SD card o loʻo i totonu o le Android memory

Pin
Send
Share
Send

Afai o lau Android 6.0, 7 Nougat, 8.0 Oreo poʻo 9.0 Pie telefoni poʻo le tablet ua i ai le slot mo le faʻafesoʻotaʻi o le memory card, ona mafai lea ona e faʻaogaina le microSD memory card o le memori i totonu o lau masini, o le vaega lea na muamua aliali mai i le Android 6.0 Marshmallow.

I totonu o lenei tusi lesona, e uiga i le faʻatulagaina o se SD card o se Android totonu manatua ma e uiga i faʻatapulaʻa ma foliga o loʻo iai. Manatua o nisi masini e le lagolagoina lenei galuega, e ui lava i le manaʻo o le Android (Samsung Galaxy, LG, e ui lava o loʻo iai se fofo talafeagai mo i latou, o le a tuʻuina atu i totonu o mea). Vaʻai foʻi vaʻai: E faʻapefea ona tape le manatua loto i totonu o le Android telefoni poʻo le tablet.

Manatua: pe a faʻaaogaina se kata manatua i lenei auala, e le mafai ona faʻaogaina i isi masini - i.e. aveese ma faʻafesoʻotaʻi e ala i le card reader i le komepiuta o le a liliu (sili atu le saʻo, faitau faʻamaumauga) seʻi maeʻa maeʻa ona faʻatulagaina.

  • Faʻaaogaina SD Card e pei o le Android Internal Memory
  • Taua tele o le kata e pei manatua i totonu
  • Faʻafefea ona faʻatulaga se kalama i totonu o Samsung, LG masini (ma isi i le Android 6 ma fou, pe a le o lenei mea i le tulaga)
  • Faʻafefea ona aveese le SD card mai le Android internal memory (faʻaaoga o se masani memory card)

Faʻaaogaina se SD memory card e pei ona e manatua i totonu

Ae le i faʻatulagaina, faʻaliliu uma faʻamatalaga taua mai lau kalama i se mea: i le faiga o le a faʻatumu atoatoa.

O isi gaioiga o le a foliga mai e pei ona taua i lalo (nai lo o le lua tulaga muamua, e mafai ona e kiliki i le "Configure" i le faʻaaliga na iloa ai ua i ai se SD card ua mauaina, pe a na ona e faʻapipiʻiina ma o se faʻaaliga o loʻo faʻaalia):

  1. Alu i le tulaga - Teuina ma USB drive ma kiliki i luga o le "SD card" aitema (I nisi masini, le tulaga seti mea mafai ona maua i le "Advanced" vaega, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le ZTE).
  2. I le lisi (faamau i le itu taumatau luga) filifili "Configure". Afai o loʻo i ai le mea autu "Manatu i totonu", ia vave kiliki i luga ma sikipi le faʻailoga 3.
  3. Kiliki "Manatu i totonu."
  4. Faitau le lapataʻiga o faʻamaumauga uma mai le kata o le a sapaia muamua aʻo le mafai ona faʻaaogaina o loʻo manatu ai i totonu, kiliki "Faʻamama ma fausaga."
  5. Faatali mo le faiga faiaina e faamaea ai.
  6. Afai, i le iʻuga o le faʻagasologa, ua e vaʻaia le feʻau "O le SD card o loʻo tamoʻe lemu," o lona uiga o loʻo faʻaalia mai o loʻo e faʻaogaina le Vasega 4, 6, memory card ma isi mea - i.e. matua lemu. E mafai ona faʻaaogaina e pei o memori i totonu, ae o lenei mea o le a afaina ai le saoasaoa o lau Android telefoni poʻo le laupepa (e pei o memory cards e mafai ona galue e oʻo atu i le 10 taimi lemu nai lo le taimi masani i totonu). Ua maeʻa ona fautuaina le pepa UHSSaosaoa Vasega 3 (U3).
  7. A maeʻa ona faʻauʻuina, o le a musuia oe e momoli faʻamatalaga i se isi masini, filifili "Faʻaliliuina nei" (o le faiga e leʻo manatu ua maeʻa i luma o le fesiitaiga).
  8. Kiliki Faʻauma.
  9. Ua fautuaina e maeʻa lava le tipiina o le laupepa o mea e manatua ai i totonu, toe amata lau telefoni poʻo le laupepa - fetaomi ma taofi le ki le mana, ona filifili lea "Toe amata", ma afai e leai - "Tapē le mana" poʻo le "Tapē", ma a uma ona tape - toe faʻaliliu le masini.

E maeʻa le faʻagasologa: pe afai e te alu atu i le "Storage ma USB drive" tapulaʻa, oe o le a vaʻaia o le avanoa o loʻo nofo ai i totonu o le memory memory ua faʻaititia, i luga o le memory card ua faʻateleina, ma le aofaʻiga o le aofaʻi atoa na faʻaopoopoina foi.

