Uranana 59.0.3071.110

Pin
Send
Share
Send

O le taʻutaʻua Chromium lauiloa o loʻo i ai le tele o sailiga eseese, faʻatasi ai ma se atinaʻe totonu o Uran. Na fausiaina i le uCoz ma mo le tele o vaega e faʻaalu mo tagata e faʻaaogaina auaunaga a lenei kamupani. Ole a mea e mafai e lenei polokalame faʻaavanoaina ofo atu e ese mai i lona fetaui?

Le lava ni faʻasalalauga i luga o auaunaga i le uCoz

E pei ona taʻua muamua, o se tasi o itu lelei o le "fusia faʻapitoa" o le Uranus o le le lava o faʻasalalauga i luga o upega tafailagi na faia i luga o le afi ole lava igoa. Vaivai avanoa mo tagata faʻaaoga o poloka poloka, ma e le leaga mo i latou e leʻi faʻapipiʻiina. Mo le faatusatusaga, matou faalauiloa lua browser - Mozilla Firefox ma Uranus. I le muamua tatou vaʻai i le pito i lalo o le panel ma faʻasalalauga, i le lona lua e toesea.

Ae ui i lea, i Uranus, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se tulaga maʻoti, le faʻasalalau faʻalauiloa ata e leʻi mou ese atu i se mea, ma ina ua faʻalauiloa le ata vitio, na muamua fuafuaina e matamata le faʻasalalauga vitio. I se tulaga lautele, a faʻapea o poloka faʻasalalauga i uCoz 'upega tafaʻilagi i totonu, e faigata ona taʻua o ia atoa.

Faamatalaga synchronization

O lenei browser e faʻavae i luga o le Chromium engine e aunoa ma ni ana gaioiga. I se tulaga faigofie, o loʻo faʻaaogaina se fesoʻotaʻiga e pei o le browser o le igoa lava e tasi, o loʻo faʻavae ai Google Chrome, Vivaldi, ma isi.

O le mea lea, e le ofoina atu e Urana se tasi o ana lava teuina o le ao mo synchronization - logging i totonu e ala i se Google tala, i le lumanaʻi mafai foi ona faʻaaogaina i isi 'upega tafaʻilagi web faʻaaogaina le Chromium poʻo le afi Blink.

Faʻamatalaga le masani ai

E pei o le tele o sailiga lauiloa, o Uranus o loʻo i ai le le vaaia, i luga o le suiga lea e le mafai ai ona sefe le sauniga faʻaoga vagana ai mo faʻailoga ma laupepa i le PC. O lenei faʻatulagaina e tutusa lelei ma le mea o loʻo i ai i Google Chrome ma isi Chrome browser, e leai niisi chips fou iinei.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona galue ma le le iloa faʻamasinoga i se browser

Amata itulau

O le faaletonu suʻesuʻeina o le Yandex ua faʻatuina i totonu o Uranus, e mafai ona suia i se isi, sili atu ona faigofie, pe a tatau ai. A leai, e leai ni suiga ma eseʻesega - e tutusa "Tab fou" ma le tele o faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma tautua ma nofoaga o loʻo i lalo o le tuatusi pa.

Faasalalauga

Ole Chromecast foliga e mafai ai ona e togi le tab mai nei mai lau sailiga i lau TV e ala ile Wi-Fi. I le taimi lava e tasi, plug-in pei o Silverlight, QuickTime ma VLC le a le mafai faʻaalia le TV.

Faapipiiina Extensions

I le masani ai, o faʻaopoopoga uma e mafai ona faʻapipiʻi mai Google Webstore e aoga foʻi ia Uran. Le tutusa Yandex.Browser tamoʻe i luga o le Blink engine atonu e le lagolagoina uma add-ons mai lenei faleoloa, ae o Uranus e ova atoatoa.

Mai nisi faʻapipiʻiina faʻaopoopoina, e mafai foi ona faia ni tusi talosaga o le a tamoe i se isi faʻamalama.

Sili atu: Google faʻailoga brand browser polokalama

Lagolago mo autu

E mafai ona e faʻapipiʻi autu i le masini suʻesuʻe e ono laititi ona suia ona foliga. E tupu foi i totonu Chrome Faleoloa Faleoloa. E i ai uma monophonic ma sili atu lavelave filifiliga mo autu.

