O taʻaloga e tolu na manaʻomia i Steam o loʻo atiaʻe i Asia ma le CIS.

Pin
Send
Share
Send

I le faʻaiuga o le 2018, o poloketi a tagata Iapani ma Iukureini na atiaʻe i luga o le tolu taʻaloga sili ona faʻamoemoeina o le faʻaputuga tulaga o le Steam.

O le failautusi a Peretania o Simon Carless na tusia i luga o le tolu taaloga sili ona naunau ai e le au faaaoga i luga o le faleoloa Steam. Iapani gaioiga RPG mai le au atiaʻe o Dark Souls Sekiro: Shadows Die Twice na aʻe i luga o le pito i luga o le pito i luga. Hardcore multi-platform o le a tatalaina i luga o Mati 22 o le tausaga a sau.

O le faʻafiafiaga o fusuʻaga i le Iapani faʻatulagaina folafolaga e matua matagofie

I luga o mulivae i le lisi o faʻamoemoega e sau ai le mafaufau o se isi Iapani kamupani Capcom. Resident Evil 2 remake, lea na folafola e toe faafoʻi ai tagata fiafia o le vaega lona lua i magaala o le Raccoon City, lea ua avea ma nofoaga autu o le zombie apocalypse, ua toe fuafuaina, e le pei o le amataga, i tua atu o le iloa. O ata faʻaonapo nei, o se ituaiga fou o taʻaloga ma se siosiomaga e taufaafefe i le goosebumps - o nei mea uma na tosina uma ai tagata e fiafia i le tuai "paʻu" ma foufags. Ole a mafai ona avea ma se vaega o le tala lauiloa ia Ianuari 25, 2019.

Toe foi i faavae ... ma Kennedy e talavou tele!

O le tolu pito i luga faʻafuaseʻi tapunia le fana mai le kamupani Ukraine 4A Games Metro Exodus. Le vaega fou folafola tagata taaalo lautele avanoa avanoa ma se agai agai i luma o gameplay agai i ola. O le poloketi e manaʻomia e le gata i le post-Soviet space, ae o le Igilisi e tautatala ai tagata lautele. O le tatalaina o le taʻaloga e faʻavae i luga o galuega a Dmitry Glukhovsky tatau ona saunia ia Fepuari 15, 2019.

Toto manava i totonu o lenei post-apocalyptic air αέρα

Ma o a poloketi oe tulimatai atu i ai? Aua neʻi galo e faʻaopopo poloketi i luga i le lisi o faʻamoemoe ma faʻasoa i le manatu o taʻaloga o loʻo e faʻatali ai.

Pin
Send
Share
Send