Faʻafefea ona faʻaaoga le taulaʻiga galuega i le Windows 10

Pin
Send
Share
Send

O le Windows 10 1803 April Update na faʻalauiloa mai ai le Focus Assist fou, o se ituaiga o alualu i luma Aua le faʻalavelave, lea e mafai ai ona poloka faʻasalalauga ma feʻau mai talosaga, sisitema ma tagata i nisi taimi, i le taimi o le taʻaloga ma le taimi e faʻasalalau ai le laupepa. (fuafuaga).

O lenei tusi lesona faʻamatala auiliili pe faʻapefea ona faʻatino, faʻatulaga, ma faʻaaoga le Focus Attention foliga i le Windows 10 e galue ai ma le sili atu le sologa lelei ma le faiga ma tape le faʻalavelave e faʻailoa atu ma feau i taʻaloga ma isi gaioiga komepiuta.

Faʻafefea ona mafai ona taulaʻi

O le taulaʻi o Windows 10 e mafai ona ki luga ma tape uma le otometi e tusa ai ma se faʻasologa poʻo lalo o nisi tulaga faʻagaioioia (faʻataʻitaʻiga, i taʻaloga), poʻo le lima, pe a manaʻomia, e faʻaititia ai le numera o mea faʻalavelave.

Ina ia faʻatulagaina lima manoa le faʻasaga Faʻapitoa foliga, e mafai ona faʻaaoga se tasi o le tolu metotia nei

  1. Taumatau-kiliki i luga o le notifikasi nofoaga autu i le itu taumatau i lalo o le itu taumatau, filifili le "Attention Focus" ma filifili se tasi o le "Priority Only" poʻo le "Warning Only" modes (e uiga i le eseʻesega - lalo).
  2. Tatala le faʻasilasilaga ogatotonu, faʻaali uma aikona (faʻalautele) i lona vaega pito i lalo, kiliki i luga o le "Focus perhatian" aitema. Taʻitasi laupepa fesuiaʻi le vaʻaiga taulaʻi i le va - na o le faʻamuamua - naʻo lapataiga.
  3. Alu i le tulaga - Faiga - Taulai totoʻa ma faʻaola le auala.

O le eseʻesega o loʻo i lalo o le faʻamuamua ma lapataiga: mo le faʻataʻitaʻiga muamua, e mafai ona e filifilia ni faʻasilasilaga e auala mai ai talosaga ma tagata e oʻo mai.

I le "lapataiga na" auala, na o feau mai le uati tatagi, kalena ma foliga tutusa Windows 10 talosaga o loʻo faʻaalia (i le faʻaPeretania lomiga o lenei mea ua taua sili manino - Alarms na o pe "Na o alaga").

Faatulaga le gauai atu gauai

E mafai ona e faʻatulagaina le Focus Attention galuega i se auala e talafeagai mo oe i le faʻatulagaina o Windows 10.

  1. Kiliki taumatau i luga o le "Attention Focus" button i totonu o le Notification Center ma filifili "Alu i le Settings" pe tatala le tulaga - System - Attention Focus.
  2. I totonu o faʻatulagaga, faʻaopopo i le faʻatagaina poʻo le faʻaleaogaina le galuega, e mafai ona e faʻatuina se lisi faʻamuamua, faʻapea foi ma seti tulafono otometi mo le faʻatagaina o le taulaʻi atu i se taimi, faʻataʻitaʻiga ata, poʻo taʻaloga atoa.
  3. I le kiliki i luga o le "Seti lisi mea faʻamuamua" i le "Mea faʻamuamua na" mea, e mafai ona e setiina le faasilasilaga o le a faʻaauau pea ona faʻaalia, faʻapea foi ma faʻamaoti fesoʻotaʻiga mai le Tagata talosaga, lea o faʻailoa e uiga i telefoni, tusi, feʻau o le a faʻaauau pea ona faʻaalia (pe a faʻaaogaina le Windows store apps 10). Lenei, ile vaega "Talosaga", e mafai ona e faamaʻoti mai poo a talosaga o le a faʻaauau ona faʻaali a latou faʻaaliga tusa lava pe faʻapea o le laʻasaga faʻamasino o le "Priority Only".
  4. I le "Otometi tulafono" vaega, pe a kiliki i luga o mea taitasi tulafono tulafono, e mafai ona tuʻuina ese tuʻufaʻatasia pe faʻafefea ona o le mea faʻamoemoe o le a galue i se taimi (ma faʻamatalaina foi i lenei taimi - mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i faʻaletonu, e le mauaina faasilasilaga i le po), pe a o le laupepa e toe kopi po o afea taʻaloga i le faʻavave mata.

E le gata i lea, ae o le filifiliga "Faʻailoa aotelega faʻamatalaga e uiga i mea na ou misia a o liliu i le mea e faʻasaga i ai", a faʻaaoga, pe a e le tapunia, ona uma lea o le 'ese mai le faʻataʻitaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, i le faaiuga o le taʻaloga), o le a faʻaalia ai se lisi o misia misia.

I se aotelega, e leai se mea faigata i le faʻatulagaina o lenei faiga ma, i loʻu manatu, o le a aoga tele mo i latou ua le lava i le Windows 10 pop-up faʻamatalaga i le taimi o le taʻaloga, faʻapea foi ma leo faʻafuaseʻi o se feau maua i le po (mo i latou e le tapeina le komepiuta )

Pin
Send
Share
Send