻaaoga le masini faʻa microphone ma / pe amata ona "faʻalogo" pe a uma ona ki. Le faʻagaioiga o le leo sao masini e mafai ona faʻaleaogaina pe faʻaletonu i tulaga o le upega tafailagi, ma mo tulaga uma nofoaga, ma naʻo mo se mea faʻapitoa poʻo nisi. O lea la, e tatau ona faʻagaioia. Ina ia faia lea mea, mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Tatala le 'upega tafaʻilagi lisi menu i le itu tauagavale-kiliki (LMB) i luga o faʻamalama tolu e tolu i lona pito i luga taumatau ma filifili "Tulaga".
  2. I leisi itu, alu i le lau Nofoaga ma i totonu o le kiliki i luga o le soʻotaga faʻailoga i le ata i lalo Advanced Nofoaga Faʻatulagaina.
  3. Tusi i lalo le lisi o avanoa avanoa i le avanoa poloka. Maua faaleotele leo ma ia mautinoa o le tasi oe fuafua e faʻaaoga mo leo fesoʻotaʻiga ua filifilia i le lisi o masini. Afai e leai, filifili i le lisi i lalo-lalo.

    A maeʻa, faʻavasega le faʻailoga i le isi itu "Talosagaina le faatagaga (Fautuaina)"peʻafai o seti muamua i "Faasaina".
  4. Alu loa lea i le tulaga o loʻo e manaʻo e faʻaola le microphone, ma faʻaaoga le aoga e vili ai. I le pop-up faamalama, kiliki i le faamau "Faʻataga", a maeʻa ona faʻaaogaina le masini ma sauni mo le faʻagaioiga.
  5. Filifiliga: i le faafuaiupu Advanced Nofoaga Faʻatulagaina Yandex Browser (aemaise i le poloka tuʻuina faʻapitoa i le microphone, o loʻo faʻaalia i ata mai le parakalafa lona tolu), e mafai ona e vaʻaia se lisi o nofoaga e faʻatagaina pe teʻena le avanoa i le microphone - mo lenei mea, o loʻo tuʻuina mai pusa. Afai e i ai se 'upega tafaʻilagi musu e galue ma se leo faʻaaoga masini, e mafai lava ona e faʻatagaina muamua ona ia faia lenei mea, afai e tatau ai, na o le aveese mai le lisi "Faasaina"i le kiliki i luga o le sooga faʻaigoaina i le ata i lalo.
  6. I le taimi muamua, i le polokalama suʻega mai Yandex, sa mafai ona faʻaliliu pe faʻa le microphone, ae o lea ua na o le sao masini ma le faʻauigaina o faʻatagaina mo lona faʻaaogaina mo nofoaga o loʻo avanoa. Lenei o se saogalemu, ae paga lea e le masani faigofie tali.

Filifiliga 3: tuatusi poʻo le pa suesue

Tele o tagata faʻaaoga o le Lusia-tautala Initaneti e suʻe mo lea poʻo lena faʻamatalaga liliu atu i le Google web service, poʻo lana faʻamatalaga mai Yandex. E faʻaogaina e le tasi o ia faiga le malosi e faʻaogaina ai se masini faʻaeletise e ulufale ai i suʻesuʻega e faʻaaoga ai leo. Ae, a o le i ulufale atu i lea faʻatonuga o le upega tafailagi, e tatau ona e aumaia le faʻatagaina e faʻaaoga le masini i se masini suʻesuʻe faʻapitoa ona faʻagaoioiga lea o lana galuega. Na matou tusia muamua pe faʻapefea ona fai i se isi 'oloa, ma matou fautua atu ia e faʻamasani i ai.

Nisi faʻamatalaga:
Suʻesuʻe leo ile Yandex.Browser
Faatoagaina le leo sailiga galuega i Yandex.Browser

Faaiuga

Ole mea masani lava, e leai se mea e manaʻomia e ki ai i le microphone i le Yandex.Browser, e tele faigofie mea uma - o le 'upega tafaʻilagi e faʻatagaina le faʻaaogaina o le masini, ma e te tuʻuina atu.

Pin
Send
Share
Send