O le suiga e faʻatatau i le lanu o laupepa, o mea faigaluega, ma "Laulau Fou".

Bookmark pule

E pei ona iai, o loʻo i ai se tulaga faʻataʻitaʻi o le Bookmark Manager, e mafai ai ona teu nofoaga manaia, tufa i latou e tuʻufaʻatasia pe a manaʻomia. O le meafaigaluega e tutusa ma le faʻatulagaina Chromium Controller.

Faitau vave kopi mo siama

O le Chromium engine ei ai le fausia-in security siaki mo downloads, o loʻo i ai foʻi ma le polokalama o loʻo fesiligia. Afai e te taumafai e faʻapipiʻi se faila ono afaina, o lenei faiga o le a poloka, ma o le ae mauaina se faʻasilasilaga. Ole mea moni, e le mafai ona e talitonuina atoatoa lenei "antivirus", talu ai e tele le avanoa e download ai mea leaga e le mafai ona iloa e le browser. Ae o se isi tulaga o le puipuiga.

Faʻaliliuga o itulau itulau

Tele taimi e tatau ona e suʻesuʻe vaega pe atoa itulau i fafo atu Initaneti. E le mafai ona naʻo le faʻaperetania, ae faʻapea foʻi seisi gagana. E mafai e le browser ona faʻaliliu itulau atoa i le Lusia ma toe faʻafoʻi mai le itulau muamua.

Ioe, o le faaliliuga, e faia i masini ma e ono le saʻo. I lea tulaga, e faʻaaogaina le Google Translator, ia aʻoaʻo pea ma faʻaleleia atili.

Faaitiitia le taumafaina o punaoa

E mafai ona tatou fai atu ma le mautinoa o Uranus o se saosaoa upega tafailagi browser, lea i le taimi e tasi faʻaaluina e le tele o punaoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, Firefox ma Uran sa faʻalauiloa ma le tutusa numera o tabs ma faʻaopoopoga. E mafai ona vaʻaia o le muamua faʻaaogaina sili RAM.

Lelei

  • Faʻaleleia fegalegaleaiga ma le uCoz afi mo webmasters;
  • Maualuga maualuga;
  • O le faʻatusatusaga atoa i Lusia;
  • Avanoa o mea taua mo le faiaina ole Initaneti.

Le atoatoa

  • Kopi atoa o Chromium ma Google Chrome ile faʻatinoga;
  • Ole faʻaaogaina e mo na o tagata atiaʻe upega tafaʻilagi i luga ole uCoz.

Uran o se isi atoatoa Chromium clone ma nai suiga i se lua o foliga. Ole ala lea ole a faʻamatalaina e le averesi o le tagata na faʻatulagaina lenei browser. Ae mo i latou uma e atiaʻe nofoaga i luga ole uCoz afi, o lenei 'upega tafaʻilagi upega tafailagi o le a sili atu ona aoga i ona gafatia. I se faʻaopopoga, ona o le faʻaleleia atili o le saoasaoa ma le laititi le taumafaina o punaoa, Uranus mafai ona fautuaina i e o loʻo vaivai komipiuta.

Sii maia Uran mo saoloto

Sii maia le lomiga lata mai o le polokalame mai le tulaga aloaia itulau

Fuafua le polokalame:

★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)

E tutusa polokalame ma tala:

Chromium Analogs Tor Suʻe Kometa browser Comodo tarako

Faasoa atu tusitusiga i luga o agafesootai:
O Uran o se browser e faʻavae i luga o le afi o le Chromium, ua mamanuina mo tagata atiaʻe nofoaga i luga ole uCoz afi, faʻapea foi ma tagata e faʻaaogaina le maualalo mana PC.
★ ★ ★ ★ ★
Faʻatulagaina: 5 i fafo mai 5 (2 palota)
Faigaluega: Windows 10, 8.1, 8, 7, XP
Category: faʻamalama Windows
Atinaʻe: uCoz Media LLC
Tau: leai se totogi
Tele: 1 MB
Gagana: Lusia
Lomiga: 59.0.3071.110

Pin
Send
Share
Send