MyDefrag 4.3.1

Pin
Send
Share
Send

MyDefrag o se polokalama saoloto atoa mo le auiliiliga ma defragmenting le faila faila avanoa o se komepiuta. E eseʻese mai le analog-defragmenters e se sili ona lelei faʻaata ata faʻatulagaina ma se laititi o seti o gaioiga. MayDefrag na o le sefulu galuega faʻatino ua fuafuaina mo le galue ma se malosi disk. I le taimi lava e tasi, e mafai e le defragment flash drive.

Ole numera laititi o galuega faʻatagaina na faʻatagaina tagata atiaʻe e faʻasaga i galuega taua o le polokalame. O faʻamatalaga e le saʻo le faʻaliliuga i le Lusia, ma o isi o latou pule sa leʻi faʻaliliuina atoa. Ae a filifilia se gaioiga e iai se faʻamatalaga auiliili o ona faʻavae.

Defragmenting Flash Drive

O se faʻailoga faʻapitoa o le polokalame o le mafai lea defragment flash masini, e aofia ai SSD aveina. O le polokalama fautua e aua le faʻaaogaina lenei tulaga masani sili atu nai lo le faʻatasi i le masina, ona o le faʻasologa o flash taʻavale e le gata.

Faʻasaʻoloto le avanoa avanoa

Tusa lava pe faʻatumu lau hard drive, e mafai e le MyDefrag ona tufatufa atu faila i nofoaga e tatau ona iai. A maeʻa se faʻagaioiga, o le komipiuta e tatau ona maua sina laititi vave, ma o le ae maua sili avanoa faʻaavanoa i le faʻasaolotoina vaega o le tisiki.

Iloiloina o le vaega filifilia

Afai e te manaʻo e iloa faʻamatalaga faigofie e uiga i le manaʻoga e defragment se vaega patino o se malosi tisiki, ona faʻaaoga lea. O le galuega autu lea a le polokalame mo le suʻesuʻeina o le faila faila. O le iʻuga o lenei auiliiliga o le a tusia i se faila faʻapitoa "MyDefrag.log".

I le tulaga pe a galue le tagata mai se komepiuta aunoa ma se fesoʻotaʻiga faʻapipiʻi, le polokalama o le a lapataia e uiga i le tulaga lamatia o se gaioiga faapitoa. Lenei e ono mafai ona faʻaletonu le faʻagaioiga o le polokalama pe a faʻafuaseʻi ona tape le masini.

A uma ona amata le auiliiliga o se vaega faapitoa, ole faʻaputuga laulau o le a aliali mai. E lua filifiliga mo le faʻatinoina faʻamaoniga tali: "Tisaina Card" ma le "Faʻamaumauga". I le muamua tulaga, o le a outou vaʻaia i le taimi moni mea o loʻo tupu i luga o le filifilia vaega o le malosi disk. E pei ole mea lea:

Afai o oe o se tagata fiafia o faʻatauva tonu, filifili se vaʻaiga vaaiga "Faʻamaumauga", pe a faʻaalia faʻaiʻuga o le auiliiliga o le sisitema faʻapitoa i numera. O lenei faiga e mafai ona foliga faʻapena:

Toe fai le suiga o le vaega filifilia

O se ki taua lea o le polokalame, aua o lona mafuaʻaga o le defragmentation. Oe mafai ona amata le faiga i luga o se vavaeʻese ese, e aofia ai se vasega faʻasao e le faiga, poʻo luga o vasega uma i le taimi e tasi.

Vaʻai foi: O mea uma e te manaʻomia e iloa e uiga i le defragmenting lau hard drive

Faiga Faʻavae Faʻatonu

Nei scripts fuafuaina faapitoa e optimize sapalai taavale. E mafai ona latou galulue ma le MFT laulau ma faʻatasi ai ma isi sisitema faila ma faila o loʻo natia mai le tagata faʻaaoga, faʻaleleia atili le faʻatinoina o le hard disk atoa. Tusitusiga eseese i le saoasaoa ma le iʻuga ina ua maeʻa. "Aso Taʻitasi" o le sili ona saoasaoa ma le sili ona lelei, ma "Masina masina" telegese ma sili ona aoga.

Faamatalaga Tusitusiga Mau

Mau fuafuaina faʻapitoa mo le galulue ma faʻamaumauga i tisiketi. O le faʻamuamua o le nofoaga o faila MFT, sosoo ai ma faila faila, ma isi uma isi tagata faʻaaoga ma le tumau pepa. Le faʻavae o le saoasaoa o tusitusiga ma latou uiga lelei e tutusa lelei ma lena "Faiga faʻavae".

Lelei

  • Faigofie e faʻaaoga;
  • Faʻaasoaina atoatoa;
  • Televave faʻatinoina o gaioiga ma lelei taunuʻuga;
  • Ose vaega Lusia.

Le atoatoa

  • Faʻamalamalamaga o le tala faʻasologa o polokalame le faʻaliliu e le o faʻaliliuina i le Rusia;
  • E le toe lagolagoina e le atinaʻe;
  • E le defragment faila loka e le polokalama.

I se tulaga lautele, MyDefrag o se faigofie, puʻupuʻu polokalama mo le auiliiliga ma defragmenting uma hard disk vasega ma flash drive ma SSDs, e ui lava o le mea mulimuli e le fautuaina e toe defragmented. E leʻi leva ona lagolagoina le polokalama, ae ui i lea e talafeagai mo gaioiga ile FAT32 ma le NTFS faila o faiga, aʻo latou e talafeagai. E le maua e MayDefrag avanoa uma faila faila i luga o le komupiuta, lea e matua afaina ai faʻaiuga o le defragmentation.

Sii mai MayDefrag mo fua

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Tisaina Defragmenter i le Windows 10 Defraggler Ultradefefrag Auslogics disk defrag

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
MyDefrag o se tasi o sili faigofie le defragmenters e oʻo mai i le taimi nei. O loʻo iai le lelei atoatoa galuega ma lagolago mo galulue ma flash drive.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 0 i fafo mai 5 (0 palota)
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga polokalame
Atinaʻe: Jeroen Kessels
Tau: leai se totogi
Tele: 2 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 4.3.1

Pin
Send
Share
Send