Leo le tautua leo e fai - o le a le mea e fai?

Pin
Send
Share
Send

O faʻafitauli i le Windows 10, 8.1, poʻo le Windows 7 o loʻo taʻatele i tagata masani. O se tasi o nei faʻafitauli o le feau "Audio service is not running" ma, tusa ai, le le lava o leo i totonu o le system.

O lenei faʻatonuga tusi lesona auiliili mea e fai i se tulaga faʻapena e fofo ai le faʻafitauli ma nisi faʻaopoopo nuances atonu e aoga pe a fai e le fesoasoani auala faigofie. Atonu foi e aoga: Windows 10 leo ua misi.

Faigofie auala e amata ai le leo leo

Afai oe fetaiai se faʻafitauli "Leo le tioata auaunaga", ou te fautuaina faʻaaogaina faigofie auala e amata ai:

  • Otometi faʻafitauli o le Windows leo (oe mafai ona amata i le lua-kiliki i luga o le leo moli i le nofoaga nota pe a tupu se mea sese pe ala mai i le anotusi menu o lenei aikona - o le aitema "Troubleshooting leo"). E masani ona i ai i lenei tulaga (seʻi vagana o oe na faʻaleaogaina se numera tele o auaunaga), o le otometi faʻafetaui galue lelei E iai isi auala e amata ai, vaʻai Troubleshoot Windows 10.
  • Manaia mafaia le leo leo, sili atu i lena mulimuli ane.

O le leo tautua e faatatau i le Windows Audio system service, lea o loʻo iai i le Windows 10 ma isi faʻasologa o le OS. E ala i le masani, o loo ki ma amata otometi pe a e ulufale i Windows. Afai e le tupu lenei mea, e mafai ona taumafai i le faiga nei

  1. Fetaomi le Win + R ki i luga o le keyboard, ulufale tautua.msc ma oomi le Enter.
  2. I le lisi o auaunaga e matala mai, saili le Windows Audio service, faʻalua ona kiliki i luga.
  3. Seti le amataga ituaiga e "Otometi", kiliki "Talosaga" (e sefe ai le faʻatulagaina mo le lumanaʻi), ma - - "Tamoʻe".

Afai o le laʻasaga nei e leʻi tupu se mea, e ono tiaʻiina nisi faʻaopopo auaunaga lea e faʻamoemoe ai le faʻaaliga o le puʻeina.

Le mea e fai pe a le amata le tautua leo (Windows Audio)

Afai e le aoga le amataga faigofie o le Windows Audio service, i le nofoaga lava lea e tasi, i le services.msc, siaki ia faʻatapulaʻa o nei tautua (mo auaunaga uma, o le masani le ituaiga amataga e otometi):

  • Valaau maotua RPC Taualumaga Valaʻau
  • Windows Audio Endpoint Fausia
  • Ala o Faʻasalalauga Vasega Faʻatonu (pe afai o iai se tautua i totonu o le lisi)

Ina ua uma ona faʻaaoga uma le faʻatulagaga, ou te fautuaina ia e toe amataina foi le komipiuta. Afai e leai se tasi o le faʻamatala auala na fesoasoani i lou tulaga, ae o loʻo toe faʻaolaina manatu na toe faʻaleleia i le aso e muamua atu i le faʻafitauli, faʻaaoga i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, pei ona faʻamatalaina i le Windows 10 Recovery Points faʻatonuga (o le a aoga mo faʻasologa muamua).

Pin
Send
Share
Send