Peitaʻi, i le galuega o le faʻaaogaina o le SD card e pei o se memori i totonu ile Android 6 ma le 7, e i ai nisi foliga e ono le talafeagai ai le faʻaaogaina o lenei vaega.

Vaega o faʻamanatu card e pei o memori i totonu o le Android

E mafai ona tatou manatu o le taimi o le tele o le memory card M e faapipii atu i le Android internal memory o le voluma N, o le aofaʻi maua avanoa i totonu e tatau ona tutusa ma N + M. E le gata i lea, pe a ma le mea o faʻaalia foi nei i faʻamatalaga e uiga i le teuina o le masini, ae o le mea moni o mea uma e fai sina ese ese:

  • Mea uma e mafaia (faʻatasi ai ma nisi talosaga, faʻafouga o le polokalama) o le a tuʻuina i luga o loʻo i totonu o le memori i totonu o le SD card, e aunoa ma le tuʻuina atu o se filifiliga.
  • A e fesoʻotaʻi se masini Android i se komepiuta i lenei tulaga, o le a e "vaʻai" ma maua avanoa i le manatuaina totonu ile card. O le mea lava e tasi o loʻo i le faila pule i luga o le masini lava ia (vaʻai Sili faila faila mo Android).

Ole mea na tupu, ina ua maeʻa le taimi na amata ai ona faʻaaoga le memory card SD e avea ma memori i totonu, e le mafai e le tagata ona ulufale atu i le "moni" memori i totonu, ma afai tatou te manatu o le i totonu o le masini lava ia manatua sili atu i lo le MicroSD manatua, ona o le tele o avanoa avanoa i totonu pe a uma o le faʻamatalaina gaioiga o le a le faʻateleina, ae faʻaititia.

O le isi taua foliga - pe a toe setiina le telefoni, tusa lava pe na e aveʻaina le memory card mai i luma ae toe setiina, faʻapea foi ma nisi o tulaga, e le mafai ona toe faʻafoʻi mai ia faʻamatalaga mai ai, sili atu i luga o lenei: E mafai ona toe faʻaleleia ni faʻamatalaga mai le SD memory card formatted pei o le loto i totonu ile Android.

Faʻatulagaina se kalama e faʻaaoga mo le teuina o potu i totonu o le ADB

Mo masini Android e le maua ai le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le Samsung Galaxy S7-S9, Galaxy Note, e mafai ona faʻatulaga le SD card o se memori i totonu e faʻaaogaina le ADB Shell.

Talu ai o lenei metotia mafai ai ona mafua ai faʻafitauli i le telefoni (ma atonu e le aoga i luga o soʻo se masini), o le a ou lafoina auiliiliga i le faʻapipiʻiina ADB, mafai ai USB debugging ma tauʻave le laina faʻatonu i totonu o le adb folder (Afai e te le iloa pe faʻapefea ona fai lenei mea, ona masalo e sili atu le aua le avea, ae a pe a e ave, ia oe i lau oe lava tulaga lamatia ma lamatia).

O le tulafono manaʻomia latou lava o le a foliga mai i lenei (o le memory card e tatau ona fesoʻotaʻi):

  1. adb atigi
  2. sm lisi-tisiketi (o se faʻaiuga o lenei poloaʻiga, faʻalogo i le faʻailoaina o faʻailoa faʻailoga o le pepa faʻatagata: NNN, NN - o le a manaʻomia i le faatonuga lea)
  3. sm vaega vaeluaina: NNN, NN tumaoti

Ina ua maeʻa faʻatulagaina, tuʻu i fafo le adb shell, ma luga o le telefoni, i mea e teu ai, tatala le "SD card" aitema, kiliki i luga o le menu ki i le pito i luga taumatau ma kiliki "Transfer data" (o se mea lea e manaʻomia, a le o lea o le a faʻaaogaina pea le i totonu o le telefoni). Ile iuga ole fesiitaiga, ole faiga e mafai ona manatu ua maeʻa.

Ole isi avanoa mo ia masini, e iai le root root, ole faʻaaogaina lea o le Root Essentials application ma faʻafaigofieina le Adoptable Storage i lenei talosaga (o se gaioiga ono lamatia, i lau oe lava lamatiaga, aua le tamoe i luga o lomiga tuai a Android).

Faʻafefea ona toe faʻaleleia le masani ai o le card card

Afai e te filifili e vavae ese le kata kalama mai le mea e te manatua ai totonu, e faigofie ona fai lenei mea - momoli uma taua taua mai ai, ona alu, pei ona i ai i le muamua metotia, i le SD card seti.

Filifili "Portable Media" ma mulimuli i faʻatonuga e faʻatulagaina ai le kata kata.

Pin
Send
Share
Send